- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.403
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.701
gitmiş diloşum gitmiş ben gelene kadar
1.5 saate kadar gitme dedim 3 saatte anca geldim gitmissss pociğğğgooooooğğöökkkgitmiş diloşum gitmiş ben gelene kadar
Dimi nurosummm :)hakedene hakettiğini demiş kurban olurum yaa helal olsun
evet gülomDimi nurosummm :)
kurunun yanında yaşta yanar misalii gitti ponçiğimizz1.5 saate kadar gitme dedim 3 saatte anca geldim gitmissss pociğğğgooooooğğöökkkAllah'tan bir bizimki gitmemis yanında 3.5 kişiye almış
Dedi ve gittiii....ban yiyeceğim
beni merak etmeyinnn,
edersenizzz 0900 900 99 99 numaralı telefonumdan ulaşabilirsiniz
sizi seviyem
Dedi ve gittiii....
Ne dedi de gittikurunun yanında yaşta yanar misalii gitti ponçiğimizz
Hangi konudan gittiDedi ve gittiii....
gülom bizdemi sorun var? diye bi konu var bdv de yani haklı söyledi biliyosun dobra ponçik doğruları söyledi ve gittiNe dedi de gitti
Hangi konudan gitti
Ne dedi de gitti
Hangi konudan gitti
gülom bizdemi sorun var? diye bi konu var bdv de yani haklı söyledi biliyosun dobra ponçik doğruları söyledi ve gitti
Sorun sizde değil bende desydi keşke ban yemezdi o zamanBizde bi problem mi var? Konusu rosum
işte ponçik bildiğin sorun tam da sizde dedi ve gittiSorun sizde değil bende desydi keşke ban yemezdi o zaman
Ahhh kıyamam yaaaa gül poncikimiz ve busumuz banlara doyamadiişte ponçik bildiğin sorun tam da sizde dedi ve gitti
büş büş geliyo akşama ponçiğimiz kim bilir nezaman gelicek gülom belki 2 güne gelirAhhh kıyamam yaaaa gül poncikimiz ve busumuz banlara doyamadi
bebek alışverişimiiÇarşıya gittik öldüm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?