- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.801
Öyle elhanım ama ne yapayım adam polis diye herşeyine göz yumamıyorum kiFolik asitlim demen daha da güzel
Ohhhhh şifa bunlar
Şimdi senin geyşan polis ya çok yoruluyorlar aileleriyle yeterince ilginemiyorlar geceleri gündüzleri yok...hep biz daha rahat daha güvende olalım diye... Bu kadar fedakarliklarini görüp bir de eşlerinden depik yediklerini duyunca keşke yemeseydi diyorum...oğlan anaları gerçekten hep böyle mi oluyor bilmem ki.... Ölümlü dünya birbirinizin kıymetini bilin gitsin...
Eşim kız meslekte coğrafya öğretmeni...kızları bir görsen biri sağında biri solunda mesafe hak getire...bizimki baba rollerinde ama söyleyince kötü niyetli oluyorum...Eslerinizle nasılsınız diye sorduydun ya ondan dedim ...
Canım son bir soru ben bebekler olunca pek çıkamıyorum eşim o numarayla gitse o alabilir mi peki? Ona göre annemlero falan çağırayım baksınlar ben gideyimBiz de cektik numarayla. Yurt disindan para gonderilmisti.O numarayi gosterince veriyorlar kuzum. Dert etme
Tek suçum tanrıça olamamakBelki de gebeliğime değil seksiliğime saygıdan yer veriyorlardır gülomDurakta bir tanrıça görsek hepimiz yer veririz. İşte böyle bir etki. O yüzden kendi karnını sorgulama işin içinde başka şeyler var
Vallahi o adım atarsa barışırım kedişim. Yasak kalktı bak hala matem havası sürüyor kendi bilirKızz üzüldüümmm bırak barışın artık bitsin bu hasret küslük iyi değil❤
DeminŞimdi bide ben anlamadım,
Sen n yaşlaannddıınnn diyee miiiiii yer veriyorlar yoksaaa hamilesin diyemi
Senin tanrıçalığını anca benim gibi gönül gözüyle bakanlar görür haşmetli sultanım. Herkesin göremeyeceği nadide bir tanrıçalık seninkiTek suçum tanrıça olamamak
Benim esim 3 ay kiz meslekte okul polisiydi. Okulun girisinde kulubede duruyor yanii. Benim okulumla da yan yana. Hamiileydim o zaman. Zateen sabah arabayla birlikte gidelim donelim diiye kabul etmisti o da okul polisligini. 3 ay ne cektigimi bilirim. Cok fenalardi. Adam da alyans var. Evli yani biliyosunuz. Ne demek numara falan vermek. Mudurleri kankamdi da onlem aldik yani.Folik asitlim demen daha da güzel
Ohhhhh şifa bunlar
Şimdi senin geyşan polis ya çok yoruluyorlar aileleriyle yeterince ilginemiyorlar geceleri gündüzleri yok...hep biz daha rahat daha güvende olalım diye... Bu kadar fedakarliklarini görüp bir de eşlerinden depik yediklerini duyunca keşke yemeseydi diyorum...oğlan anaları gerçekten hep böyle mi oluyor bilmem ki.... Ölümlü dünya birbirinizin kıymetini bilin gitsin...
Eşim kız meslekte coğrafya öğretmeni...kızları bir görsen biri sağında biri solunda mesafe hak getire...bizimki baba rollerinde ama söyleyince kötü niyetli oluyorum...Eslerinizle nasılsınız diye sorduydun ya ondan dedim ...
Diloşum adam kendindeyken yapma, uyku sersemi diyebileceğim kulak memesi kıvamında olması gerekiyor depiği atman içinGece gece çimdiklemek mi depik atmak miçokk iyi fikir su yanimda yatak öküze darbee geliyorrrrrrrrr
Gözügün üstüne ayağımın topuğuylan cakayimm durun geliommm bakalım napicak montofon ineği
2 gün sonra benceSupriz olsun
Çok özveri isteyen bir dönemdesin. Onun da ilk deneyimi. Erkekler için bir kitap yok mu okusa da öğrense hamile eşe nasıl yaklaşmalı ... Ona güzel güzel anlatmak lazım erkekler bu kadar detaylara inemiyor düz mantık...Öyle elhanım ama ne yapayım adam polis diye herşeyine göz yumamıyorum ki
Benimle de ilgilenmek zorunda. Bak hamile hamile 5 aydır çalışıyorum ayak bileklerim davul gibi. O kadar kanamalarda bile izne ayrılmadım. Rapor bile almadım. İnsan biraz yazık benim karıma demez mi. Ağrılardan gece uyuyamıyorum. Düşmanım olsa gelir dayanamaz ilgilenir ama o dönüp uyuyor çok ağrıma gidiyor
Ben ziyadesiyle kıskanç biri olduğum için bu konuda yorum yaparsam seni isteksiz fişeklerim elhanım sonra sende gidip kocayı depikleme
Bu arada seni gördüm bugün foliğimi içmediğim aklıma geldi,
Migim sonunda basarmişsin canım...Az önce kocamla perde takma kavgası ettım zorla taktırdım adam küstü gitti uyumaya ben kahvemi içecem inanılmaz yorgundum kaç gündür of
Kavga ede edeMigim sonunda basarmişsin canım...
Dimi balım şimdi o depik ters deper dee neye uğradığıma sasmiyimDiloşum adam kendindeyken yapma, uyku sersemi diyebileceğim kulak memesi kıvamında olması gerekiyor depiği atman için
O ele yapışmayan kıvama gelmeden depiklersen bilmiyorum neler olur dikkat et bebeğim
Tatlım çok yoruldum bana yardım etsen çok sevinirim falan diyeydin...kavgasız halletseydin keşke kuzum...hadi ona da bir kahve yap barışın...Kavga ede edebenım laflarım bitmez abla
Yaaaa senin gönül gözünü yerimSenin tanrıçalığını anca benim gibi gönül gözüyle bakanlar görür haşmetli sultanım. Herkesin göremeyeceği nadide bir tanrıçalık seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?