- 12 Mart 2019
- 16.554
- 35.967
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.921
Amin canim insallahİns güzel sonuclarla gelirsin canmmmm :)
Hemde nasıl yaaa
Negoo ağzımıza bal sürdü bağrı balı sürüyorsun gerçeğini yollasana eveeAhahhahaha
Bilezik için yarisiyorsun yani
Valla azmine hayran kaldım bebik :)
Heeee. Demi hevesimiz bari gelseydi dicem de yavrum altın ucustaaaaa kim kime verirNegoo ağzımıza bal sürdü bağrı balı sürüyorsun gerçeğini yollasana evee
Benim işim bitemzzzinşallah tutmuştur kuzum dualarımdasın
haydi kalk hemencecik bitir temizliğini
valla napsın kocacımm bi restoranda rezarvasyon yaptırmış gittik işte çiçek miçek, bide istediğim bir ayakkabı vardı onu almış
Bana vermesi lazgimmmmHeeee. Demi hevesimiz bari gelseydi dicem de yavrum altın ucustaaaaa kim kime verir
Evet en çok sana vermesi lazmBana vermesi lazgimmmm
teşekkür ederim kuzucummmmmm ♥ ♥Benim işim bitemzzz
Anamm enişteye bakkkk busramaa ayakkabı almışsa voooooo♥güle güle giy gi büşümm ayağında paralansin
aah boncuğum benimm yaa hayat şartları çok zorevet kuzum baya erken ama buna da şükür aralık ayında bi sürgün edilme olaylarım vardı o çok beterdi eve 2 saat mesafede yere gidiyordum 5.45 te kalkıyordum
Miroşu öp benim içinnn
Biz donuyoruz. Tahminim nisan sonuna kadar isinmayizCasperim kazasız belasız gitmeni dilerim canım. Buralar bayağı sıcak çok şaşırdım.
Askilopumm gördüm gördümde başımda bi iş var bakamadım yirim seni beenn
Canım benim Allah yardımcın olsunŞurda bir yerde okulum var ama sisten yolumu göremiyorum..
günaydın çaydaşımm iyim bitanem sen nasılsın
Eveeetbende iyiyim çok şükür abla
kurabiye yarışmasına katılacak mısın
Ben daha iyim balım. İlaçlar iyi gelmeye başladı.günaydın çaydaşımm iyim bitanem sen nasılsın
hizuş valla pek girmiyo kuzum oda öğretmen ya baya yoğun demekki hem iş hem çocuk hem ev çok zor oluyor
teşekkür ederim ablaa bol lezzetli bir yarışma olacak yineEveeetgordum seni çok sevindim.
Başarılar dilerim kuzum. Şansın bol olsun.
Askim bemde iyim sağol bitanem sen nasılsınAskilopumm gördüm gördümde başımda bi iş var bakamadım yirim seni beenn
Kirli donunla sil hadiAskim bemde iyim sağol bitanem sen nasılsıncamları silip gelicem akşama gelirim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?