- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.401
Zehirlenmeye niyetm yok poncikimYemeğe git kız gülimbedavaya getir yemeğii, hazır sofraya oturr o kadar yoruldum kayganaaa accuk hizmet et torununa de
Zaten doğmadan içimde değişik bişey olduBüyüttun kızı daha doğmadan
Zaten teyzesin de o da vardıvurdu veeee gol olduuuu
kırılmakta haklısın ponçiğim zaten tüm arizonalar olarak hep destek tam desteğiz sanaYani almaktan kastın şöyle ise imzoşum 1-2 bir şey yaptı cuma geldiğinde mutfağa çekti beni özür dileyip baya dil döktü, ama ben ciddi anlamda kırılmışım onu farkettim. Gerçekten suan aynı evde durmak istemiyorum; gördükçe daha çok sinirleniyor gibiyim.
Bugün de öğlen iş yerine çiçek gönderdi. Yani ben özür ya da çiçek böcek beklemiyorum, bunları istemiyorum. Sorun bunlar da değil. Sorun onun anlık fevri tavırları, hiç sevmem. Haz etmem. Yani ben biri ile insan gibi knusuyorsam, karsımdakinin de bana insan gibi olmasını beklerim; hayvanlaşmanın lüzumu yok.
Senin kaygana kaç yaşında gülimmmZaten teyzesin de o da vardı
Ne konuştu ne bişey Trio yaptı bir de yemek mi yemeğe gidicem
Otursun kendisinde arasın hatayı
Veeee gülodannnnn bir golll dahaaaZaten teyzesin de o da vardı
Ne konuştu ne bişey Trio yaptı bir de yemek mi yemeğe gidicem
Otursun kendisinde arasın hatayı
60 a gelmiştirSenin kaygana kaç yaşında gülimmm
Yok tabi döneceğim imzoşumm, biraz sinirim geçsin diye bekliyorum. En azından kafasına estiğinde bana bağıramayacağını anlasın. Benim ak dediğime o bok demesin yani.kırılmakta haklısın ponçiğim zaten tüm arizonalar olarak hep destek tam desteğiz sana
en azından hatasını anlayıp çaba göstermesi bile büyük bişey patilim
hormonlardan olabilir öfkeyide kırgınlığıda sevgiyide mutuluğuda ekstra fazla yaşıyoruz bu dönemlerde..
sen dinlen annende keyfine bak sinirin geçene kadar anladım sorununu şuan eve gidersem daha büyük kavga edebiliriz diyosun haklı olarak gitme de zaten..
sinirin geçince ama dön evine ponçiğim neticede mete kağanın babası o
Ahahahahhaa gol üstüne golVeeee gülodannnnn bir golll dahaaa
Heee ben öyle diyomKayganaaaaa
Kayıp duruyor habireKayganaaaaa
Çokta yaşlı değilmiş60 a gelmiştir
Bırak yaaa ruhu gitmiş bedende bir avuç toprak atan yok üzerineÇokta yaşlı değilmiş
Haaaa bende simdi.yazicakti mmKayıp duruyor habire
Görümcem tam fitne yeni anladım
AhahshsbbsanbsdbjejsbsbHaaaa bende simdi.yazicakti mm
Kaybanaaaaaa der gibiii
nie kızzzzGörümcem tam fitne yeni anladım
Örümcekkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?