Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle elhanım ama ne yapayım adam polis diye herşeyine göz yumamıyorum ki
Benimle de ilgilenmek zorunda. Bak hamile hamile 5 aydır çalışıyorum ayak bileklerim davul gibi. O kadar kanamalarda bile izne ayrılmadım. Rapor bile almadım. İnsan biraz yazık benim karıma demez mi. Ağrılardan gece uyuyamıyorum. Düşmanım olsa gelir dayanamaz ilgilenir ama o dönüp uyuyor çok ağrıma gidiyor
Ben ziyadesiyle kıskanç biri olduğum için bu konuda yorum yaparsam seni isteksiz fişeklerim elhanım sonra sende gidip kocayı depikleme
Bu arada seni gördüm bugün foliğimi içmediğim aklıma geldi,

Biz de cektik numarayla. Yurt disindan para gonderilmisti.O numarayi gosterince veriyorlar kuzum. Dert etme
Canım son bir soru ben bebekler olunca pek çıkamıyorum eşim o numarayla gitse o alabilir mi peki? Ona göre annemlero falan çağırayım baksınlar ben gideyim

Benim esim 3 ay kiz meslekte okul polisiydi. Okulun girisinde kulubede duruyor yanii. Benim okulumla da yan yana. Hamiileydim o zaman. Zateen sabah arabayla birlikte gidelim donelim diiye kabul etmisti o da okul polisligini. 3 ay ne cektigimi bilirim. Cok fenalardi. Adam da alyans var. Evli yani biliyosunuz. Ne demek numara falan vermek. Mudurleri kankamdi da onlem aldik yani.
Bir de soyle bir anim var. Sinifimda kiz meslekten son sinif stajer ogrencim var. Okulda toplam 5 stajerler. Bunlar bir araya gelmis konusuyorlar. Biri diyor ki ay yeni okul polisimiz ne kadar yakisikli. Oburu diyor ki adam tas. Digeri diyor ki tam evlenmelik Bahsettikleri benim kocam. Boyle bakakaldim mal gibi. Diger ogretmen arkadas dedi en son kizlar ayip ama casper hocanizin esi o falan diye. Dona kaldilar. Utandilar falan. Sinir harbi yasadim o gun. 3 ay sonra ben dogum iznine ayrildim. Kocama da baski yaptim. Zorla biraktirdim okul polisligini

Gece gece çimdiklemek mi depik atmak mi çokk iyi fikir su yanimda yatak öküze darbee geliyorrrrrrrrr
Gözügün üstüne ayağımın topuğuylan cakayimm durun geliommm bakalım napicak montofon ineği
Diloşum adam kendindeyken yapma, uyku sersemi diyebileceğim kulak memesi kıvamında olması gerekiyor depiği atman için
O ele yapışmayan kıvama gelmeden depiklersen bilmiyorum neler olur dikkat et bebeğim

Çok özveri isteyen bir dönemdesin. Onun da ilk deneyimi. Erkekler için bir kitap yok mu okusa da öğrense hamile eşe nasıl yaklaşmalı ... Ona güzel güzel anlatmak lazım erkekler bu kadar detaylara inemiyor düz mantık...
İlaçlarını unutmaman için gözünün önünde olmalıyım. Folik önemli
Eş konusunda sabırlı olmalıyım napim bir üçüncüyü ıslah edecek gücüm yok...Haziran' da emekli oluyor surda ne kaldı

Eşimle yemek yerken kavga ettim neymiş felan bide kavga edecek buldum mu benı mutfaktan kovuyor adam git başımdan
Sonra perde takmak istemedi
Biliyor taktıracağım dinlemedim yıkadım
Yapacak banane
Adamda romatizma var
Uyuyor şimdi bende gizli gizli sizle konuşuyorum

Diloşum adam kendindeyken yapma, uyku sersemi diyebileceğim kulak memesi kıvamında olması gerekiyor depiği atman için
O ele yapışmayan kıvama gelmeden depiklersen bilmiyorum neler olur dikkat et bebeğim
Dimi balım şimdi o depik ters deper dee neye uğradığıma sasmiyim
Henüz baygın değil iyicene bayilsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…