- 11 Nisan 2007
- 88.028
- 517.924
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.721
Bonussss nasılsın canımmmm
Bonus Büş büş ben
bonusum doğum günümde kıydılar bana
dün bi profilde bir kaç bir şey demiştim ondan acımadılar
Piyasaya baktık.bibebek alışverişimii
Off Yaaa neden tutmadiki o ağzını :)büş büş geliyo akşama ponçiğimiz kim bilir nezaman gelicek gülom belki 2 güne gelir
Amin Allah senden de razı olsun negomAllah razı olsun canım ❤ misafirlerim vardı yeni gittiler, kk yı açtım hemen.
Nasılsın?
valla ben ona bak rahat dur gitme biyere dedimm ama dinlemedi beniOff Yaaa neden tutmadiki o ağzını :)
Evet canım güzel oldu sevdiğim insanlar oluncaAmin Allah senden de razı olsun negom❤
Bahar geldi artık günlük güneşlik zamanlarda misafir agirlamanin tadi bı başka olur
İyiyim ben de şükür yemek yaptım oturdum yeni,biraz kk'ya giriyim dedim :)
iyi yaptınız gülomPiyasaya baktık.bi
Bebegimmmm nabion :)
Bebeğennnn napsinnnn iş güç sokaklarda gezme anca eve kendimi attım aha şimdi oturdum balimmmmBebegimmmm nabion :)
Bende bugün babannemdeyim yemek yedik smdi oturuyorm oyleeeeeeBebeğennnn napsinnnn iş güç sokaklarda gezme anca eve kendimi attım aha şimdi oturdum balimmmm
Sen napionnn lokumummm
Şu zengünnnn olannn babinniii dimiiBende bugün babannemdeyim yemek yedik smdi oturuyorm oyleeeeee
Çarşı pazar gezdik
Bensiz Heee yazdım bunuBende bugün babannemdeyim yemek yedik smdi oturuyorm oyleeeeee
Çarşı pazar gezdik
Hea zengin olanŞu zengünnnn olannn babinniii dimii
Afiyet olsun yarasın yavrummm
Ne aldın çarsı bazardannnnn
Ben seni gördüm sende bazardaydin artiz artiz yuriyordun :)Bensiz Heee yazdım bunu
Haahah aynen pazarda hiçbir yerde artizliğimden ödün vermemBen seni gördüm sende bazardaydin artiz artiz yuriyordun :)
Nasıl tanidiysam artıkHaahah aynen pazarda hiçbir yerde artizliğimden ödün vermem
Ben de gördüm senii arabanı çektin kapının önüne forsluu forsluuNasıl tanidiysam artık
Hahahahahah evet aynenBen de gördüm senii arabanı çektin kapının önüne forsluu forsluubizim kız dedim
Ohhhhh att tabi forsunu RosuuummmHahahahahah evet aynen
Fazla forsluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?