- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.461
Ağzım gözüm sulandı yarin pazara gidem de iki yeşillik alayim kısır yapmammNapimm bugun canim çok çektii
Ay kuzum benim inşallah Rabbim inşallah hepsini yaşamamı nasip etsin benim ve tüm gebe arkadaşlarımızınBusum benim Rabbim sağlıkla geçirmeyi nasip etsin hamileliğini ve sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeğinison zamanlarda hele nefes almakta çok zorluk çekiyor insan ben öyle nefes alırken bile zorlaniyodum gece uykularımda çok zorlaniyodum ama her güzel şeyin illaki bi zorluğu oluyor gülü seven dikenine katlanır misali oyuzden kucağına aldigin zaman tum yasadigin zorlukları unutuyosun gidiyo yerini tarifsiz bi mutluluk ve koruma iç güdüsü aliyo gecelerce uykusuz kalıyorsun ama sanki deliksiz uyumuş gibi dinç oluyorsun annelik çok güzel bisey Rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu inşallah ❤
Oyy beraber olsun inşallah askilopumAğzım gözüm sulandı yarin pazara gidem de iki yeşillik alayim kısır yapmammafiyet olsun askimmmmm
Amin busum benimAy kuzum benim inşallah Rabbim inşallah hepsini yaşamamı nasip etsin benim ve tüm gebe arkadaşlarımızın ❤
sonuçlandı canım aldılar içeri 15 yıl verdiler avukat cezasının yükselmesi için uğraşacağını söyledi
Gözün aydın canımsonuçlandı canım aldılar içeri 15 yıl verdiler avukat cezasının yükselmesi için uğraşacağını söyledi
Aminn canımm bu gün sevk edildi hücrede bırakmışlar diğer mahkumlar zarar vermesin diyeGözün aydın canımcezasını çeksin pislik darısı diğer pisliklerin başına, allahlarindan bulsun bu mahluklar
Olsun elbet geçecek koğuşaAminn canımm bu gün sevk edildi hücrede bırakmışlar diğer mahkumlar zarar vermesin diye
Ahahaha yalnız süperizAhahah duygular karşılıklı bende bu ara at mat görsem TV de aklıma sen düşüyon
Yalnız ben burda dönen muhabbetleri hele dilimize doladigimiz şeyleri ömrüm boyunca unutmuycam
Herkes kiriliyo hastaliktan yaaa cok cok gecms olsun kendine iyu bakkKuzularım çok fenayım enfeksiyon geçiriyorum.çok halsizim her yerim ağrıyor. Yarın raporluyum. İyi olursam yarın uğrayacağım etiketlere de bakamadım. Yarın inşallah, hepinize iyi geceler
Ilahi adalet oohh yaa nasıl sevindim anlatamam gözün aydın pamuğumsonuçlandı canım aldılar içeri 15 yıl verdiler avukat cezasının yükselmesi için uğraşacağını söyledi
Cicim çok çok geçmiş olsun kuzum. Dikkat et kendine de prensesedeKuzularım çok fenayım enfeksiyon geçiriyorum.çok halsizim her yerim ağrıyor. Yarın raporluyum. İyi olursam yarın uğrayacağım etiketlere de bakamadım. Yarın inşallah, hepinize iyi geceler
Hahahh yaa bizde toplandıgimiz da hiç masum şeylerden bahsedemedikkAhahaha yalnız süperiz
Ben de unutmucaam vallahiaynı anda kaç kızla bi arada bulunduk hiç bu kadar belaltı konuştuğumuzu hatırlamıyorum çok masummuş bizimkinleeer
Çok Geçmiş olsun cicim,ne cektin yaKuzularım çok fenayım enfeksiyon geçiriyorum.çok halsizim her yerim ağrıyor. Yarın raporluyum. İyi olursam yarın uğrayacağım etiketlere de bakamadım. Yarın inşallah, hepinize iyi geceler
er geç verirler cezasını onun içerdeeAminn canımm bu gün sevk edildi hücrede bırakmışlar diğer mahkumlar zarar vermesin diye
aynen şahikam ilk gün koymuyolar ama sonra bi koğuşa alıyolar orda keserler biletiniOlsun elbet geçecek koğuşa
İlk girdiginde bu gibi suçluları hemen koymuyolar koğuşa sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?