- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.581
3 saate miBi salın beniii laaaaaa kahvlti hazırlıyorum 2 saattir adam bön bönnn bakiooo zatiiigelecem 3 saate
ee yani ponçiğimm aklı erdikleri zaman kıskançlık başlıyoKendi çocukları diyemedi şimdi bak benim pipiliye diyorlar istemiyoruz onu diye
ver coşkuyuu o zamnnnnnnnee yani ponçiğimm aklı erdikleri zaman kıskançlık başlıyo
benim kız istemiyorum diyo ama nerde bebek görse sevmek istiyo eminim kardeşi olsa çok sever ilgilenir bide çok anaç bi yapısı var benim kızın her kızın vardır tabi doğamızda var anaçlık böyle bebek bakmayı falan çok sever ben yapıcaksam zaten kızımı dinlemem şimdi böyle der ilerde iyiki kardeşim olmuş der
ver coşkuyuu o zamnnnnnnncome onnn
Bu emoji bizim doğululara benziyoruçsun donlar havada patilim
diloşa göre bu emoji don sallıyoBu emoji bizim doğululara benziyorhalay başı
Bu bildiğin halay çekiyor ladiloşa göre bu emoji don sallıyo
halay başıı zatiii ama sen gel bizim diloşa anlat bunu don diyo başka bişi demiyoBu bildiğin halay çekiyor la
Dilonun aklı fikri ordahalay başıı zatiii ama sen gel bizim diloşa anlat bunu don diyo başka bişi demiyo
Bende ilki karnimdayken boyle diyordum poncikimDiktorya Secret bence suan tam zamanı imzoşum 2. için aradaki yaş farkı da doğdu etti 5 ideall.. fazla sevmiyorum ben..
Ben mesela 2. düşünmüyorum ama düşünürsemde pipilim 1-1,5 yaşına geldiği gibi 2. için çalışacağım.. çok fark olmasın diye.
Zaten üç aşağı beş yukarı kimse duymasın ama 5 milyar maaş alıyorsunnnnbakarsın büyürlerrr
Ben de hazırlıyorum hemeen hazırlamam ilazimmmmBi salın beniii laaaaaa kahvlti hazırlıyorum 2 saattir adam bön bönnn bakiooo zatiiigelecem 3 saate
Kudurukmuyummm laaa bennnnDilonun aklı fikri orda
bazen eşime derim beynin de kalbin de senin aşağı da atıyor diyee
dilomun da o hesap
Ohaaaaa bir de kocaaa boşluk bıraktı yalaaaaHmmm cevap veriyorum
Evet
3 saat salın beni didi ama hemencik geldii aşkilopum yaaDilonun aklı fikri orda
bazen eşime derim beynin de kalbin de senin aşağı da atıyor diyee
dilomun da o hesap
Amin sağol canım benimOo blmiyordm oglunun basina geleni cnm cok cokk gecms olsn Allah sifaalar versn
Malesef cnm kendjmi caya verdim gel icelimmAmin sağol canım benimsen nasıl oldun? Eşinle düzelttiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?