Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
onu diyecektim babası ney harcıyorrrrrrrrr ancak kelimelerini harcıyor
Babası da alıyor şimdii büşümm hakkını yemiyeyim odasını arabasını o aldı ortak paramızdan değil birde direkt kendi harçlığından bende dedim bari doğumu kıyafetleri falan ben karşılayayım

kız baştan desene adamı harcayıverdim zaten sinirliyim seni üzdü diye

Olsun atış serbestt biraz içim soğuyorr

doğumu falan sordun mu büşümm ne kadar istiyorlar
kuzumm evet sordum
biz mersinin bir ilçesinde yaşıyoruz
ilçemizde büyük bir ilçe Medical Park var hani en iyi hastane şu an orası oraya gidiyorum bende zaten
orda normal doğumda sezaryende 2.000,00 TL ben çok şaşırdım en az 7-8 bin gider sanıyordum
sonra merkezde çalışıyorum ya ben merkezdeki Medical Parka sordum 6.000,00 dedi
3 katı tam, ilçe olmanın avantajı o dedi adamda, dedim aman zamlamayın ben bi doğuruyum sonra zamlarsınız
İstanbul pahalıdır ama dimi

off canım istedi kız gidince yapıyım kendime bulgur pilavı
şöyle meyhane pilavı gibi yapıyım içine biber domates doğrayım
İçine biraz karabiber at biraz dediğim
Bir yemek kaşığı ama ne kadan güzel oluyor varya çok lezzettli oluyor akşama Yapta yeee bebeğim

İçine biraz karabiber at biraz dediğim
Bir yemek kaşığı ama ne kadan güzel oluyor varya çok lezzettli oluyor akşama Yapta yeee bebeğim
of bee yanına güzel bir salata yapiyim
benim herifte yemek olmazsa yemez öyle sade pilav
bende bayılırımm

Allah seni ben doğurana kadar zamlanmayın ne ya
2000TL çok iyi Medical Park ta çok iyi bir hastane

Bende Şişli ye gidiyorum, Florence Nightingale Hastanesine çok başarılı bir hastane.
Ama dediğin gibi İstanbul da her şey ateş pahası en son aldığım fiyat normal doğum 5500 civarı zorunlu sezeryan 6000tl civarı isteğe bağlı da 7500 tl dediler.. benim şuan için 5500 tabi indirim falan konuşucaz bakalım bunlar tabi yılbaşı öncesi konuştuğumuz rakamlar

İsteğe bağlı doğum neee gi
Zorunlu sezeryan neee bunlar neee yAa

Kızlar ben Mart'ta baslayacak gibiyim tüp bebeğe tam net degil ama Mart sonu gibi olacak gibimmm
Diloşummmmmm gerçekten mii
bak ne yap biliyor musun aşkım
bir şişe suyun içine dualar oku meryem suresi, nas felak, ayetel kürsi inşirah
sonra o suyu eksiltmeden her gün üstüne ekleyerek iç
bak bunu dene mutlaka madem başlıyorsunuz mart ayında
benimde bütün dualarımda olacaksın kuzumm

patilim yine iyiymiş kayseride görümcem 10.000 e yaptırdı şok olmuştum ben fiyatı duyunca

İsteğe bağlı doğum neee gi
Zorunlu sezeryan neee bunlar neee yAa
Yavrum keyfi sezeryan'a 7500 istiyorlar yani mesela normal doğum diye gittim, ama normal olmayıp zorunlu olmak zorunda kalırsam işte cocuk gelmedi ters döndü tövbe öyle şeyler de 6000 tl diyor, ama yokkk direkt ben sezeryan istiyorum diyorsan 7500 alıyor senden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…