- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.861
AmiinYa cicii inanamıyorum yanında yatan pambık gibi adamın etlerini cimcirmek miiisıcacık tenini hissetmek varken hemde kız savaşı bir kenara bırakın ve sbhlara kadar sevişin gıı
Bende şuan kaynattigim otlarin buharına oturuyorum canimm,başımdan aşağı yün battaniye gecirdi eşim,şuan elimde tlfn battaniyenin altında size yazıyorumher taraf ateş şuan anlatamam
Ohaa iyi kriz geçirmemişsin caspercim valla tam cinnetlikkocalarımızı Allah serlerinden korusun böyle azgın kızların yarabbim
Ula herif masaj yapamıyo diye adamın yüzüne depik atılır mı nerenin manyağısın senEki Görüntüle 2599797
Ben geldim
Bugün çok yoğundum çarşıya gittim, örülecek eşyalar için ip ve dikilecek puset örtüsü gibi, bebek nevresimi gibi eşyalar için kumaş seçtim.. Öldüm vallahi. Bide bide artık bana otobüste ve duraklarda yer veriyorlar biliyor musunuz
Çok duygulanıyorum yer verdikleri zaman
Evet gelelim..
"Geyşayı ne ara buldun da yine dövüştün"
"Geyşadan yine ne istedin"
"Geyşayla yine neden dövüştün"
"Neden yine geyşayla dövüştün"
"Sen var yine neden geyşayla dövüşmek"
gibi gelen sorularınıza elbette bir cevabım var.
Sebep şu ki; kendisi bana masaj yapmıyor, evet yanlış duymadınız bunu da yaptıBenim ayak bileklerim ağrıyor masaj yap diyorum tamam diyor kalkıp dokunduğu anda uyumaya başlıyor. Sanırsınız aşağıdan siyanür kaçırıyorum, her defansında uyumaya başlar mı bir insan.. Ben bu numaraları yemem. Koydum tepiği alnının çatına. Az daha son uykusu olacaktı, elimde kalacaktı. O da kızdı döndü uyudu. Etlerini çimdikledim bütün gece. Yine de hırsımı alamadım. Konuşmuyorum artık kendisiyle. O da bana trip atıyor suratına tepik attım diye. Açıkçası hiç de umrumda değil
Eve geliyor tripli sarılmıyoruz öpmüyoruz. Sonra gece yarısı beni uyuyor zannediyor uyanıp beni öpüyor sarılıyor karnımı seviyor geri uyuyor
Şuanda aramız bu şekil. Kendisi de nöbette.
Sizler nasılsınız bakalım, kimler kocasıyla dövüşük kimler değil?
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@Yengec anasi
malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
Yokuspokus
@H M
İyiyim kuzum bi kuru öksürük kaldı sadece.o da geçerse çok rahatlicam
Eki Görüntüle 2599797
Ben geldim
Bugün çok yoğundum çarşıya gittim, örülecek eşyalar için ip ve dikilecek puset örtüsü gibi, bebek nevresimi gibi eşyalar için kumaş seçtim.. Öldüm vallahi. Bide bide artık bana otobüste ve duraklarda yer veriyorlar biliyor musunuz
Çok duygulanıyorum yer verdikleri zaman
Evet gelelim..
"Geyşayı ne ara buldun da yine dövüştün"
"Geyşadan yine ne istedin"
"Geyşayla yine neden dövüştün"
"Neden yine geyşayla dövüştün"
"Sen var yine neden geyşayla dövüşmek"
gibi gelen sorularınıza elbette bir cevabım var.
Sebep şu ki; kendisi bana masaj yapmıyor, evet yanlış duymadınız bunu da yaptıBenim ayak bileklerim ağrıyor masaj yap diyorum tamam diyor kalkıp dokunduğu anda uyumaya başlıyor. Sanırsınız aşağıdan siyanür kaçırıyorum, her defansında uyumaya başlar mı bir insan.. Ben bu numaraları yemem. Koydum tepiği alnının çatına. Az daha son uykusu olacaktı, elimde kalacaktı. O da kızdı döndü uyudu. Etlerini çimdikledim bütün gece. Yine de hırsımı alamadım. Konuşmuyorum artık kendisiyle. O da bana trip atıyor suratına tepik attım diye. Açıkçası hiç de umrumda değil
Eve geliyor tripli sarılmıyoruz öpmüyoruz. Sonra gece yarısı beni uyuyor zannediyor uyanıp beni öpüyor sarılıyor karnımı seviyor geri uyuyor
Şuanda aramız bu şekil. Kendisi de nöbette.
Sizler nasılsınız bakalım, kimler kocasıyla dövüşük kimler değil?
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@Yengec anasi
malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
Yokuspokus
@H M
Burasi kucuk bi ilce cicim. Esim mutlaka duyacagimi bilirKendimi düşünemedim kespırım öyle bir ortamda cidden cinayet sebebi olurdu bana
Ben adam evden çıktıktan sonrası hakkında hiçbirşey bilmiyorum şahit de olmuyorum. Böylesi daha mı iyi daha mı kötü bilmem
Numarasını veren falan olsa geyşam gelip bana söylemez muhtemelen. Sinirlenip ona yapacaklarımdan korkusuna
Gecer insallah o öksürükte canım, benim de boğazım ağrıyor ve kaşınıyor ya bende hasta olucam kesinİyiyim kuzum bi kuru öksürük kaldı sadece.o da geçerse çok rahatlicamsiz napıyonuz ne ediyonuz.ben işten şimdi çıktım eve gidiyom.herifimin yüzünü unuttum adamla kardeşten öteyiz resmen
Teşekkür ederimm BonusummSağol canım iyiyim sende iyisin inş bebeklerle
Büşraya söylermisin doğum günü mübarek olsun ❤
Perim benim bugün senden haber bekliycem güzel haberler getirmeyi nasip etsin mevlamİnşallah imzoşum inşallah ♥ çok ümitliyim avukatta çok Ümitli bakalım
Hayat sevince güzel... Sevilince daha bir güzel.Ahh ahh yapması da böyle kolay olsa, ama evet ablacım ben de öyle düşünüyorum
İnşaallah herkesin eşiyle, sevdiceğiyle güzel geçimleri olsun
Yaa işte bu beni mutlu ederteşekkür ederim ❤
evet kuzucum işe geliyorum her gün 6.40 dedi mi uyanığım maalesefSendemi erkencisin büşümgünaydın
Oyy çok erken kalkiyomussun kuzum senevet kuzucum işe geliyorum her gün 6.40 dedi mi uyanığım maalesef
nasılsın kuzum
evet kuzum baya erken ama buna da şükür aralık ayında bi sürgün edilme olaylarım vardı o çok beterdi eve 2 saat mesafede yere gidiyordum 5.45 te kalkıyordumOyy çok erken kalkiyomussun kuzum sen
Bende iyim busum şimdi hazırlanıyorum kızı okula bırakıp ordan ise geçicem
Dogum gunun kutlu olsun büsram.Teşekkür ederimm Bonusumm ❤
kuzucumm teşekkür ederimmmDogum gunun kutlu olsun büsram.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?