- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.621
Beyni kit ne anlatabilirsin dilosumDelirtir anacimm bu kadın hay senin falancana demedin mi Gülom
Büşra nerdee
Az kaldı akros ve ben birlik olup bigacagiz
Noldu busum sanaaaa böyleee
banlandım doğum günümde kıydılar banaBüşra ban yemişssss
Anamm doğum günün mu bugün doğum günün kutlu olsunnnn askimmmmmmmm iyiki dogdunnnnnnn güzel anneeeebanlandım doğum günümde kıydılar bana
Didoşumun hesabından yazıyorum sizden uzak kalmamak için
Ula daha gecen gun 17 subat tarhli mi neydi bi 18 li konuda yprumunu okudumda icimden gectiydi bu kadini dogumda yeni dogmus bebe de paklamadi diyeHangi konu kız, ben +18e tovbeliyim, yerimi doldurun gari
Doğumda çok acı çektim,hiç öyle şeyler düşünecek Halim kalmadı
teşekkür ederim diloşummmmmm yerim seniiAnamm doğum günün mu bugün doğum günün kutlu olsunnnn askimmmmmmmm iyiki dogdunnnnnnn güzel anneeee
Niceee mutlu yillaraaa tatli kizzz bussraaaaabanlandım doğum günümde kıydılar bana
teşekkür ederim çayımm sizlerle birlikte güzel senelere inşallahNiceee mutlu yillaraaa tatli kizzz bussraaaaa
Ahhh sana kiyanlari kıyalımbanlandım doğum günümde kıydılar bana
Falancanın kayganası emin olsun kendi gibi değildir.Falanca gelin varmış komşu gününe geliyormuş
Falanca biri varmış heryere gidiyormuş
Annemde demiş sen cagirmazsan kim.nereye gittiğini nerden bilsin demiş
Ayyy delirtti beni yaa
valla kıydılar bana rossumAhhh sana kiyanlari kıyalım
Doğum günün kutlu olsun bu arada busummm
Nice güzel yaşların olsun ins
Heralde değil ben senin komşu gününü nerden bileyimFalancanın kayganası emin olsun kendi gibi değildir.
Haspam
Mune ablaya da bişey diyemiyorum ki smdivalla kıydılar bana rossum
teşekkür ederim kuzum benim aminn inşallah
artık o mu banladı başkası mı bilemiyorumMune ablaya da bişey diyemiyorum ki smdi
20 sinde doğum yaptım, ondan sonra fısUla daha gecen gun 17 subat tarhli mi neydi bi 18 li konuda yprumunu okudumda icimden gectiydi bu kadini dogumda yeni dogmus bebe de paklamadi diye
Büşracim doğum günün kutlu olsun, eşinle sevdiklerinle ve minnoş evladınla daha nice mutlu sağlıklı uzun yıllarin olsun inşaallahartık o mu banladı başkası mı bilemiyorum
çenemi tutamıyorum ki
Kız anammm vallaha ben sana cevap verecektim unutttummm
Bazı şeylerde tutulcak gbi değil busumartık o mu banladı başkası mı bilemiyorum
çenemi tutamıyorum ki
teşekkür ederim mehlikamm aminnBüşracim doğum günün kutlu olsun, eşinle sevdiklerinle ve minnoş evladınla daha nice mutlu sağlıklı uzun yıllarin olsun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?