- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.901
çocukları yirim yaÇocuklara da bana da tatil cumartesi öğlene kdr uyucam hiç uyanmadan
Himmmmm tabi uyku saati sasinca sooolursun uykusuz kalırsın :)
nasılsın balımGünaydın buşümmmm
Azcukkk ucundan gezmiş olabilirim evet şimdi özüme dönüp temizlik yapmam gerekiyor güloooooooNasıl biliyorum ama gezdiğini
Yaaa dün akşam.annemlerde kaldım yataklarını indiriyordum büyük oğlan gelmiş dur dur anne senin karnında bebek var bişey olur ben indireyim diyor abi - kardeş indirdiler artıkçocukları yirim ya
heyecanlılar mı kız kardeşleri olacağı için
Iyim canim tesekkur ederimAhh kıyamam kutlamalara doyamadın mi :)
Bnde sabirsizlikla bekliyorum cuma günlerini
Gunadin canmmm nasilsinnnn
Tuttu mi tedavin bebik var mı test yaptın mı
Sabah sabah soru bombardimani iyi geldi mi
Hiç iyi değilimnasılsın balım
Bak bize yan gelip yatıyoruz hep o @Negoo altın vericem dedi diye dimi bu temizlik şeyinAzcukkk ucundan gezmiş olabilirim evet şimdi özüme dönüp temizlik yapmam gerekiyor gülooooooo
allahım onların ellerini yerim ben yaa analarını kardeşlerini nasıl düşünüyorlar ince düşünceli yakışıklılarYaaa dün akşam.annemlerde kaldım yataklarını indiriyordum büyük oğlan gelmiş dur dur anne senin karnında bebek var bişey olur ben indireyim diyor abi - kardeş indirdiler artık
Yaaa bazen bu kdr ince düşünceli çocuk yetiştirdiğim için kendimle ovunuyorm
Coook heycanli bir bekleyisssss dirim dirimmm :)Iyim canim tesekkur ederimtuttumu daha bilmiyoruz aksam bi süprizle gelebilirm belki
Bazen çok duygulandiriyorlar beni busu Yaaaallahım onların ellerini yerim ben yaa analarını kardeşlerini nasıl düşünüyorlar ince düşünceli yakışıklılar
inşallah tutmuştur kuzum dualarımdasınIyim canim tesekkur ederimtuttumu daha bilmiyoruz aksam bi süprizle gelebilirm belki
haydi kalk hemencecik bitir temizliğiniHiç iyi değilim
Temizlik yapicamm kuzum
Sen nasılsın kuzum doğum günün de kocan ne yaptı voooooo
Yokkk giiii. Altıni kazandımBak bize yan gelip yatıyoruz hep o @Negoo altın vericem dedi diye dimi bu temizlik şeyin
Hemde nasıl heycanlııCoook heycanli bir bekleyisssss dirim dirimmm :)
büyümüşte küçülmüşler demiBazen çok duygulandiriyorlar beni busu Yaaa
Öyle bi laflari var ki böyle ağzım açık kalıyor bazen
Atakan halt etmiş
Habahahabsbsbsbsbsb
AhahhahahaYokkk giiii. Altıni kazandım
Yapmasam da olur bu hafta bilenzikkkk benimmm olacakkk
Yaa busracim cok tesekkur ederim coookinşallah tutmuştur kuzum dualarımdasın
haydi kalk hemencecik bitir temizliğini
valla napsın kocacımm bi restoranda rezarvasyon yaptırmış gittik işte çiçek miçek, bide istediğim bir ayakkabı vardı onu almış
İns güzel sonuclarla gelirsin canmmmm :)Hemde nasıl heycanlıı
Hemde nasıl yaaabüyümüşte küçülmüşler demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?