- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.961
Dayanma zaten kız bir hafta olmusss varsa çıkar inşallahDayanamicam sanirim canim
Hosgeldin mojitootuza doğru yürüyorum ankarada öğretmenim bi de bu yaz evleniciğğğm cici
canim kardesm geldi ust katimda oturuyo zaten kahvaltimi hazirladi hergun yemegimi yapti evimi temizledi gitti bende tuvalete kalktim yemege kalktim yürudum arada bi sonra bidaha yattim ayaklarimi uzattim oturdum filanDayanma zaten kız bir hafta olmusss varsa çıkar inşallahyattın mi hep şimdiye kadar, kim baktı sana?
Ahh ahb birde beni düsununBizde dayanamıyoruz böyle haberler olunca :)
Ayy sen kardeşinle eltiydin hemde dimicanim kardesm geldi ust katimda oturuyo zaten kahvaltimi hazirladi hergun yemegimi yapti evimi temizledi gitti bende tuvalete kalktim yemege kalktim yürudum arada bi sonra bidaha yattim ayaklarimi uzattim oturdum filan
Evet canm eltiyizAyy sen kardeşinle eltiydin hemde dimikardeş başka canım saolsun ilgilenmiş seninle,inşallah emeklerinin karşılığını alırsın ya eşim benden daha çok heycaliydi böyle bekleme sürecinde
Doğru ya benim oraya bir uğramam lazımdı unuttum
Kendi kendine nasıl gömdün bu kdr
HahahahahaDoğru ya benim oraya bir uğramam lazımdı unuttumişlerim bitince bir bakayım Mehlika artık giremem dedi boş kalmasın orası
evet birini emzirdim diğerini aldım az sonra migrosa gideceğim anne çayı varmış ondan bulursam bir de onu deneyecegim süt icin.
Ay senin ikizlerin mi var ?Doğru ya benim oraya bir uğramam lazımdı unuttumişlerim bitince bir bakayım Mehlika artık giremem dedi boş kalmasın orası
evet birini emzirdim diğerini aldım az sonra migrosa gideceğim anne çayı varmış ondan bulursam bir de onu deneyecegim süt icin.
ay Rossumm sadece dışarda gezmekten eve geç geldik ve geç uyuduğum için hiç aklıma öyle şeyler gelmediBusu anlamadı ama sen hemen kaptin vallahi
hahahahahh yaa sizde her yorgunluğu uykusuzluğu oraya yoruyonuz
Ya o belli etmiyodur hayırlısı diyip geçiyordur da içi içini yiyodurEvet canm eltiyizAllah razi olsun cok guzel ilgilendi yok kiz benimki hic heycanli degil valla
Ajsbakshkssn bu daha güzel olduKendi kendine nasıl gömdün bu kdr
Yok seytanlik değil buuu :)
Leb demeden seks ayy Çorum demek gbi bisehy
Huyumuz kurusun kizzay Rossumm sadece dışarda gezmekten eve geç geldik ve geç uyuduğum için hiç aklıma öyle şeyler gelmediŞeapamadık yani
hahahahahh yaa sizde her yorgunluğu uykusuzluğu oraya yoruyonuz
Ya o belli etmiyodur hayırlısı diyip geçiyordur da içi içini yiyodureşimle otururken test günü aklına düştüğü zaman ağzıma ceviz falan tikistirmaya başlıyordu yada tırnaklarını yiyodu ordan biliyodum ben
Ajsbakshkssn bu daha güzel oldudemek seks ayyy Çorum gibin bişey hee ajdhsj
kaç gün sonra yapacaksın testi kuzummahahah valla bilmiyorm bizimki test gunu ne yapicak
Asil test gunu pazartesi ama okadar beklemem canimkaç gün sonra yapacaksın testi kuzumm
ultra erkenle yapıverirsinAsil test gunu pazartesi ama okadar beklemem canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?