Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırdır canim noldu da bozuştunuz? Kaç gündür girmiyosun da topige zaten
Internetm az ondan giremedim 1 gunlk int gelmis 24 saat sonra bjkac gn pek giremem belki cnm... konuyla ilglj suan konusasm yk yrgnum misafirimde vardi gnduz kafam daglsn diye geldm kizlar yazan

Internetm az ondan giremedim 1 gunlk int gelmis 24 saat sonra bjkac gn pek giremem belki cnm... konuyla ilglj suan konusasm yk yrgnum misafirimde vardi gnduz kafam daglsn diye geldm kizlar yazan
Anladım canım Allah içinde ki sıkıntıni alsın inşallah o zmn netin yenilenince gelirsin konuşur dagitirsin kafanı❤

Baglatamayiz cnm ekstra masraf yapacak durumda degiliz... okdr skknmki konusasm yok inan kafa dagtmaya girdim sagol ama
Tamam canım ısrar etmiyorum ama ne zaman istersen yaz olur mu. Burdan ya da özelden farketmez. Sen iyi ol yeter

24 saatlk var suan internetm diger paketim azaldi hafta sonuna dogru yenilerim yarin aksam bu saate kdr takilirim gene sitede de ...
Siz napiyosnuz
Canım çayım sen iyi ol yeter ki
napayım evde oturuyorum öyle valla, birazdan sızarım büyük ihtimalle çabuk gel özletme kendini

Cicimm sana demedim mi normal akıntı diye
Yasak da kalkmış gözün aydın. Benim de içim rahat etmeyecekti de benim yasak devam ediyor.

Tamam canim sag ol var ol sen naslsn napiyosn
Doktora gittim ilaç verdi birsürü. Bakalım inşAllah iyi gelir
Oğlumda da kolu çıkmamış acildeki doktor bilememişçatlak varmış alçı yaptılar kalacak bikaç günbuna da şükür ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…