- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.321
Babası da alıyor şimdii büşümmonu diyecektim babası ney harcıyorrrrrrrrr ancak kelimelerini harcıyor
kız baştan desene adamı harcayıverdim zaten sinirliyim seni üzdü diyeBabası da alıyor şimdii büşümmhakkını yemiyeyim odasını arabasını o aldı ortak paramızdan değil birde direkt kendi harçlığından bende dedim bari doğumu kıyafetleri falan ben karşılayayım
Olsun atış serbesttkız baştan desene adamı harcayıverdim zaten sinirliyim seni üzdü diye
Daha yemek yapmadımnapıyorsun gülüm yemek ne pişirdin
Süleeeeee canimmm soyle bal dudaklim ni varrrr giii
kuzumm evet sordumOlsun atış serbesttbiraz içim soğuyorr
doğumu falan sordun mu büşümm ne kadar istiyorlar
en güzeli yanına da bi bulgur pilavıDaha yemek yapmadım
Soğan kırıp yeme gibi planlarım var akşama
Heee bulgur pilavının içine de soğan dograyacam soğanlı günler bugün fıstığımen güzeli yanına da bi bulgur pilavı
off canım istedi kız gidince yapıyım kendime bulgur pilavıHeee bulgur pilavının içine de soğan dograyacam soğanlı günler bugün fıstığım
İçine biraz karabiber at biraz dediğimoff canım istedi kız gidince yapıyım kendime bulgur pilavı
şöyle meyhane pilavı gibi yapıyım içine biber domates doğrayım
of bee yanına güzel bir salata yapiyimİçine biraz karabiber at biraz dediğim
Bir yemek kaşığı ama ne kadan güzel oluyor varyaçok lezzettli oluyor akşama Yapta yeee bebeğim
Allah senikuzumm evet sordum
biz mersinin bir ilçesinde yaşıyoruz
ilçemizde büyük bir ilçe Medical Park var hani en iyi hastane şu an orası oraya gidiyorum bende zaten
orda normal doğumda sezaryende 2.000,00 TL ben çok şaşırdım en az 7-8 bin gider sanıyordum
sonra merkezde çalışıyorum ya ben merkezdeki Medical Parka sordum 6.000,00 dedi
3 katı tam, ilçe olmanın avantajı o dedi adamda, dedim aman zamlamayın ben bi doğuruyum sonra zamlarsınız
İstanbul pahalıdır ama dimi
NaberSüleeeeee canimmm soyle bal dudaklim ni varrrr giii
İsteğe bağlı doğum neee giAllah seniben doğurana kadar zamlanmayın ne ya
2000TL çok iyiMedical Park ta çok iyi bir hastane
Bende Şişli ye gidiyorum, Florence Nightingale Hastanesine çok başarılı bir hastane.
Ama dediğin gibi İstanbul da her şey ateş pahasıen son aldığım fiyat normal doğum 5500 civarı zorunlu sezeryan 6000tl civarı isteğe bağlı da 7500 tl dediler.. benim şuan için 5500 tabi indirim falan konuşucaz bakalım bunlar tabi yılbaşı öncesi konuştuğumuz rakamlar
Diloşummmmmm gerçekten miiKızlar ben Mart'ta baslayacak gibiyim tüp bebeğe tam net degil ama Mart sonu gibi olacak gibimmm
patilim yine iyiymiş kayseride görümcem 10.000 e yaptırdı şok olmuştum ben fiyatı duyuncaAllah seniben doğurana kadar zamlanmayın ne ya
2000TL çok iyiMedical Park ta çok iyi bir hastane
Bende Şişli ye gidiyorum, Florence Nightingale Hastanesine çok başarılı bir hastane.
Ama dediğin gibi İstanbul da her şey ateş pahasıen son aldığım fiyat normal doğum 5500 civarı zorunlu sezeryan 6000tl civarı isteğe bağlı da 7500 tl dediler.. benim şuan için 5500 tabi indirim falan konuşucaz bakalım bunlar tabi yılbaşı öncesi konuştuğumuz rakamlar
Yavrum keyfi sezeryan'a 7500 istiyorlarİsteğe bağlı doğum neee gi
Zorunlu sezeryan neee bunlar neee yAa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?