Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzularım çok fenayım enfeksiyon geçiriyorum. çok halsizim her yerim ağrıyor. Yarın raporluyum. İyi olursam yarın uğrayacağım etiketlere de bakamadım. Yarın inşallah, hepinize iyi geceler
kuzum çok geçmiş olsun bebeğim yaaa çok dikkat et kendine canım benim

Günaydın miki farelerim hasta ve yaşlı Cici geldi
Bana gün aymadı.. Boğazlarım feci halde. Dün kulak burun boğaz doktoruna gittim. Tahlil yaptı kandaki enfeksiyonum çok yüksekmiş. Antibiyotik yazdı. Reçeteyi ve sonucu kadın doğumcuma yolladım. O da antibiyotiğe başlama ateşin çıkarsa başlarız dedi. Çok şükür ateşim yok. Ödüm kopuyor antibiyotik kullanırım diye, inşallah gerek kalmaz
Geyşamın da (yine) tüm izinleri yandığı için dün bugün yarın tekim.. Kalkıp kahvaltı hazırlamaya halim yok
Sıradaki gebelik haberi mart ayında gelecek dedim vallahi de gelmiş hala mı ermiş olduğuma inanmıyorsunuz?
@Yasnaz hayırlı olsun kuzum, topiğin doğurtan gücünden sende nasiplendin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Zor ama harika bir yolculuğun başladı, ne zaman istersen daima yardımcı olurum gebeliğe dair herşeyi sorup danışabilirsin
O zaman yeni bir hesaplama yapayım da sıradaki gebelik haberinin ayını belirleyeyim Bana yukarıdan gelen haberlere göre; sıradaki gebelik haberini mayıs sonu ya da haziran başı gibi alacağız
Yasnaz ile birlikte yeni bir gebe tablosu yapalım. Gebe tablosunun şans getirdiğini düşünüyorum kuzularım, yaptıkça gebeler artıyor maşallah
diloyloy1
@bi prenses annesi
B Brunello Cicinelli
B BUSR4 - Bilinmiyor
@Yasnaz - Bilinmiyor
Mayıs sonu Haziran başı talihli adayları:
K Kendinisevenbirii
D Dilos06
Youlost16
Youlost16
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
@demirleke
@MigiMadid
Diktorya Secret
@Night Club
Mujito

Son düzenleme:
cicimm valla sen muneccim oldun iyice hislerin çok kuvvetli
keşke bidahakine kimin hamile olabileceğini bilebilsek

Bende dudak değil de bunu merak ediommmm pipili diye diyeee aklımda çocuğun pipisi kaldıksapikmisjn demeyinn sakinnnnn
Aha çıktı benim pipilimmm
nasıl da öpücük atıyooo pipisineee kubbaanneeeyyyyy kubbanneeyyyyyy

Günaydın kuzummmmmm komşun olaydım da sana kahvaltı hazırlasaydimm ballara kaymaklara bogsaydim senisonra da sarıp sarmalasaydim hem iyilesirdin
Çok geçmiş olsun balım bol.bol meyve ye veee uzummmmm yere üzümmm kendine dikkat et balim
Evet yasoooo hamileeee ana oluyor topik doğuruyor acaba topigin ismini son Arizona kertenkeleleri doguruyordurr mu yapsak
Kuuzm Allah nasip. Ederse ben de size Nisan Haziran sonu gibi güzel haber vericem bir aksilik çıkmaz sa
Sen ermissin yavrumm sana inanmayan da ne biliyim
Topigi dogurtuyorsun bizden sonra gelecek nesil böyle olacak bur da ciciyi diye ermiş ana var elini ayağını öpeni dogurtuyor diyecek ne kafalar yaşamışlar laa bunlar diyecekler topigin adı Hindistana kadar gidecek orda ki şehler utanacak

aynen şahikam ilk gün koymuyolar ama sonra bi koğuşa alıyolar orda keserler biletini sadece tek yönlü gidiş olarak
Cezasını çeksin pislik inşallah canım
Ah cicim ağız dolusu amiinn diyim önce inşallah darısı bizlere

Hoşgeldin tatlım çok geçmiş olsun benim de boğazlarda var iki üç gündür ama az çok geçti gibi benim şükür,sen bide hamilesin ya bünye daha zayıf oluyor sanırım gebelikte umarım antibiyotiğe gerek kalmadan toparlarsin canım, annen gelse kalsa da sana baksa bari geyşa yok madem,kahvaltı bile hazırlayacak mecalim yok diyosun

Geçmiş olsun cici annem.
Gebe listesi ve adaylarimizi Allah esirgesin. Huzur verici bir liste ellerine sağlık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…