Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevindim senin icin bebis iyiymis cok sukur. Ben bu aralar para kazanma peslerindeyim bakalim insallah Allah rizkimi artirir

Ben çişte ısrarlıyım Cici, radyoaktif stres dalgalarıynan çiş, akıntıya dönüşmüş olabilir, bu sebep ilen geyşanı nunçakülerle dövmek bu aylarda serbest. Nunçaküler yerini buldukça bu radyoaktivite dağılacak ve çiş eski formuna geri dönecek, bacağından ılık ılık süzülürken huzurla "Oh sadece çişmiş" diyebileceksin. Hormonlarının ve stresinin seni şaşırtmasına izin vermeyesin, ninca yıldızlarını az kullanasın çünkü doğunca bebenle ilgilenme sırasında o ninca yıldızlarını yakuza kaynanana saklaman tavsiyemdir. Geyşalar, nunçakü ile etkisiz hale getirilebilir, caizdir.

Bizde havadisler şöyle ki; benim bacak boyumda olan evin erkaağ, anneannesinde yeni tırı ile halı deseni üzerinde yol tutmuş ve tüm gün uzun yol şoförlüğü görevini çeşitli adreslere teslimatını gerçekleştirerek tamamlamış ve birazdan evin, benden yaklaşık bir buçuk karış uzun olan ikinci erkaağla birlikte gelecekler ve onlara malları nereden aldıklarını soracağım, muhtemelen Arap Faik'ten almış ve gümrüğe kadar taşımışlardır.

Ben deniz vahşi ve de zeksapalliği ılgıt ılgıt degaşesinden akmakta olan güzellik ise bugün profesyonel resim kursuna başlayarak, karate kid edasıynan senseisinin verdiği çit boyama görevini (biraz da hayıflanarak) yerine getirmenin haklı gururunu taşımakta. Yağlı boya tablolar için dişimi daha sıkmam gerektiğini sıkı sıkı tembihleyen Miyagi Ressam usta, üstü kapalı "Hızlı koşan atın bku seyrek düşer evlat" atasözü ile kulağımı büktü ve İstanbul Beyefendisi ağzından "Acele etmemekte fayda var" olarak hislerini benlen paylaştı. Elbette umutvar bir öğrenci olduğumu da fısıldamadan edemedi nitekim dostum bizim oralarda buna gangster stayla yetenek deniyor, buna doğuyorsunuz bilmem anlatabiliyor muyum.

Birazdan evimin küçük ve büyük erkeakleri gelmiş olacak ve önlerine bir tas makarna koyup "Çit boyuyordum, idare edin lan bunu bulamayanlar da var" diyeceğim ve yarınki ödevime çalışmadan önce 1 saat burada takılıp, 1 saat küçuk erkağm ile sohbet ederekten oyun oynayıp, sonra erken yatmaya çalışacağım.

Ayy night erkeklerin kac yasinda Cok sevimli geldiler birden

Cicisim cok sukur onemli bisey degilmis sevindim. Senin cici bebe fena gelecek desene bunlar iyi gunlerin
Geysanla ne ara kustunuz yav hiziniza yetisemiyorum

Ayy night erkeklerin kac yasinda Cok sevimli geldiler birden

Öyle göründüklerine bakma, accık yüz verince şımarıyolla.
Bacak boyumda olanı 3 buçuk yaş oldu doldu; benden uzun olan ise 33 yaş ve hemen hemen ikisinin de çoğu zaman akıl yaşı aynı, tahmin et kiminki biyolojik yaşıyla bir değil?

Nasıl yaniyasağın kalktığını bilmiyor mu da kavga ediyor
Neyse en azından sorun olmadığını öğrenmiş olduk

Ay Allah seni 2 oglun var saniyorum bende ya ahhaha
Cocuk ruhlu koca iyidir olsun agsgshsg

Aynı anda iki duyguyu hatta bazen üçüncü dördüncüyü de yaşatan renkli kişilik güzel annem... Sağlık haberlerin heyecanlandirdi çok şükür her şey yolundaymis. Şu doğum bir an önce gerçekleşsin yüreğim ağzımda bekliyorum. Daha geçen gün geyşa kendini affettirdirdiydi bir anda nasıl böyle oldu anlamadım...

Merhaba cici bebekle ilgili iyi haberlere sevindim esinle ilgili ise uzuldum ... biz de bozustuk ... canjm skkn internetm de cok azaldi yarndan sonra pek giremeyebilirim belki

Oyle iste

Kuzum ilk defa duydum ama demekki varmış. İnşAllah hayırlısıyla işe yarar bebişim

Cicim heeem muhteşemli heem komikli heem şaşırdımlıı heem üzüldümlüü geliyorsun hangisinii yapacağım seçemiyorum

Cici bebe için sıkıntılı bişey olmadığına sevindim

Neden dövüştünüüz yahuu başka şeyler yapsanızaaa

Kız mı erkek mi
Çok heyecanlıyım yaa ❤❤
Eki Görüntüle 2599259
Bence oglaannn
Yaa ciciii bu defa ki sıkıntı ne canimm?hormonlar seni de geysayi da yıprattı baya ya,ömrünüz de gebelikte ki kdr tartışınız mi acebayazik günah size kız,öpüşün barışın cicim tadını çıkarın şu şahane günlerin

Ve çok şükür sızıntı fln değilmiş ya bide o durumla uğraşmak zorunda kalırdınız,güzel Allah'ım koruyo meleğini karnında
Sevindim senin icin bebis iyiymis cok sukur. Ben bu aralar para kazanma peslerindeyim bakalim insallah Allah rizkimi artirir
Allah yavrunuzun nasibine rızkınızı artırsın inşallah
Night club ablamizi anlayan beri gelsin kızlar

Coook tatlısın lütfen bu topikte kal bizimleee

Merhaba cici bebekle ilgili iyi haberlere sevindim esinle ilgili ise uzuldum ... biz de bozustuk ... canjm skkn internetm de cok azaldi yarndan sonra pek giremeyebilirim belki

Oyle iste
Çayım noldu kuzum

Haahah bayıldım

Oyle iste
Hayırdır canim noldu da bozuştunuz? Kaç gündür girmiyosun da topige zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…