Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım benim Allah yardımcın olsun
Kaynından haber var mı kuzum?
Cok sukur iyi kuuzum. Her gun konusuyoruuz surekli. Hatay tarafinda. Ara sira geciyor idlip tarafina. Arkadaslarina kumanya falan goturuyor. Sigara goturmus dun tam bin tane

Slm kızlar, ben daha yeni kahvaltı yapabildim, kahvaltı arasında oğluş ağladı emzirdim,
Dün gece 3 ten gündüz akşama kadar yapışık haldeydik, bugün de sabah 6,5 tan sonra yapışık haldeydik,
Yatağa koyduğum anda 5 dk yi geçmeden uyanıyor, gazını çıkaramıyor tekrar meme aramaya başlıyor,
Ben de şimdi çayla tahin pekmez yiyorum süt yapsın diye, üstüne de rezene içecem, gazını rahatlatsin diye,
Bu arada 8 kilo vermişim,
54 le başlamıştım şuan 58 kiloyum, 4 kilo fazlam kaldı

Hoşgeldin :)
Bende cicinin yaveri sultanı hasmetlisi gulo
Bnde 30 yaşında 8 yıllık bir akrosla evli bulunmaktayım
Darısı başımaaa geçmiyor günler geçmiyoooorr önceden forumu okurdum ya derdim acaba ben de evlenir miyim bi gün o zaman çok uzak geliyordu bana evlilik şimdi günler geçmiyor evlenir evlenmez girip yazıcam valla evlendim ben de artık evliyim böyle tanıtmak istiyorum kendimi. Yılların “yok yeaaa ben evlenmem herhal”cisi evlilik delisi oldu kızlarr

:d
Aslında yıllarını harciyorsun evleniyorum yine yılları i harciyorsun
Smdiki aklim genckene olsaydı heralde evlenmzdm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…