Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amiin Vallahi bi degisikler ama koca da kendine sahip cikacak artik

Ula herif masaj yapamıyo diye adamın yüzüne depik atılır mı nerenin manyağısın sen
Vallahi adam şafak saymıyosa ben neyimama bilmiyoki bunun daha lohusalığı var yazık enişteye yaa

Selam bonus hoşgeldin, özledik ve @Negoo yla malipina yi de aynı şekilde özledik
Maliciimm hastaydin nasıl oldun?
İyiyim kuzum bi kuru öksürük kaldı sadece.o da geçerse çok rahatlicam siz napıyonuz ne ediyonuz.ben işten şimdi çıktım eve gidiyom.herifimin yüzünü unuttum adamla kardeşten öteyiz resmen

Aah ah kendi hamişliğim geldi aklıma, erkağm kendini kurtaracak yöntemi çabuk keşfetmiş ve köleliği sırasında soluklanacak vakti yakalayabilmişti. Gelirken 1 kilo ....canı çeken hamile sansürü.... alaraktan poşeti yüzünün önüne tutardı ki suratından gıcık almadan getirdiği ...canı çeken hamile sansürü...'ya odaklanarak onu rahat bırakayım. Bilmem daha önce bahsetmişmiydim ama erkağğm balina avında iyidir ve dostum, adam oltanın ucuna ne takacağını iyi biliyor.

Oturup ...canı çeken hamile sansürü...mı yerken, kendisinin ortalıktan kaybolduğunu fark etmezdim, nitekim o sırada huzurla yemeğini yer ve akıllı telefonu üzerinden mafyalı dizisinin 4te 1ini izleyebilirdi. ...Canı çeken hamile sansürü...m bitince hemen sağımdaki altın varaklı tepsinin üzerinde duran Sebastian zilini çalar "Gel ve kumandayı ver" derdim. Her ne kadar kendisi "Hayatım kumanda uzanabileceğin uzaklıkta, Allah aşkına" deyip birkaç kez üzerinde oklava kırılmasına sebep olarak beni üzmüş olabilir ve fakat "Elbette Night piremsesim" diyerek bu sürece çabuk uyum sağlamıştı. Erkağmdır diye söylemiyorum, beni yalnız bırakmamak için 30 kilo kadar aldığım hamilelik sürecimde en az 15 kilo almayı başararak bana manevi destek olmuş, gözlerimi yaşartmıştı. Elbette bunun düşman gangster çeteleri için şaşırtıcı bir taktik olduğunu da atlamamak gerek, beybito erkağmizi hangimizin taşıdığını bilemeyerek kafaları karışacak ve biz de, dostum hedef şaşırtarak vakit kazanacaktık... Aaah eski gettolar... Eski anılar...

Şimdi kendisi içeride savaşlı dövüşlü bir film bulmuş onu izler, çay demlemiş baktım abdest suyum gibi olmuş; üstelik Küba pürolarımdan birini araklamış. Bu akşamlık affettim, nitekim kendisinin bana 12li pastel boya sözü var. Boyaları aldıktan sonra; "Geçen gün püromu almıştın" deyip ensesine şamarı atmak yahut "Teşekkür ederim" demek arasındaki tercihimi de o gün yazı-tura atarak gerçekleştireceğim.

Burasi kucuk bi ilce cicim. Esim mutlaka duyacagimi bilir en iyisi benden duysun diyor genelde boyle seylerde.
Bende nolursa soylerim ona. Illaki duyulur cunku. Misal gecenlerde bana okulda gorucu cikti Ogrencimin emmisiymis. Baya da asiret falan adamlar. Diyiverdim beyime Benden duysun kulagina giderse bozusur benle diye.
O yuzden bende duyarim. Korkar o saklayamaz. zaten gizli sakli is de beceremez. Ben anliyorum o bi hallere giriyor bir halt yediyse

İyiyim kuzum bi kuru öksürük kaldı sadece.o da geçerse çok rahatlicam siz napıyonuz ne ediyonuz.ben işten şimdi çıktım eve gidiyom.herifimin yüzünü unuttum adamla kardeşten öteyiz resmen
Gecer insallah o öksürükte canım, benim de boğazım ağrıyor ve kaşınıyor ya bende hasta olucam kesin
Geç vakte mı kalıyor eve gidişin malim?
Hiç halin kalmaz ki kocanı görse gözün

Ahh ahh yapması da böyle kolay olsa, ama evet ablacım ben de öyle düşünüyorum

İnşaallah herkesin eşiyle, sevdiceğiyle güzel geçimleri olsun

Yaa işte bu beni mutlu eder teşekkür ederim ❤
Hayat sevince güzel... Sevilince daha bir güzel.
Amin çok amin tatlım.

Oyy çok erken kalkiyomussun kuzum sen
Bende iyim busum şimdi hazırlanıyorum kızı okula bırakıp ordan ise geçicem
evet kuzum baya erken ama buna da şükür aralık ayında bi sürgün edilme olaylarım vardı o çok beterdi eve 2 saat mesafede yere gidiyordum 5.45 te kalkıyordum
Miroşu öp benim içinnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…