- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.941
Hoşgeldin Mujitoo
Tanışalım mı
Cok sukur iyi kuuzum. Her gun konusuyoruuz surekli. Hatay tarafinda. Ara sira geciyor idlip tarafina. Arkadaslarina kumanya falan goturuyor. Sigara goturmus dun tam bin taneCanım benim Allah yardımcın olsun
Kaynından haber var mı kuzum?
hoşgeldiiiinnnotuza doğru yürüyorum ankarada öğretmenim bi de bu yaz evleniciğğğm cici
hoşgeldiiiinnn
Hoşgeldin mujito.ayhoşbulduummmsonunda ben de geldim buralara
Hoşgeldin :)otuza doğru yürüyorum ankarada öğretmenim bi de bu yaz evleniciğğğm cici
Oooo iyisin :)Annem 20 gün kslacskti bir ay kalmaya karar verdi, ayın 20 sine kadar burda inşaallah
Darısı başımaaa geçmiyor günler geçmiyoooorr önceden forumu okurdum ya derdim acaba ben de evlenir miyim bi günHoşgeldin :)
Bende cicinin yaveri sultanı hasmetlisi gulo
Bnde 30 yaşında 8 yıllık bir akrosla evli bulunmaktayım
:dDarısı başımaaa geçmiyor günler geçmiyoooorr önceden forumu okurdum ya derdim acaba ben de evlenir miyim bi güno zaman çok uzak geliyordu bana evlilik şimdi günler geçmiyor evlenir evlenmez girip yazıcam valla evlendim ben de artık evliyim böyle tanıtmak istiyorum kendimi. Yılların “yok yeaaa ben evlenmem herhal”cisi evlilik delisi oldu kızlarr
Senin imalarini yerimmHimmmmm tabi uyku saati sasinca sooolursun uykusuz kalırsın :)
Selam canım hoşgeldinotuza doğru yürüyorum ankarada öğretmenim bi de bu yaz evleniciğğğm cici
Dayanamicam sanirim canim@Yasnaz çok merak ediyorum seni ya,gecen hafta çarşamba mi transfer olmuştun? 12 gün sonra test yap dediler diyodun,4 5 gün daha dayanabilecek misin? Lütfen yaptir bı kan testi gel bizee hemennn
Busu anlamadı ama sen hemen kaptin vallahiSenin imalarini yerimm
Selam canım hoşgeldin
Demek yazın evleneceğğsünn hiimm
Bizde dayanamıyoruz böyle haberler olunca :)Dayanamicam sanirim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?