Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
he bir de suni sancı verildi bana çünkü ilk doğumda bebek risk altına girmiş .nabzı vs . ondan suni sancı verildi.
38+6 olmuştu
ikinci doğum 40+0 olduğumda doğum başladı. o rahattı nispeten

üçüncü doğum 40 haftayı geçti yine.
suni sancı vermemek için o gün hastanede bekledik doğumu. ama sancı kesildi. eve yollanıldım . sabaha kadar sancı olmazsa , doğum olmazsa sabah erken gel suni sancı verelim dediler . bebek için riskli oluyormuş . suyu da bitmişti zaten ertesi gün .
susuz doğurdum vallahi kızı. Allah tan bir şey olmamış kızçeme. bin şükür.

Kadının teki hamile sonucu 600 e yakın kan değeri sizce hamilemiyim diyor vallahi cildiricam kendimiz kesicem az kaldı
tokatlıycan öylelerini en gıcık olduğum şey oydu hatta derdim burda da eğer bir gün hamile kalırsam testi atıp sizce hamile miyim diye konu açacam diye ama yapmadım o pisliği
çok şükür abla 3 ünüde normal doğurmuşsun sağlıklı bir ömür geçirsinler inşallahh

Günaydın kızlar.
K Kendinisevenbirii bebişim kaçta gideceksin ebe kadına? Ayrıca baktım ama göremedim, neden gidiyorsun
Canım göbek düşüklüğünden şüpheleniyordum varmış gerçekten de, Sbh 10 buçuk gibi çıktık eşimle canım gittik sora sora bulduk,yanıma da çok sevdiğim bı ablam var komşum olur kendisi onu da aldık üçümüz çıktık yola,kadınin evini bulduk oğulları da vardı evde, derdimi anlattım tabi,erkekleri çıkardı dışarı yatırdı yere beni de, sabunlu su yaptı baya ovdu karnımı sabunla,felç geçirdim sandım o derece ağrı oldu ama çok şükür kontrol etti tam göbek deliğinin içinde atıyor kalp gibi yerine oturdu dedi çok şükür inşallah bu ay faydasini görürüz de müjde verebilirim size
Kızlar ben Mart'ta baslayacak gibiyim tüp bebeğe tam net degil ama Mart sonu gibi olacak gibimmm
Dilosum Allah hayırlısıni versin inşallah, dilerim emeklerinizi zayi etmez rabbim

kuzummmmmmmmm o kadar çok duydum ki göbek düşüklüğü geçince direk hamile kalanları Allahım inşallah bu mart ayında hem Diloştan hem senden güzel haberler alırız kuzum benim ❤ ❤

inşallah . güzel haberler getirirsin .
adet günü geçen biri vardı o sen miydin

Canım inslalah çok güzel haberlerle gelirsin inslalah bende gelirim çifte mutluluk yaşarız balimm yaaaaa

kuzummmmmmmmm o kadar çok duydum ki göbek düşüklüğü geçince direk hamile kalanları Allahım inşallah bu mart ayında hem Diloştan hem senden güzel haberler alırız kuzum benim ❤ ❤
Aynen Büşram inşallah ya valla bahar ayında bide nasip olursa hayırla çok çok sevinicem bakalım eşimde destek için epimedyumlu macun varmış ondan aldı kadın oda macun yesin bı çay kaşığı her iliskiden 1 saat önce dedi onu da aldık bide bir kaç çeşit ot verdi bana sarımsak ve soğan kabuklarını da at bu otlarla beraber kaynat buharına otur dedi 3 gün boyunca her akşam da onu yapicam bakalim
inşallah . güzel haberler getirirsin .
adet günü geçen biri vardı o sen miydin
İnşallah abla aminn aynen 4 gün geçikmiştim ama sonra adet olmuştum

K Kendinisevenbirii böyle şeylere hiç inanmammm, eğer bu ay hamile kalırsan bundan sonra inanacammm
Ben inanıyorum patilim ya valla belki e çaresizlikten bilemem ama 8 yıl olacak yazın artık herşeyden medet umar hale geliyosun o yüzden nasipte varsa bakalım inanmasam hiç bı güç oraya goturemezdi beni
Canım inslalah çok güzel haberlerle gelirsin inslalah bende gelirim çifte mutluluk yaşarız balimm yaaaaa
İnşallah yaa

K Kendinisevenbirii böyle şeylere hiç inanmammm, eğer bu ay hamile kalırsan bundan sonra inanacammm
Sana bak ne anlaticam pocigim geçen komşu geldi nasıl hamile kalmış ebe kontrol etmiş rahimi aşağıya inmiş fln tuz ile ovmus karnını kadını mumya gibi sarmış hiç çıkarma bunu demiş ertesi gün eşinle ilişki olsun demiş o halde ilişki olmuş sonra çıkarmış bunu hoppp diyer ay hamileeeeee

kuzum dut pekmezi ve harnup pekmezi de alın benim eşim çok hasta olur kış gelince oda aralıkta havalar soğumaya başlayınca onları içmişti kendi isteğiyle hiç bebek düşünmediğimiz işimle ilgili kötü zamanlar geçirdiğimiz aydı aralık ayı hatırlıyorsan, ve ondan sonra oldu ben biraz ona da bağladım belki onda bi problem vardı ileri hareketlilik vs. pekmezlerin çok etkisi oluyor gerçekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…