Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi gözümüzz aydınn büşümmm
Maşallaahhh

Çok sevindim canım çok şükür pipilimiz çok iyi anammmm bir muz kadar olmuş abooooyaaa yerim ben onu gözümüz aydın canım

Kuzucumm maşallah suphanallah çok şükür bin şükür, 20-24 nisan arasında da ben gideceğim detaylıya darısı bana olsun inşallah

Çok sevindim canım çok şükür pipilimiz çok iyi anammmm bir muz kadar olmuş abooooyaaa yerim ben onu gözümüz aydın canım
Sağoll kuzummm, sağol diloşummm çok korkuyordum biliyorsun Ama şükür her şey harika
Pipisi de kocamannnnn resm atacaktım ama bu sefer eşim aldı ultrason görüntüsünü hep sen alıyorsun 1 kere de bende kalsın dedi akşam atarım ya da bir daha ki kontrol dee

B BUSR4 canommmmmm siizn de gözünüz aydın kuzum benimmm❤❤çok sevindim çok şükür bebiş iyi çok mutlu oldum çokk cinsiyeti diyeymis iyimiş
Tahmin edecekti ama değişirse diye ben söylemeyin dedim diloşum 3 nisanda randevu belli olmazsa da 20 nisanda detaylı ultrasonda artık kesin belli olur

Tahmin edecekti ama değişirse diye ben söylemeyin dedim diloşum 3 nisanda randevu belli olmazsa da 20 nisanda detaylı ultrasonda artık kesin belli olur
Anammmmm bişey kalmamış yaaa balım 3 nisana kesin o tarihte belli olur yavrumm senden bir adet kizće bekliyorum sende erkek doğuracak güzellik de var gerçi hadi hayırlısı fistigimmmmm

Geçmiş olsun çiçim ya inşallah gerek kalmaz antibiyotiğe.ben de artık korkar oldum antibiyotikten dikkat et kendine dinlen bol bol

Geçmiş olsun cicii Aman gerek de kalmasın zati antibiyotiğe yanında yörende olsak el atar yardım ederdik bakardık sana valla inşallah seneye bu zamanlar gebe tablosuna beni de eklersin hemen şimdi yapmamak için zor tutuyorum kendimi hele bi evleneyimmmm her şey çıcıığım için

Hoş buldum ponçik kurban olurum patiliye de pipiliye de. İkisini de sağlıkla büyüt inşallah

B BUSR4 canım cinsiyet diycen diye bekledim ama bir ay daha mı bekliycez şimdi ya olsun sağlıklı sıhhatli olsun da inşallah ❤
3 Nisan da belli olur
Anammmmm bişey kalmamış yaaa balım 3 nisana kesin o tarihte belli olur yavrumm senden bir adet kizće bekliyorum sende erkek doğuracak güzellik de var gerçi hadi hayırlısı fistigimmmmm❤❤❤

kızlar 10 gün içinde ücretsiz muayene var ya 16 sında gidicem 14+2 oluyor belki gösterir o zaman 3 nisanı bekleyemem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…