- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.521
Hadi gözümüzz aydınn büşümmmCicim çok geçmiş olsun kuzum kıyamam sana
Bende şimdi doktordan çıktım çok şükür bir skıntı yok bin şükür ❤ Cinsiyetle ilgili bi tahmin yapmayın net değilse dedim 3 nisanda randevumuz net belli olur o zaman balon patlatmak için
Eki Görüntüle 2601034
Çok sevindim canım çok şükür pipilimiz çok iyi anammmm bir muz kadar olmuş abooooKızlar ben geldimmm
Şükürler olsun, bebeğim çok iyiMaşallahı var, göz kapakları iyice oluşmuş artıkk organlarında görünen ters bir durum yok, doktor amcamız çok sağlıklı bir çocuk maşallah dedi
Rabbim çok zorlu bir ikiz gebelik yaşattı bana sonunda çok üzüldüm, çok ağladım ama mükafatı paha biçilemez
Duruş şekline, plesantaya göbek kordonundaki damar sayısına, akciğer diyafram kalp hepsine bakıldı maşallahı var aslanımın
Boyumuz 28 cm kilomuz 410 gram bir büyük muz kadar olmuşuz :)
Bir de bu aralar bende kabızlık ve çok şiddetli baş ağrıları var, normal dedi. Bu haftalar da görülebilecek olan durumlar dedi.
Sağol kuzucum valla çok mutlu oldum yaHadi gözümüzz aydınn büşümmm
Maşallaahhh
Kuzucumm maşallah suphanallahKızlar ben geldimmm
Şükürler olsun, bebeğim çok iyiMaşallahı var, göz kapakları iyice oluşmuş artıkk organlarında görünen ters bir durum yok, doktor amcamız çok sağlıklı bir çocuk maşallah dedi
Rabbim çok zorlu bir ikiz gebelik yaşattı bana sonunda çok üzüldüm, çok ağladım ama mükafatı paha biçilemez
Duruş şekline, plesantaya göbek kordonundaki damar sayısına, akciğer diyafram kalp hepsine bakıldı maşallahı var aslanımın
Boyumuz 28 cm kilomuz 410 gram bir büyük muz kadar olmuşuz :)
Bir de bu aralar bende kabızlık ve çok şiddetli baş ağrıları var, normal dedi. Bu haftalar da görülebilecek olan durumlar dedi.
Sağoll kuzummm, sağol diloşummm çok korkuyordum biliyorsunÇok sevindim canım çok şükür pipilimiz çok iyi anammmm bir muz kadar olmuş abooooyaaa yerim ben onu gözümüz aydın canım
Oyy maşallah kiz
3 Nisan da belli olurTahmin edecekti ama değişirse diye ben söylemeyin dedim diloşum 3 nisanda randevu belli olmazsa da 20 nisanda detaylı ultrasonda artık kesin belli olur
Anammmmm bişey kalmamış yaaa balım 3 nisana kesin o tarihte belli olur yavrumm senden bir adet kizće bekliyorum sende erkek doğuracak güzellik de var gerçi hadi hayırlısı fistigimmmmmTahmin edecekti ama değişirse diye ben söylemeyin dedim diloşum 3 nisanda randevu belli olmazsa da 20 nisanda detaylı ultrasonda artık kesin belli olur
Geçmiş olsun çiçim ya inşallah gerek kalmaz antibiyotiğe.ben de artık korkar oldum antibiyotiktenGünaydın miki farelerim hasta ve yaşlı Cici geldi
Bana gün aymadı.. Boğazlarım feci halde. Dün kulak burun boğaz doktoruna gittim. Tahlil yaptı kandaki enfeksiyonum çok yüksekmiş. Antibiyotik yazdı. Reçeteyi ve sonucu kadın doğumcuma yolladım. O da antibiyotiğe başlama ateşin çıkarsa başlarız dedi. Çok şükür ateşim yok. Ödüm kopuyor antibiyotik kullanırım diye, inşallah gerek kalmaz
Geyşamın da (yine) tüm izinleri yandığı için dün bugün yarın tekim.. Kalkıp kahvaltı hazırlamaya halim yok
Sıradaki gebelik haberi mart ayında gelecek dedim vallahi de gelmiş hala mı ermiş olduğuma inanmıyorsunuz?
@Yasnaz hayırlı olsun kuzum, topiğin doğurtan gücünden sende nasiplendin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinZor ama harika bir yolculuğun başladı, ne zaman istersen daima yardımcı olurum gebeliğe dair herşeyi sorup danışabilirsin
O zaman yeni bir hesaplama yapayım da sıradaki gebelik haberinin ayını belirleyeyimBana yukarıdan gelen haberlere göre; sıradaki gebelik haberini mayıs sonu ya da haziran başı gibi alacağız
Yasnaz ile birlikte yeni bir gebe tablosu yapalım. Gebe tablosunun şans getirdiğini düşünüyorum kuzularım, yaptıkça gebeler artıyor maşallah
@diloyloy1
@bi prenses annesi
B Brunello Cicinelli
B BUSR4 - Bilinmiyor
@Yasnaz - Bilinmiyor
Mayıs sonu Haziran başı talihli adayları:
K Kendinisevenbirii
D Dilos06
@Youlost16
@Youlost16
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@demirleke
@MigiMadid
@imzaben
@Night Club
Mujito
Günaydın miki farelerim hasta ve yaşlı Cici geldi
Bana gün aymadı.. Boğazlarım feci halde. Dün kulak burun boğaz doktoruna gittim. Tahlil yaptı kandaki enfeksiyonum çok yüksekmiş. Antibiyotik yazdı. Reçeteyi ve sonucu kadın doğumcuma yolladım. O da antibiyotiğe başlama ateşin çıkarsa başlarız dedi. Çok şükür ateşim yok. Ödüm kopuyor antibiyotik kullanırım diye, inşallah gerek kalmaz
Geyşamın da (yine) tüm izinleri yandığı için dün bugün yarın tekim.. Kalkıp kahvaltı hazırlamaya halim yok
Sıradaki gebelik haberi mart ayında gelecek dedim vallahi de gelmiş hala mı ermiş olduğuma inanmıyorsunuz?
@Yasnaz hayırlı olsun kuzum, topiğin doğurtan gücünden sende nasiplendin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinZor ama harika bir yolculuğun başladı, ne zaman istersen daima yardımcı olurum gebeliğe dair herşeyi sorup danışabilirsin
O zaman yeni bir hesaplama yapayım da sıradaki gebelik haberinin ayını belirleyeyimBana yukarıdan gelen haberlere göre; sıradaki gebelik haberini mayıs sonu ya da haziran başı gibi alacağız
Yasnaz ile birlikte yeni bir gebe tablosu yapalım. Gebe tablosunun şans getirdiğini düşünüyorum kuzularım, yaptıkça gebeler artıyor maşallah
@diloyloy1
@bi prenses annesi
B Brunello Cicinelli
B BUSR4 - Bilinmiyor
@Yasnaz - Bilinmiyor
Mayıs sonu Haziran başı talihli adayları:
K Kendinisevenbirii
D Dilos06
@Youlost16
@Youlost16
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@demirleke
@MigiMadid
@imzaben
@Night Club
Mujito
Hoş buldum ponçikMujito
Hoşgeldin mujii :)
Bende B Brunello Cicinelli nin esmer bombasıı patiliya da ponçikte diyebilirsin
30 yaşındayım, 3 yıllık evliyimmm :) Özel sektör de modern işçiyim
4 ayaklı bir oğlum var , 2 ayaklı pipili oğlum da karnım da
Teşekkür ederim canımm, aminnn inşallaahhhHoş buldum ponçikkurban olurum patiliye de pipiliye de. İkisini de sağlıkla büyüt inşallah
3 Nisan da belli olur
Anammmmm bişey kalmamış yaaa balım 3 nisana kesin o tarihte belli olur yavrumm senden bir adet kizće bekliyorum sende erkek doğuracak güzellik de var gerçi hadi hayırlısı fistigimmmmm❤❤❤
Neleri düşünmüş Ya Rabkızlar 10 gün içinde ücretsiz muayene var ya 16 sında gidicem 14+2 oluyor belki gösterir o zaman 3 nisanı bekleyemem
Aferin kızkızlar 10 gün içinde ücretsiz muayene var ya 16 sında gidicem 14+2 oluyor belki gösterir o zaman 3 nisanı bekleyemem
Benim yaptığım hesabı kimse yapmıyordur zatenNeleri düşünmüş Ya Rab
Eeee o kontrol benim hakkım dimi kuzumAferin kızbence de bekleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?