- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.088
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.741
İyiyiz şükür canım. Uykusuz yorgun bir iyiSağol canım iyiyim sende iyisin inş bebeklerle
Büşraya söylermisin doğum günü mübarek olsun ❤
Var kuzum maşallah subhanallahgebelik var mı canm bu dünkü ile bugunkü testim
Çocuk ayaklanmiş okula başlamak istiyorum diyor adetaaagebelik var mı canm bu dünkü ile bugunkü testim
Havam.batsinOhhhhh att tabi forsunu Rosuuummm
Allah seniÇocuk ayaklanmiş okula başlamak istiyorum diyor adetaaa
Yavrumm evett hamileisnnn
Bak bu 2 günün testi en üstekinile ortadaki bugun alttaki de dünAllah seni
Yarın gidecem tatlım inşallah varVar kuzum maşallah subhanallahkana git biran önce..
Hoşgeldin MujitooB Brunello Cicinelli düğünümde giriş dansım arizona kertenkelesi çiftetellisi olacak inşallah beyle hoplamalı zıplamalı delirmeliyeni üyeyim taze kan geldi
Gece kalkıp et cimciklemek çok harika fiikirmis bende yapicam en kısa zamandaEki Görüntüle 2599797
Ben geldim
Bugün çok yoğundum çarşıya gittim, örülecek eşyalar için ip ve dikilecek puset örtüsü gibi, bebek nevresimi gibi eşyalar için kumaş seçtim.. Öldüm vallahi. Bide bide artık bana otobüste ve duraklarda yer veriyorlar biliyor musunuz
Çok duygulanıyorum yer verdikleri zaman
Evet gelelim..
"Geyşayı ne ara buldun da yine dövüştün"
"Geyşadan yine ne istedin"
"Geyşayla yine neden dövüştün"
"Neden yine geyşayla dövüştün"
"Sen var yine neden geyşayla dövüşmek"
gibi gelen sorularınıza elbette bir cevabım var.
Sebep şu ki; kendisi bana masaj yapmıyor, evet yanlış duymadınız bunu da yaptıBenim ayak bileklerim ağrıyor masaj yap diyorum tamam diyor kalkıp dokunduğu anda uyumaya başlıyor. Sanırsınız aşağıdan siyanür kaçırıyorum, her defansında uyumaya başlar mı bir insan.. Ben bu numaraları yemem. Koydum tepiği alnının çatına. Az daha son uykusu olacaktı, elimde kalacaktı. O da kızdı döndü uyudu. Etlerini çimdikledim bütün gece. Yine de hırsımı alamadım. Konuşmuyorum artık kendisiyle. O da bana trip atıyor suratına tepik attım diye. Açıkçası hiç de umrumda değil
Eve geliyor tripli sarılmıyoruz öpmüyoruz. Sonra gece yarısı beni uyuyor zannediyor uyanıp beni öpüyor sarılıyor karnımı seviyor geri uyuyor
Şuanda aramız bu şekil. Kendisi de nöbette.
Sizler nasılsınız bakalım, kimler kocasıyla dövüşük kimler değil?
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
H M
Bende bende bende bendeBebeklerimmm sultanlarımmmm özledim sizleri
Bizim zamanimzda babamızın bı göz teması ergenliği bitiriyorduBende bende bende bende
Geysan tepigi haketmis. Afferinn kiz
Ben de cok sinirliyik ve gerginiimErkek kardesimden biktim. Yemin olsun 1000 km uzaktayim yine de cekiyorum ergenin sorunlarinii
Anacim aradi agliyor. Cigerim yandi uzaktan valla
1 saat konustum ergen bozuntusuyla. Ama onda anlayacak kafa yok iste. Bu 10. Konusmam falan. En son 15 tatilde guzelce konustum. Yine anlamayinca elime alip parcalarim seni cocuk dedim. Ben evime dondum yine ayni haline donmus. Annemin ustune yurumus ablama bagirmis cagirmis arsiz rezil. Bi temiz dayak aticam o olacak. Batsin agzina ettigimin psikolojisi yani
Niye son günlerde kendimi geyşanin annesi gibi hissediyorum.Eki Görüntüle 2599797
Ben geldim
Bugün çok yoğundum çarşıya gittim, örülecek eşyalar için ip ve dikilecek puset örtüsü gibi, bebek nevresimi gibi eşyalar için kumaş seçtim.. Öldüm vallahi. Bide bide artık bana otobüste ve duraklarda yer veriyorlar biliyor musunuz
Evet gelelim..
Sebep şu ki; kendisi bana masaj yapmıyor, evet yanlış duymadınız bunu da yaptıBenim ayak bileklerim ağrıyor masaj yap diyorum tamam diyor kalkıp dokunduğu anda uyumaya başlıyor. Sanırsınız aşağıdan siyanür kaçırıyorum, her defansında uyumaya başlar mı bir insan.. Ben bu numaraları yemem. Koydum tepiği alnının çatına. Az daha son uykusu olacaktı, elimde kalacaktı. O da kızdı döndü uyudu. Etlerini çimdikledim bütün gece. Yine de hırsımı alamadım. Konuşmuyorum artık kendisiyle. O da bana trip atıyor suratına tepik attım diye. Açıkçası hiç de umrumda değil
Eve geliyor tripli sarılmıyoruz öpmüyoruz. Sonra gece yarısı beni uyuyor zannediyor uyanıp beni öpüyor sarılıyor karnımı seviyor geri uyuyor
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
H M
İnşallah imzoşum inşallahKar perisi perimm senin için yarın büyük gün inşallahh herşey istediğin gibi olur Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah o Allahın cezası hakettiğini bulsun bitanemm benim biz senin yanındayız perimm
Ben her an dövusebilirim ama kerataya isim düşeceği için pek carlamiyorumEki Görüntüle 2599797
Ben geldim
Evet gelelim..
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
@imzaben
[USE R=819047]@Night Club[/USER]
H M
Haşmetli sultanım sen bol giyindiğin için öyle. Benim kıyafetler seksi bedenime yapıştığı için gebeliğim ortaya çıkıyorGece kalkıp et cimciklemek çok harika fiikirmis bende yapicam en kısa zamanda
Biz iyi kötü arası gidip geliyoruz :)
Yahu beni gören de hiç hamile olduğumu anlamıyor koca karnmla nerdeyse burnuma girecek karnım
Ya da burnundan aldığı sert bir nefesBizim zamanimzda babamızın bı göz teması ergenliği bitiriyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?