- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.601
Valla smdi geldim balimmm neden yazmiim :)
Hoş geldinn günn ışığımmmValla smdi geldim balimmm neden yazmiim :)
Hoşbuldum ballı lokmam :)Hoş geldinn günn ışığımmm
Dün kaygana da ne yaptınHoşbuldum ballı lokmam :)
Hiç uyanmadan uyumuşum yaaâa deliksiz
Annem ağzına geleni saydi benm yerime saolsunDün kaygana da ne yaptın
Nassıllll gıııııAnnem ağzına geleni saydi benm yerime saolsun
Hahahahahahaha
Yaaaaa poncigim salak salak konuşuyorNassıllll gııııı
Burdan çıkaracağım tek kelime senin kaygana manyakkYaaaaa poncigim salak salak konuşuyor
Yok neymiş o kdr buyutuyormussun kimse saygı gostermiyormus saygsizmis herkes bize laf çakıyor aklinca ( kuş kadar aklıyla )
Neymiş bir fayda kız evladinda varmış iyiki kızı olmuş herkesn bir tane kızı olmaliymis
Annemde bı başladı kimse saygısız değil özellikle benm cocukkarm biz hepsine saygıyı öğrettik eğer lafın altında kalmiyorlarsa herkes kendisine bakacak önce yaptıklarına dedi
Saygı sevgi gösterirsen görürsün öyle kenara çekilerek aramayarak sormayarak insanları bezdirirsen saygı falan göremezsin dedi
Kız evlat gelin farketmz bende kv me çok baktım neden baktım bizi kızıyla hiç ayirmadigi için ne yaparsa bana da yaptığı için kızına bişey alırken beni de düşündüğü için dedi bunun kızı gelini yok sen bu kafayla gidersen tabi kimse gelio bakmaz dedi kızın bile bakmaz emin ol dedi
Sonra ben dedm ki kendi anneme sen de bizi gelinle ayirmiyorsun sende öylesin annemm çok şükür dedim
Hemen surat asti kv :)
Manyağın manyağı hemdeBurdan çıkaracağım tek kelime senin kaygana manyakk
Anani da öpüommmmm
Anann iyi etmişYaaaaa poncigim salak salak konuşuyor
Yok neymiş o kdr buyutuyormussun kimse saygı gostermiyormus saygsizmis herkes bize laf çakıyor aklinca ( kuş kadar aklıyla )
Neymiş bir fayda kız evladinda varmış iyiki kızı olmuş herkesn bir tane kızı olmaliymis
Annemde bı başladı kimse saygısız değil özellikle benm cocukkarm biz hepsine saygıyı öğrettik eğer lafın altında kalmiyorlarsa herkes kendisine bakacak önce yaptıklarına dedi
Saygı sevgi gösterirsen görürsün öyle kenara çekilerek aramayarak sormayarak insanları bezdirirsen saygı falan göremezsin dedi
Kız evlat gelin farketmz bende kv me çok baktım neden baktım bizi kızıyla hiç ayirmadigi için ne yaparsa bana da yaptığı için kızına bişey alırken beni de düşündüğü için dedi bunun kızı gelini yok sen bu kafayla gidersen tabi kimse gelio bakmaz dedi kızın bile bakmaz emin ol dedi
Sonra ben dedm ki kendi anneme sen de bizi gelinle ayirmiyorsun sende öylesin annemm çok şükür dedim
Hemen surat asti kv :)
Falanca gelin varmış komşu gününe geliyormuşAnann iyi etmişadres ver gidip elini öpecemmm
Onun haricinde kaygana kaşınmış, annende kaşımış net
Söylediği sözler de laf sokma olduğu çok aşikar, içimden böyle göt* böyle yar*** diyesim geldi ama diyemiyorum
boş boş konuşmasın, herkes kendine baksın
Delirtir anacimm bu kadın hay senin falancana demedin mi GülomFalanca gelin varmış komşu gününe geliyormuş
Falanca biri varmış heryere gidiyormuş
Annemde demiş sen cagirmazsan kim.nereye gittiğini nerden bilsin demiş
Ayyy delirtti beni yaa
Delii yaa guldurdunn beniiAnann iyi etmişadres ver gidip elini öpecemmm
Onun haricinde kaygana kaşınmış, annende kaşımış net
Söylediği sözler de laf sokma olduğu çok aşikar, içimden böyle göt* böyle yar*** diyesim geldi ama diyemiyorum
boş boş konuşmasın, herkes kendine baksın
Gözün aydın cicim,Eki Görüntüle 2599279
Selam kuzularım, havadisleri kaptım geldim
Su ile alakalı test yaptı doktor, rahim ağzıma bakıldı ölçümler yapıldı. Çok şükür herhangi bir sızıntı yok
İçeride akıntı birikmiş çıkamamış bir anda boşalmış o yüzden böyle olmuş. Hatta şuan yine içeride biriken akıntın var yine aynı şey olacak dedi. İlaçlı bir krem verdi onu kullanacağım 5 gün sonra düzelecekmiş.
Akıntılarım yer çekimine meydan okuyor gördüğünüz gibi, Newton bak dalgana koçum
Onun dışında Cici bebem rahimde spiderman gibi baş aşağı duruyor yaramazlıkta sınır tanımıyor napıcam bilmiyorum yanasıl düzelecek bu dedim doktora, o kendi kendini düzeltir dedi
Bugün çok hareketliydi demekki takla atıp amuda kalkıp duruyormuş ama yakalandııııı
Bir diğer haberim de yasak kalktı
Yasak kalktı kalkmasına ama biz geyşamla yine dövüştük. Kaç gündür adamı nereden buldun da dövüştün diyecekler son derece haklı. Kaç gündür sadece 1 gün izin yaptı. Onda da dövüştük işte..
Gebelikte tiksindiklerim listesinin başına kocamı koyuyorum. İnşallah adamı boğmadan doğurmak nasip olur yarabbi
Sizlerde ne var ne yok bakalım?
(misafirlikteyim, msjlara yarın döneceğim kuzular)
@patilibirhayat hala barışmadınız mı ponçiğim?
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
öff şu kaynananı bir kaşık suda boğasım geliyor RossummmmmmFalanca gelin varmış komşu gününe geliyormuş
Falanca biri varmış heryere gidiyormuş
Annemde demiş sen cagirmazsan kim.nereye gittiğini nerden bilsin demiş
Ayyy delirtti beni yaa
Büşra nerdeeöff şu kaynananı bir kaşık suda boğasım geliyor Rossummmmmm
Büşra ben bu arada
Hangi konu kız, ben +18e tovbeliyim, yerimi doldurun gariBen de yogumneyse illaki test edilip onaylanır iyi geceler canimcimm. Uyusam iyi olacak. Diğer konuda da aklım kaldi ama iyanna güzelce anlattı zaten M mehlika nur için girdim oraya Onun boşluğunu dolduramam ama temsilen işte
Az kaldı akros ve ben birlik olup bigacagizöff şu kaynananı bir kaşık suda boğasım geliyor Rossummmmmm
Büşra ben bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?