Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Örümcekkkk
Ne örüyonn gı örümceğemmmm
bi ara naber yenge dedi
iyi kızzz görümcekkkk senden naber demiştim o günden beri öyle kaldı görümcek ne be demişti
dedim örümceğin vücut bulmuş haliiii

kesinlikle çok haklsın bitanemm

bi ara naber yenge dedi
iyi kızzz görümcekkkk senden naber demiştim o günden beri öyle kaldı görümcek ne be demişti
Ulan benim suratım düşerdi beeeee

bi ara naber yenge dedi
aaahahahhaaa aay süpermiş bu ben de bigün fırsatını bulursam yüzüne sölicem bunu
şuan konuşmuyoruz küsüs onunla hatta telefonu bile sildim yani o derece aramam sormam ama birgün sanmıyorum ama olurda kaydedicek olursam görümcek diye kaydetcem

yaaa yirimmmm özledim seni diloşumm ama çok yorgunum bugün koşturmaktan bitab düştüm çıkmam gerekiyo şimdi ama yarın dönüşüm muhteşem olacak bekle beni
Gittt gitttt hıı
Git gı şaka şaka askim yarimm senii bekliommmmmmm

Selam kuzularım, havadisleri kaptım geldim
Su ile alakalı test yaptı doktor, rahim ağzıma bakıldı ölçümler yapıldı. Çok şükür herhangi bir sızıntı yok
İçeride akıntı birikmiş çıkamamış bir anda boşalmış o yüzden böyle olmuş. Hatta şuan yine içeride biriken akıntın var yine aynı şey olacak dedi. İlaçlı bir krem verdi onu kullanacağım 5 gün sonra düzelecekmiş.
Akıntılarım yer çekimine meydan okuyor gördüğünüz gibi, Newton bak dalgana koçum
Onun dışında Cici bebem rahimde spiderman gibi baş aşağı duruyor yaramazlıkta sınır tanımıyor napıcam bilmiyorum ya nasıl düzelecek bu dedim doktora, o kendi kendini düzeltir dedi
Bugün çok hareketliydi demekki takla atıp amuda kalkıp duruyormuş ama yakalandııııı
Bir diğer haberim de yasak kalktı
Yasak kalktı kalkmasına ama biz geyşamla yine dövüştük. Kaç gündür adamı nereden buldun da dövüştün diyecekler son derece haklı. Kaç gündür sadece 1 gün izin yaptı. Onda da dövüştük işte..
Gebelikte tiksindiklerim listesinin başına kocamı koyuyorum. İnşallah adamı boğmadan doğurmak nasip olur yarabbi
Sizlerde ne var ne yok bakalım?
(misafirlikteyim, msjlara yarın döneceğim kuzular)
@patilibirhayat hala barışmadınız mı ponçiğim?
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
H M

Gecmis olsun canim..
Rabbim saģlik huzur versin insallah.
Doğumun da bebeģinde hayirla gelir.
Adamlari boģmayin cocuklar olunca butün hinç herifleren

Ay cicim çok şükür bir sıkıntı olmadığına çok sevindimm Cici bebeyi yerim hareketli bebişim benim ayrıca 1 gün içinde anında kavga edip küsmenize yüs puan hemde tam yasak kalkmışkene

haberlere çok sevindim cici kocan hariç sızıntının olmamasi en güzel haberdi sanırım benimki hiç oynamiyodu biliyo musun doğunca ne olacak diye düşünme hiç belli olmuyolar benimki şimdi iki saniye duramiyo yerinde kurtlunun teki

kocaları tecrit etseler hamilelik daha kolay sanki
ben de benimkini yeni buldum ama ağzına tepesim var öyle bir his işte

Çok sevindim datlumm giymatlimm iyi olmanıza
Ulan yasak kalktı aşkınızı yasiyacaktiniz nerden buldunuz dövüşmeyi
Dövüsmeyinnnn sevişinnn diyerek noktayı koyuyorum noktaaa.......

Bende yamulmus bir haldeyim ağzım gözüm bir tarafa gitti yerde onları topluyorum
Yorgunummmmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…