Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok ekşınlı bi evliliğiniz olduğunu daha önce söylememiştim cicim ama biliyorsun ki öyleeeee
Miniğim bu ekşınlı hayatı ben seçmedim
Ben daha çok kocama depik atmama gerek kalmayacak, kocamın göğsünden kılları çekip koparmaya gerek kalmayacak, kocamın gece etlerini cimcikleyip morartmayacak şeyler yaşansın aramızda isterdim
Ama beni buna mecbur ediyor
Sen nasılsın balım?

İyice bayılmadan sakın diloşum. Depik atmadan önce göğsünden 3 4 tel kıl çekip kopar uyanmadıysa bas depiği.
Bunları sosyal hizmetler okusa geyşayı elimden alır yemin ederim
Bıyığını çektim hoşuna gitti böyle bişey olamaz yaa
ahahahaahssss cidden haaa sosyal hizmet yeminle alır geysayı elindenn balimm yurda verirler aha sende beeleee olursunEki Görüntüle 2599852

Halbuki yasak kalktı haberiyle geldiğinde biz de seni o niyetlerle göndermiştik ama cicim
Sanırım ben de kıyamayangillerden olurdum,, yada zamanla allah ne verdiyse mi oluyor bilemedim

İyiyim cicim, sodamı aldım, azıcık sizin yanınıza geleyim dedim

Bende soda içiyorum
Bimin Avşar marka Frenk üzümlü sodasını
Bi donlarım için bir de soda için bimden vazgeçemiyorum inanır mısın miniğim
Senin kıyamayacağın belli yavru kuş, benim psikopat ruhum çocukluktan geliyor sonradan olunmaz

Hasta mısın çiçeğim
Şuan geyşa gözümde pamuk değil olsa olsa zımpara olur
Geyşa yakındır senin gazını alır cicim dur sen
Canım ben dün eşimle birlikte tavsiye üzerine yaşlı bı ebe kadının evine gittik,göbek düşüklüğü var diye şüpheleniyordum ya varmış gerçekten de,kadın yarım saat uğraştı yere yatırdı beni karnımı baya ılık sabunlu suyla ovdu, öldüm sandım ağrıdan acidan karnım morarmış bugün hep,etim ağrıyor resmen el degmiyor göbeğime baktinyerine geldi tam delik için de atıyor şuan dedi çok şükür bı kaç tane ot verdi, bunları üç gece üst üste kaynat buharına otur iyice terle dedi.dün gece yaptım bugün de yaptım işte bide yarın gece yapicam canım en son Perşembe gecesi de süt buharına oturucam inşallah faydası olur bu ay müjdeyle gelirim size bu ay olmazsa öbür ay eşim izne ayrilacak 1 hafta kadar kaplıcaya gidicez

Bim biz NOKTA ama niyeki çok güzel bencee içimde kaldı birgün erkenden gidip yeni ürünlere ilk ben dokunucam

Öyle sanırım cicim

Adama depik atma çimdikleme yurda vermesinler dekkk duuuurrrrrr
Düşünsene sosyal hizmetler Geyşamı elimden alıp yurda veriyor ve ben bir daha onu depikleyemiyorum... Gece etlerini morartmak için saat 03. 30 alarmımla uyanıyorum dönüp bir bakıyorum geyşam yok.. Kıllarını koparmak için 05. 15 alarmımla uyanıyorum bir bakıyorum ne kıl var ne kendisi..

Slm cicii
Ben dovusuktum de bu aksm konustuk hallettik sukur darisi sizee cok huzursuz oluyor insan ya oyleyken...

Hadi bakalım pamuğum, İnşallahhhh şifalı gelir. Müjde yakın inşallah

İnşallah canım
7 sinde 4 aylık olacaklar inşaallah
Oyyy maşallah büyüdüler be yerim onları Oyy
Bim ❤ biz NOKTA ama niyeki çok güzel bencee içimde kaldı birgün erkenden gidip yeni ürünlere ilk ben dokunucam

Öyle sanırım cicim
09.00 da açılıyorsa 09.01 de tüm yeni ürünler bitmiş oluyor miniğim hiç uğraşma. Saniyenin binde biri hızında kapıp alıyor millet
O yüzden ben hiç..
Nasılsa benim donlarım ve sodalarım hep orda. Gerisi kalsın
Slm cicii
Ben dovusuktum de bu aksm konustuk hallettik sukur darisi sizee cok huzursuz oluyor insan ya oyleyken...
Olmaz mı çayım.. Ama bizim dava uzayacak gibi..
Sen İnternet işini hallettin mi?

Yurt dışından bir tanıdık bebeklere hediye göndermiş ama adımı eksik yazmış. Acaba ptt de sorun çıkar mı diye soracaktım bir numara var onu gösterince alırsın dedi ama bilemedim
Barkod no mu cnm bencde sknti olmaz adresine geleck sncta

Elhan abla ya sen muhteşem bi detaysın ne hoş şeyler yazıyorsun
Canım teşekkür ederim utandırma beni
İşi bilecen işe gitmicen ...demişler .
Ürkütmeden istediğimizi yaptırabiliriz aslında. Nenelerimiz buna geçim diyor. Eşlerimizle kuskunluklerimiz çogalmasin istiyorum ne bilim işte
İsmini gördüğümde içimde istemsiz bir sevinç oluyor Sen de az tatlı değilsin yani

Kızımla bi saat oturduk sonra kaçtı gene ay ne güzel oynuyorduk çok mutluyduk bu kızda huysuzluk var nedense babanne babanne
anneligimi sorgulamaya başladım
Annelginle alakali degldr cnm onlar her dedgni yapiyolarsa ondan gitmwk ister ama bi sinir olusturmamissin smdiye dek olusmasi gerekirdi aslnda gnduz zaten orda bide aksam oraya cikmaya izin vermemeliydin bari bundan sonra bi sekl duzene koymaya calis laftan anlar artik... 1 2 gun aglar tutturrur olmaynca anlar o da ... acikcasi nerdeyse cogu gun yasiyosunuz bu durumu hep okuyorum ki yazmadgnda vardir... cozersin insallah

Uzatma gulum yaa valla pazardan beri ne haldeydim uzun zamandr da asiri iyiydik iste bazen boyle patlamalar oluyor napalim kiymet bilmek icin dw gerekli olabilirr hatta ... sukurler olsn biz hallettik siz de halledwrsniz insallah en kisa zamanda ...
Aile es huzuru cok onemli valla insan sevdgi seyden tat bile almiyo ..
Hele bide cock olnca o hissetmesin anlamasin istiyosun ki bazen mumkun olmuyor filan

Internet paketm cucuk kdr her an bitebilirde maas alacak esim yarin sonraki gun paket yaptiririm insallah bi tarayicidan girebiliyorum okuyorumda yazmaya kalbi dayanmiyo o tarayicinin asabim bozuluyo ordan okurum giremezsem normalden

Dua edecegm sen esinle arani duzelt diye canim

Ahh ahh yapması da böyle kolay olsa, ama evet ablacım ben de öyle düşünüyorum

İnşaallah herkesin eşiyle, sevdiceğiyle güzel geçimleri olsun

Yaa işte bu beni mutlu eder teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…