Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ohaaaa resmen cinayetlik yemn ederm resmeeeenn

Hiç şaşırmadım caspercim...o yaşlarda libido tavan...evli bekar yaşlı onlar için hiç fark etmiyor yürüyen hormon gibiler bakışlarından anlıyorum ne düşündüklerini ama benim saftirik kocam onlara kızım demekle masumlaşacaklarini zannediyor. Bazen otobüsle gelmesin diye onu okula almaya gidiyorum beni görünce suratları düşüyor bırakın da ben kiskanayim kocamı değil mi...onlar kıskanıyor. Birinci dönem başında müdür yardımcılarından birisi soruşturma geçirdi adamı bir köye atadilar kızın birisi iftira atmış ....temize çıksa da attılar okuldan sonuçta... Eşim 54 yaşında abartıyor muyum bazen diyorum ama gördüklerim vıcık vıcık kızlar...sinir oluyorum eşimin mesafeyi korumasi lazım yani biraz sert durmalı ...

Bence de. Ama sabirliydim yani o zamanlar. Anlamadigim sekilde. Normalde hic oyle degilimdir
Bizim uzaktan bir akraba vardı o da nerde yunus görse keşke şöyle kicam olsa derdi kocası olduğu halde
Hepsinin parmağına bakardı

Çok pis bı zihniyet yaaaa

Valla benim babam da 56 yasinda. Ama annem de onu hala kiskanir. Bence kiskanilmali da yani. Dozunda tabi.
Evet gercekten kizi yasindalar. Ama iste o kizlar cok tuhaflar. Burdakilerden biri de esimden once orda calisan polis abiye iftira atti. Adam kendini zar zor temize cikardi. Adama 2.. Esin olurum yeter ki al beni diyormus.Bir dogudayiz. Allah korusun bi adi ciktim mi sag koymazlar bu kizlarin abisi babasi.

Bizim uzaktan bir akraba vardı o da nerde yunus görse keşke şöyle kicam olsa derdi kocası olduğu halde
Hepsinin parmağına bakardı

Çok pis bı zihniyet yaaaa
Pislikler. Hayir bir de evli. Napacak alyansi olmasa acaba ? Tiynetsiz.

ByNkoaLa ben profili arsinlarken farkettim sen pro olmussun be
Hadi gozun aydin. Yalniz surda gunlerdir konusuyoruz prolugunu farkedemedim kor gozume bak
Ahahahhahahaj

Bazen kafa yoğun olunca öyle oluyor casperim
Birde son zamanlardaki durumlar malum çok normal :)

Ahahahhahahaj

Bazen kafa yoğun olunca öyle oluyor casperim
Birde son zamanlardaki durumlar malum çok normal :)
Yemek yarismasina katilinca bize bi goz kirp. Topigi yigalim oraya bir dahakine

Sabret elhanım ama bu havada Uludağ gezisi çok saçma değil mi. Bari havalar ısınınca gitselerdi.. Ne kaymalıktır ne piknikliktir orası yada Uludağ neden.. Sinemaya gitselerdi.

Dimi balım şimdi o depik ters deper dee neye uğradığıma sasmiyim
Henüz baygın değil iyicene bayilsin
İyice bayılmadan sakın diloşum. Depik atmadan önce göğsünden 3 4 tel kıl çekip kopar uyanmadıysa bas depiği.
Bunları sosyal hizmetler okusa geyşayı elimden alır yemin ederim

Ya cicii inanamıyorum yanında yatan pambık gibi adamın etlerini cimcirmek miii sıcacık tenini hissetmek varken hemdekız savaşı bir kenara bırakın ve sbhlara kadar sevişin gıı

Bende şuan kaynattigim otlarin buharına oturuyorum canimm,başımdan aşağı yün battaniye gecirdi eşim,şuan elimde tlfn battaniyenin altında size yazıyorum her taraf ateş şuan anlatamam
Ohaa iyi kriz geçirmemişsin caspercim valla tam cinnetlik kocalarımızı Allah serlerinden korusun böyle azgın kızların yarabbim

Kendimi düşünemedim kespırım öyle bir ortamda cidden cinayet sebebi olurdu bana
Ben adam evden çıktıktan sonrası hakkında hiçbirşey bilmiyorum şahit de olmuyorum. Böylesi daha mı iyi daha mı kötü bilmem
Numarasını veren falan olsa geyşam gelip bana söylemez muhtemelen. Sinirlenip ona yapacaklarımdan korkusuna

Çok ekşınlı bi evliliğiniz olduğunu daha önce söylememiştim cicim ama biliyorsun ki öyleeeee

Hasta mısın çiçeğim
Şuan geyşa gözümde pamuk değil olsa olsa zımpara olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…