- 11 Nisan 2007
- 88.028
- 517.924
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.681
Aynen doğum günüymüş bide kızın şansına:) sende balikin ya,senin ki de yakın mı?
İyi bende yaşlı ebe kadınların kapısını aşındırmaya başladım birazdaEvet bende mart balığıyım. Sen naptın konuşamadık hiç o kadar yoğun diyet yapıyorum ki başımı kaldıramıyorum diyet grubundan
İyi bende yaşlı ebe kadınların kapısını aşındırmaya başladım birazdahep doktor hep doktor olmasın dedim
Oh ya hiç kilo verdin mi bu kadar yoğunluğa bari
Evet canım+ 18Hangi konu kız, ben +18e tovbeliyim, yerimi doldurun gari
Doğumda çok acı çektim,hiç öyle şeyler düşünecek Halim kalmadı
Bonussss nasılsın canımmmmBenim olanı vermem. Hücremi eritmem.
İyiyiz çok şükür canım, saat 3 ten beri yapışık haldeydik, şimdi annem aldı ayağında sallıyor, gazlı bir bebek malesefEvet canım+ 18nasılsın Bebek nasıl iyi misiniz
Başkasinin hesabinami girdin kiz kazen gormesin yasak hemen banliyoBonus Büş büş ben
bonusum doğum günümde kıydılar bana
dün bi profilde bir kaç bir şey demiştim ondan acımadılar
oda biriyle sanırım bdv de atışmış
ay amanın susun adını anmayın gelirBaşkasinin hesabinami girdin kiz kazen gormesin yasak hemen banliyo
Bikere ayni olayi yaşadik çunku dikkat etay amanın susun adını anmayın gelir
kk dan ayrı kalamıyorum napayım
ay valla birkaç güne daha dayanamam yaBikere ayni olayi yaşadik çunku dikkat et
Helal olsun canım nolacak, önemli değilAa dogru yaa bende 17 sinde dogurmustun sanmstm kizz hakkni helal et gunahni almisim
Yapışık haldeyiz hala,11 günlük olduk,teşekkür ederim mehlikamm aminn
sen nasılsın kuzum bebiş nasıll
Tamam ozaman bu hesap banlansada sorun yokay valla birkaç güne daha dayanamam ya
zaten saat 16 oldu 17 den sonra ben yokum 23 te de banım açılıyor napıyım
oy kuzuma kıyamam ya 10 günlük olmuş bile miniğimYapışık haldeyiz hala,11 günlük olduk,
kız yok bu arkadaşımın yazık onadaTamam ozaman bu hesap banlansada sorun yok
Insallah dedigim gibi olmaz ozamanoy kuzuma kıyamam ya 10 günlük olmuş bile miniğim
kız yok bu arkadaşımın yazık onada
Masaallah size yaa hemen büyüyorlar gaz mas deme dal gitsinİyiyiz çok şükür canım, saat 3 ten beri yapışık haldeydik, şimdi annem aldı ayağında sallıyor, gazlı bir bebek malesef ☹
Bizde Şu Banu hanım gibi bilinçli olup hücrelerimizi eritmeye calismasak dünya ne kadar da yaşanacak güzel bı yer olurduBenim olanı vermem. Hücremi eritmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?