Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dayanma zaten kız bir hafta olmusss varsa çıkar inşallah yattın mi hep şimdiye kadar, kim baktı sana?
canim kardesm geldi ust katimda oturuyo zaten kahvaltimi hazirladi hergun yemegimi yapti evimi temizledi gitti bende tuvalete kalktim yemege kalktim yürudum arada bi sonra bidaha yattim ayaklarimi uzattim oturdum filan

canim kardesm geldi ust katimda oturuyo zaten kahvaltimi hazirladi hergun yemegimi yapti evimi temizledi gitti bende tuvalete kalktim yemege kalktim yürudum arada bi sonra bidaha yattim ayaklarimi uzattim oturdum filan
Ayy sen kardeşinle eltiydin hemde dimi kardeş başka canım saolsun ilgilenmiş seninle,inşallah emeklerinin karşılığını alırsın ya eşim benden daha çok heycaliydi böyle bekleme sürecinde

Ayy sen kardeşinle eltiydin hemde dimi kardeş başka canım saolsun ilgilenmiş seninle,inşallah emeklerinin karşılığını alırsın ya eşim benden daha çok heycaliydi böyle bekleme sürecinde
Evet canm eltiyiz Allah razi olsun cok guzel ilgilendi yok kiz benimki hic heycanli degil valla

Jawlensky engin bilgilerini mi paylasiyorsun yine
Yoksa bebik mi emziyorsun
Doğru ya benim oraya bir uğramam lazımdı unuttum işlerim bitince bir bakayım Mehlika artık giremem dedi boş kalmasın orası
evet birini emzirdim diğerini aldım az sonra migrosa gideceğim anne çayı varmış ondan bulursam bir de onu deneyecegim süt icin.

Hahahahaha
Hepsini bilgilendirin
Ayy yerim onları
Bugün de sağlık ocağındaki hemşire bana emzirmeyi öğretmeye calisiyor hey yavrum hey dedm içimden

Ay senin ikizlerin mi var ?
Yerim onlarin totislerini. Cinsiyetleri ne ve kac ayliklar

Evet canm eltiyiz Allah razi olsun cok guzel ilgilendi yok kiz benimki hic heycanli degil valla
Ya o belli etmiyodur hayırlısı diyip geçiyordur da içi içini yiyodur eşimle otururken test günü aklına düştüğü zaman ağzıma ceviz falan tikistirmaya başlıyordu yada tırnaklarını yiyodu ordan biliyodum ben
Kendi kendine nasıl gömdün bu kdr
Yok seytanlik değil buuu :)
Leb demeden seks ayy Çorum demek gbi bisehy
Ajsbakshkssn bu daha güzel oldu demek seks ayyy Çorum gibin bişey hee ajdhsj

ahahah valla bilmiyorm bizimki test gunu ne yapicak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…