Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay kuzum benim inşallah Rabbim inşallah hepsini yaşamamı nasip etsin benim ve tüm gebe arkadaşlarımızın

Bizim gülnihal burdan gitmiş çok kişi de gitmiş lohusaliktan hep bunlar

sonuçlandı canım aldılar içeri 15 yıl verdiler avukat cezasının yükselmesi için uğraşacağını söyledi
Gözün aydın canım cezasını çeksin pislik darısı diğer pisliklerin başına, allahlarindan bulsun bu mahluklar

Gözün aydın canım cezasını çeksin pislik darısı diğer pisliklerin başına, allahlarindan bulsun bu mahluklar
Aminn canımm bu gün sevk edildi hücrede bırakmışlar diğer mahkumlar zarar vermesin diye

Ahahah duygular karşılıklı bende bu ara at mat görsem TV de aklıma sen düşüyon

Yalnız ben burda dönen muhabbetleri hele dilimize doladigimiz şeyleri ömrüm boyunca unutmuycam
Ahahaha yalnız süperiz

Ben de unutmucaam vallahi aynı anda kaç kızla bi arada bulunduk hiç bu kadar belaltı konuştuğumuzu hatırlamıyorum çok masummuş bizimkinleeer

Kuzularım çok fenayım enfeksiyon geçiriyorum. çok halsizim her yerim ağrıyor. Yarın raporluyum. İyi olursam yarın uğrayacağım etiketlere de bakamadım. Yarın inşallah, hepinize iyi geceler
Herkes kiriliyo hastaliktan yaaa cok cok gecms olsun kendine iyu bakk

Kuzularım çok fenayım enfeksiyon geçiriyorum. çok halsizim her yerim ağrıyor. Yarın raporluyum. İyi olursam yarın uğrayacağım etiketlere de bakamadım. Yarın inşallah, hepinize iyi geceler
Cicim çok çok geçmiş olsun kuzum. Dikkat et kendine de prensesede

Ahahaha yalnız süperiz

Ben de unutmucaam vallahi aynı anda kaç kızla bi arada bulunduk hiç bu kadar belaltı konuştuğumuzu hatırlamıyorum çok masummuş bizimkinleeer
Hahahh yaa bizde toplandıgimiz da hiç masum şeylerden bahsedemedikk yapı meselesi mi artık nedir benim olduğum ortam da zor masum kalınır
Çok Geçmiş olsun cicim,ne cektin ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…