Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa cicim cok tesekkur ederim cook❤ gercekten ugurlu geldi bana buralar insallah bebisim benden gitmezde hamileligim devam eder bu arada sanada cok gecmis olsun canim dikkat et bebisinede kendinede

çekecek şahikamm kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz hiçbirzaman

Çok geçmiş olsun cicim insAllah gerek kalmaz antibiyotiğe Allah beterindnr korusun hamirl kaldgndan beri hep bi terslik geliyor sana @Yasnaz tebrikler cnm sağlıkla kucağına alırsın insAllah
Benden haberler aynı ya değişik bişey yok bklm şükür git gide toparlaklasiyorum işte eş demin gitti bizde kızımla kahvaltı yapioz

Cok tesekkur ederim canim cok

poncikvegece ay hoşgeldin senin yerine ben de sinirlendim ya evladını karıştıran yorumlari bile beğenenler olmus hiç yakıştıramadım!!
Artemiscim hiç sinirlenme, ben o beğenenleri tek tek gördüm; hafızama kazıdım zaten .
Hepsinin içi pislikle doluu ama sorsan hepsi maneviyatı çok yüksek insanlar çok şükür boşver kızzzz

Gunaydin cici gecmis olsunn benmde bogazim agriyor hafiften insallah ilerlemez ... canim kandakj enfeksiyonu gun gun takipmi etsen acaba cici 2 3 gun ... antibuyotik kullanmayaym derken dha kotuye gitme Allah korusun gerci atesin yokms sukur de ...

Cicim çok geçmiş olsun kuzum kıyamam sana
Bende şimdi doktordan çıktım çok şükür bir skıntı yok bin şükür Cinsiyetle ilgili bi tahmin yapmayın net değilse dedim 3 nisanda randevumuz net belli olur o zaman balon patlatmak için

Oyyy kıyamam kuzum geçmiş olsun Allah sifa versin inşAllah arkadaşlarımızın da Bebiş haberleriyle mutlu oluruz
Ben kahvaltı yapıyorum sonra kızı kreşe götürcem.

Geçmişler olsun balimm
Valla müneccim gibisin

Bir haber saldık hamileyiz diye pıtır pıtır hamile olan olana
Ayağımizi bereketimizle surmusuz

Tatliskommm bebisini gormussun ... ne mutluuu sana cinsiyet ogrenmemissiniz ama olsnnn heyecanla devam iste saglkli olsn da varsn 1 ay dha gec ogren ...
Kuzum doktor dedi ki aslında tahmin yapabilirim dedi sonra bende hani cinsiyet balonu falan aldığım için net olsun önümüzdeki randevyda söyleyin dedim ama çok şükür kıpır kıpırdı sağlıklıydı kanda verdim ikili için

Kızlar ben geldimmm

Şükürler olsun, bebeğim çok iyi Maşallahı var, göz kapakları iyice oluşmuş artıkk organlarında görünen ters bir durum yok, doktor amcamız çok sağlıklı bir çocuk maşallah dedi
Rabbim çok zorlu bir ikiz gebelik yaşattı bana sonunda çok üzüldüm, çok ağladım ama mükafatı paha biçilemez

Duruş şekline, plesantaya göbek kordonundaki damar sayısına, akciğer diyafram kalp hepsine bakıldı maşallahı var aslanımın
Boyumuz 28 cm kilomuz 410 gram bir büyük muz kadar olmuşuz :)

Bir de bu aralar bende kabızlık ve çok şiddetli baş ağrıları var, normal dedi. Bu haftalar da görülebilecek olan durumlar dedi.

Geçmiş olsun sırma saçlım, fıstıklı katmerimmm ..

Anneni mi çağırsan acabaaa sana yardımcı olsa balımm ??

Bol bol dinlen, ihmal etme kendiniii

Gozunaydin cnmm guzel haberlerle geldinn Allah hep boyle guzelliklerle tamamina erdirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…