- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.641
aynen öyle valla kafayı yedim napıyım duramadımBazı şeylerde tutulcak gbi değil busum
Aa dogru yaa bende 17 sinde dogurmustun sanmstm kizz hakkni helal et gunahni almisim20 sinde doğum yaptım, ondan sonra fıs
anneninn ellerinden öperim gülomYaaaaa poncigim salak salak konuşuyor
Yok neymiş o kdr buyutuyormussun kimse saygı gostermiyormus saygsizmis herkes bize laf çakıyor aklinca ( kuş kadar aklıyla )
Neymiş bir fayda kız evladinda varmış iyiki kızı olmuş herkesn bir tane kızı olmaliymis
Annemde bı başladı kimse saygısız değil özellikle benm cocukkarm biz hepsine saygıyı öğrettik eğer lafın altında kalmiyorlarsa herkes kendisine bakacak önce yaptıklarına dedi
Saygı sevgi gösterirsen görürsün öyle kenara çekilerek aramayarak sormayarak insanları bezdirirsen saygı falan göremezsin dedi
Kız evlat gelin farketmz bende kv me çok baktım neden baktım bizi kızıyla hiç ayirmadigi için ne yaparsa bana da yaptığı için kızına bişey alırken beni de düşündüğü için dedi bunun kızı gelini yok sen bu kafayla gidersen tabi kimse gelio bakmaz dedi kızın bile bakmaz emin ol dedi
Sonra ben dedm ki kendi anneme sen de bizi gelinle ayirmiyorsun sende öylesin annemm çok şükür dedim
Hemen surat asti kv :)
Ahahahah ya Mehlika koptum burdaaaGözün aydın cicim,
Savaşmayın sevişin kız anacım
Biz kocamla savasmiyokta sevismiyokta, lohusayim anam var nötr haldeyiz,
Dün nüfusa gitti oğlumun nüfus cüzdanını çıkartmak için, sen bana komplo kurdun ben de sana kuracam, sürpriz yapacam sana dedi,
Oğlanın adını Abuzer kadayıf koyacakmis,
Ben de o bana değil oğlana ceza olur, çocukla dalga geçerler onun ne suçu var dedim
Büşüm doğum günün kutlu olsun canimm sevdiklerinle, bebisinle ve eşinle nice nice güzel sağlıklı hayırlı uzun ömürler geçirmeyi nasip etsin rabbim güzelimaynen öyle valla kafayı yedim napıyım duramadım
teşekkür ederim kuzumm aminn inşallahhhhBüşüm doğum günün kutlu olsun canimm sevdiklerinle, bebisinle ve eşinle nice nice güzel sağlıklı hayırlı uzun ömürler geçirmeyi nasip etsin rabbim güzelim
Yedirdiler sonundaaynen öyle valla kafayı yedim napıyım duramadım
Ben heryerini öptüm vallaanneninn ellerinden öperim gülom
hakedene hakettiğini demiş kurban olurum yaa helal olsunBen heryerini öptüm valla
İyi demişsin dedm
Bn lafın altında mi kalırım diyor
Canimm merhabaMerhaba
Büşraya noldu kızlar siz bilirsiniz belki?
niye rahat durmuyon ponçiğimm yaaban yiyeceğim
beni merak etmeyinnn,
edersenizzz 0900 900 99 99 numaralı telefonumdan ulaşabilirsiniz
sizi seviyem
Eyvallah çay :))Canimm merhaba
Busracikk ban yemis ama d1dem adli arkadasn hesabindan yaziyor bize aksama bani bitecekmis
5 aydır ban yiyecen yiyecenn halAaa yiyecennban yiyeceğim
beni merak etmeyinnn,
edersenizzz 0900 900 99 99 numaralı telefonumdan ulaşabilirsiniz
sizi seviyem
Ebime geldim kizimi doyurdum. O icerde oynarken bende balkona kactimKız anammm vallaha ben sana cevap verecektim unutttummm
Bapıyosunnn
Bence bu sefer yiyecem5 aydır ban yiyecen yiyecenn halAaa yiyecennen son tarih vermiştin bu tarihte ban yiyecem diyeee niye yemedin voooo tarihte
Bende ne yapayımm canımm aynı bildiğin gibi calısmaya devam,Ebime geldim kizimi doyurdum. O icerde oynarken bende balkona kactim
Sen napiyosun? Beyinle baristiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?