- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.821
Ohaaaa resmen cinayetlik yemn ederm resmeeeennBenim esim 3 ay kiz meslekte okul polisiydi. Okulun girisinde kulubede duruyor yanii. Benim okulumla da yan yana. Hamiileydim o zaman. Zateen sabah arabayla birlikte gidelim donelim diiye kabul etmisti o da okul polisligini. 3 ay ne cektigimi bilirim. Cok fenalardi. Adam da alyans var. Evli yani biliyosunuz. Ne demek numara falan vermek. Mudurleri kankamdi da onlem aldik yani.
Bir de soyle bir anim var. Sinifimda kiz meslekten son sinif stajer ogrencim var. Okulda toplam 5 stajerler. Bunlar bir araya gelmis konusuyorlar. Biri diyor ki ay yeni okul polisimiz ne kadar yakisikli. Oburu diyor ki adam tas. Digeri diyor ki tam evlenmelikBahsettikleri benim kocam. Boyle bakakaldim mal gibi. Diger ogretmen arkadas dedi en son kizlar ayip ama casper hocanizin esi o falan diye. Dona kaldilar. Utandilar falan. Sinir harbi yasadim o gun. 3 ay sonra ben dogum iznine ayrildim. Kocama da baski yaptim. Zorla biraktirdim okul polisligini
Kahve içmez kocamTatlım çok yoruldum bana yardım etsen çok sevinirim falan diyeydin...kavgasız halletseydin keşke kuzum...hadi ona da bir kahve yap barışın...
Hiç şaşırmadım caspercim...o yaşlarda libido tavan...evli bekar yaşlı onlar için hiç fark etmiyor yürüyen hormon gibiler bakışlarından anlıyorum ne düşündüklerini ama benim saftirik kocam onlara kızım demekle masumlaşacaklarini zannediyor. Bazen otobüsle gelmesin diye onu okula almaya gidiyorum beni görünce suratları düşüyor bırakın da ben kiskanayim kocamı değil mi...onlar kıskanıyor. Birinci dönem başında müdür yardımcılarından birisi soruşturma geçirdi adamı bir köye atadilar kızın birisi iftira atmış ....temize çıksa da attılar okuldan sonuçta... Eşim 54 yaşında abartıyor muyum bazen diyorum ama gördüklerim vıcık vıcık kızlar...sinir oluyorum eşimin mesafeyi korumasi lazım yani biraz sert durmalı ...Benim esim 3 ay kiz meslekte okul polisiydi. Okulun girisinde kulubede duruyor yanii. Benim okulumla da yan yana. Hamiileydim o zaman. Zateen sabah arabayla birlikte gidelim donelim diiye kabul etmisti o da okul polisligini. 3 ay ne cektigimi bilirim. Cok fenalardi. Adam da alyans var. Evli yani biliyosunuz. Ne demek numara falan vermek. Mudurleri kankamdi da onlem aldik yani.
Bir de soyle bir anim var. Sinifimda kiz meslekten son sinif stajer ogrencim var. Okulda toplam 5 stajerler. Bunlar bir araya gelmis konusuyorlar. Biri diyor ki ay yeni okul polisimiz ne kadar yakisikli. Oburu diyor ki adam tas. Digeri diyor ki tam evlenmelikBahsettikleri benim kocam. Boyle bakakaldim mal gibi. Diger ogretmen arkadas dedi en son kizlar ayip ama casper hocanizin esi o falan diye. Dona kaldilar. Utandilar falan. Sinir harbi yasadim o gun. 3 ay sonra ben dogum iznine ayrildim. Kocama da baski yaptim. Zorla biraktirdim okul polisligini
Bence de. Ama sabirliydim yani o zamanlar. Anlamadigim sekilde. Normalde hic oyle degilimdirOhaaaa resmen cinayetlik yemn ederm resmeeeenn
Bizim uzaktan bir akraba vardı o da nerde yunus görse keşke şöyle kicam olsa derdi kocası olduğu haldeBence de. Ama sabirliydim yani o zamanlar. Anlamadigim sekilde. Normalde hic oyle degilimdir
Valla benim babam da 56 yasinda. Ama annem de onu hala kiskanir. Bence kiskanilmali da yani. Dozunda tabi.Hiç şaşırmadım caspercim...o yaşlarda libido tavan...evli bekar yaşlı onlar için hiç fark etmiyor yürüyen hormon gibiler bakışlarından anlıyorum ne düşündüklerini ama benim saftirik kocam onlara kızım demekle masumlaşacaklarini zannediyor. Bazen otobüsle gelmesin diye onu okula almaya gidiyorum beni görünce suratları düşüyor bırakın da ben kiskanayim kocamı değil mi...onlar kıskanıyor. Birinci dönem başında müdür yardımcılarından birisi soruşturma geçirdi adamı bir köye atadilar kızın birisi iftira atmış ....temize çıksa da attılar okuldan sonuçta... Eşim 54 yaşında abartıyor muyum bazen diyorum ama gördüklerim vıcık vıcık kızlar...sinir oluyorum eşimin mesafeyi korumasi lazım yani biraz sert durmalı ...
Pislikler. Hayir bir de evli. Napacak alyansi olmasa acaba ? Tiynetsiz.Bizim uzaktan bir akraba vardı o da nerde yunus görse keşke şöyle kicam olsa derdi kocası olduğu halde
Hepsinin parmağına bakardı
Çok pis bı zihniyet yaaaa
AhahahhahahajByNkoaLa ben profili arsinlarken farkettim sen pro olmussun be
Hadi gozun aydin. Yalniz surda gunlerdir konusuyoruz prolugunu farkedemedim kor gozume bak
Yemek yarismasina katilinca bize bi goz kirp. Topigi yigalim oraya bir dahakineAhahahhahahaj
Bazen kafa yoğun olunca öyle oluyor casperim
Birde son zamanlardaki durumlar malum çok normal :)
Hahahah yasak olmasa neleri yigarim da yasakYemek yarismasina katilinca bize bi goz kirp. Topigi yigalim oraya bir dahakine
ByNkoaLa ben profili arsinlarken farkettim sen pro olmussun be
Hadi gozun aydin. Yalniz surda gunlerdir konusuyoruz prolugunu farkedemedim kor gozume bak
Kurallar cignenmek icindirHahahah yasak olmasa neleri yigarim da yasak
Hakket oyleymishaftası geldi de geçti bileee
Sabret elhanımÇok özveri isteyen bir dönemdesin. Onun da ilk deneyimi. Erkekler için bir kitap yok mu okusa da öğrense hamile eşe nasıl yaklaşmalı ... Ona güzel güzel anlatmak lazım erkekler bu kadar detaylara inemiyor düz mantık...
İlaçlarını unutmaman için gözünün önünde olmalıyım. Folik önemli
Eş konusunda sabırlı olmalıyım napim bir üçüncüyü ıslah edecek gücüm yok...Haziran' da emekli oluyor surda ne kaldı
İyice bayılmadan sakın diloşum. Depik atmadan önce göğsünden 3 4 tel kıl çekip kopar uyanmadıysa bas depiği.Dimi balım şimdi o depik ters deper dee neye uğradığıma sasmiyim
Henüz baygın değil iyicene bayilsin
Ya cicii inanamıyorum yanında yatan pambık gibi adamın etlerini cimcirmek miiiEki Görüntüle 2599797
Ben geldim
Bugün çok yoğundum çarşıya gittim, örülecek eşyalar için ip ve dikilecek puset örtüsü gibi, bebek nevresimi gibi eşyalar için kumaş seçtim.. Öldüm vallahi. Bide bide artık bana otobüste ve duraklarda yer veriyorlar biliyor musunuz
Çok duygulanıyorum yer verdikleri zaman
Evet gelelim..
"Geyşayı ne ara buldun da yine dövüştün"
"Geyşadan yine ne istedin"
"Geyşayla yine neden dövüştün"
"Neden yine geyşayla dövüştün"
"Sen var yine neden geyşayla dövüşmek"
gibi gelen sorularınıza elbette bir cevabım var.
Sebep şu ki; kendisi bana masaj yapmıyor, evet yanlış duymadınız bunu da yaptıBenim ayak bileklerim ağrıyor masaj yap diyorum tamam diyor kalkıp dokunduğu anda uyumaya başlıyor. Sanırsınız aşağıdan siyanür kaçırıyorum, her defansında uyumaya başlar mı bir insan.. Ben bu numaraları yemem. Koydum tepiği alnının çatına. Az daha son uykusu olacaktı, elimde kalacaktı. O da kızdı döndü uyudu. Etlerini çimdikledim bütün gece. Yine de hırsımı alamadım. Konuşmuyorum artık kendisiyle. O da bana trip atıyor suratına tepik attım diye. Açıkçası hiç de umrumda değil
Eve geliyor tripli sarılmıyoruz öpmüyoruz. Sonra gece yarısı beni uyuyor zannediyor uyanıp beni öpüyor sarılıyor karnımı seviyor geri uyuyor
Şuanda aramız bu şekil. Kendisi de nöbette.
Sizler nasılsınız bakalım, kimler kocasıyla dövüşük kimler değil?
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
Ohaa iyi kriz geçirmemişsin caspercim valla tam cinnetlikBenim esim 3 ay kiz meslekte okul polisiydi. Okulun girisinde kulubede duruyor yanii. Benim okulumla da yan yana. Hamiileydim o zaman. Zateen sabah arabayla birlikte gidelim donelim diiye kabul etmisti o da okul polisligini. 3 ay ne cektigimi bilirim. Cok fenalardi. Adam da alyans var. Evli yani biliyosunuz. Ne demek numara falan vermek. Mudurleri kankamdi da onlem aldik yani.
Kendimi düşünemedim kespırım öyle bir ortamda cidden cinayet sebebi olurdu banaBenim esim 3 ay kiz meslekte okul polisiydi. Okulun girisinde kulubede duruyor yanii. Benim okulumla da yan yana. Hamiileydim o zaman. Zateen sabah arabayla birlikte gidelim donelim diiye kabul etmisti o da okul polisligini. 3 ay ne cektigimi bilirim. Cok fenalardi. Adam da alyans var. Evli yani biliyosunuz. Ne demek numara falan vermek. Mudurleri kankamdi da onlem aldik yani.
Çok ekşınlı bi evliliğiniz olduğunu daha önce söylememiştim cicim ama biliyorsun ki öyleeeeeEki Görüntüle 2599797
Ben geldim
Bugün çok yoğundum çarşıya gittim, örülecek eşyalar için ip ve dikilecek puset örtüsü gibi, bebek nevresimi gibi eşyalar için kumaş seçtim.. Öldüm vallahi. Bide bide artık bana otobüste ve duraklarda yer veriyorlar biliyor musunuz
Çok duygulanıyorum yer verdikleri zaman
Evet gelelim..
"Geyşayı ne ara buldun da yine dövüştün"
"Geyşadan yine ne istedin"
"Geyşayla yine neden dövüştün"
"Neden yine geyşayla dövüştün"
"Sen var yine neden geyşayla dövüşmek"
gibi gelen sorularınıza elbette bir cevabım var.
Sebep şu ki; kendisi bana masaj yapmıyor, evet yanlış duymadınız bunu da yaptıBenim ayak bileklerim ağrıyor masaj yap diyorum tamam diyor kalkıp dokunduğu anda uyumaya başlıyor. Sanırsınız aşağıdan siyanür kaçırıyorum, her defansında uyumaya başlar mı bir insan.. Ben bu numaraları yemem. Koydum tepiği alnının çatına. Az daha son uykusu olacaktı, elimde kalacaktı. O da kızdı döndü uyudu. Etlerini çimdikledim bütün gece. Yine de hırsımı alamadım. Konuşmuyorum artık kendisiyle. O da bana trip atıyor suratına tepik attım diye. Açıkçası hiç de umrumda değil
Eve geliyor tripli sarılmıyoruz öpmüyoruz. Sonra gece yarısı beni uyuyor zannediyor uyanıp beni öpüyor sarılıyor karnımı seviyor geri uyuyor
Şuanda aramız bu şekil. Kendisi de nöbette.
Sizler nasılsınız bakalım, kimler kocasıyla dövüşük kimler değil?
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
Hasta mısın çiçeğimYa cicii inanamıyorum yanında yatan pambık gibi adamın etlerini cimcirmek miiisıcacık tenini hissetmek varken hemde kız savaşı bir kenara bırakın ve sbhlara kadar sevişin gıı
Bende şuan kaynattigim otlarin buharına oturuyorum canimm,başımdan aşağı yün battaniye gecirdi eşim,şuan elimde tlfn battaniyenin altında size yazıyorumher taraf ateş şuan anlatamam
Ohaa iyi kriz geçirmemişsin caspercim valla tam cinnetlikkocalarımızı Allah serlerinden korusun böyle azgın kızların yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?