- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.301
hahaha. iyi ki prim varmış kız . yoksa çıplak kalırmış
Aynen abla vallahi heehahaha. iyi ki prim varmış kız . yoksa çıplak kalırmışbebe.
hangi ay doğuyordu. burcu ne olcaktı.Aynen abla vallahi hee
yoksa anadan doğma kalırdı vallaha
Valla abla doktorumuz şimdilik 10-20 Temmuz tahmini doğum tarihi diyor.. Tabi ne zaman geleceğine de bağlı şuan için normal doğum diyoruz aksi bir durum olmadığı sürece.. Eğer doktorun dediği tarihler de gelirse Yengeç :) ha yok, 3-4 günlük gecikme yaşarsa 23 Temmuz dan sonra gelmek isterse o zaman Aslan :)hangi ay doğuyordu. burcu ne olcaktı.
vay koca yürekli anne o primlere neler alınırdı ne ayakkabılar ne elbiseler
Ben de sana öpücükler bırakıyorumByNkoaLa poncikvegece D Dilos06 B BUSR4 @imzaben @demirleke
Şuan burda olduğunuzu düşürerekteeen ❤ ' mi, sevgimiiii,öpücüklerimi bırakıp çıkıyorum
Patilim, Büşram güzel günlerde kullanın aldıklarıızı alacaklarınızıı
benden de sana bol bol öpücükler kuzucummByNkoaLa poncikvegece D Dilos06 B BUSR4 @imzaben @demirleke
Şuan burda olduğunuzu düşürerekteeen ❤ ' mi, sevgimiiii,öpücüklerimi bırakıp çıkıyorum
Hemde neler alınırdı büşümmmvay koca yürekli anne o primlere neler alınırdı ne ayakkabılar ne elbiseler
telatabisimmmmByNkoaLa poncikvegece D Dilos06 B BUSR4 @imzaben @demirleke
hakkındır beeHemde neler alınırdı büşümmm
Temmuzdan sonra kendime alacağım amason 2 prim de pipili beyimize gidecek sonrası bendeee
Hayır benım anlamadığım ben primlerimi neden harcıyorumhakkındır bee
ne şanslı bir pipili bebe
onu diyecektim babası ney harcıyorrrrrrrrr ancak kelimelerini harcıyorHayır benım anlamadığım ben primlerimi neden harcıyorum
nerde bu cocugun babasııııı
napıyorsun gülüm yemek ne pişirdinCanommmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?