Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cok sevindim patilimm :))
bebis saglicakla buyusun masallah

Slm kızlar nasılsınız
B Brunello Cicinelli nasılsın,bebiş nasıl, geyşayla aranız düzeldi mi, en son depik attigini okumuştum
siftah ettiniz mi
poncikvegece nasılsın, ayrıntılıya giriyorsun sanırım, herşey yolunda ve normal çıkar inşaallah, kocişkonla aranız düzeldi mi,evine döndün mü

Mehloşummm her şey yolunda çok şükür, kocamla düzeldik eve döndüm daha doğrusu o beni işyerinden almaya geldi bende dönmek zorunda kaldım hahaha

sen nasılsın ? bebiş nasılll

ooyy kocamann maşallahh pipiliyee

oouuyy mercimek olmuşş bi avuç fındıkk kurban olsunlar verene şu ultrason resmi bile insana ne mutluluk veriyo ya

Son düzenleme:
oouuyy mercimek olmuşş bi avuç fındıkk kurban olsunlar verene şu ultrasın resmi bile insana ne mutluluk veriyo ya
Vermez mi nurayım ağladım hüngür hüngür kaygım vardı biliyorsun, kıpır kıpır hiç durmadı kendini atıyor yukarı doğru devamlı, öyle hareketli görünce her yeri besbelli olmuş kafası elleri kolları bacakları ben ağladıkça doktor gülüyor

cicimm valla sen muneccim oldun iyice hislerin çok kuvvetli
keşke bidahakine kimin hamile olabileceğini bilebilsek
Geçmiş olsun cici annem.
Gebe listesi ve adaylarimizi Allah esirgesin. Huzur verici bir liste ellerine sağlık.
Yaa cicim cok tesekkur ederim cook❤ gercekten ugurlu geldi bana buralar insallah bebisim benden gitmezde hamileligim devam eder bu arada sanada cok gecmis olsun canim dikkat et bebisinede kendinede
Gunaydin cici gecmis olsunn benmde bogazim agriyor hafiften insallah ilerlemez ... canim kandakj enfeksiyonu gun gun takipmi etsen acaba cici 2 3 gun ... antibuyotik kullanmayaym derken dha kotuye gitme Allah korusun gerci atesin yokms sukur de ...
Oyyy kıyamam kuzum geçmiş olsun Allah sifa versin inşAllah arkadaşlarımızın da Bebiş haberleriyle mutlu oluruz
Ben kahvaltı yapıyorum sonra kızı kreşe götürcem.
Geçmişler olsun balimm
Valla müneccim gibisin

Bir haber saldık hamileyiz diye pıtır pıtır hamile olan olana
Ayağımizi bereketimizle surmusuz
Geçmiş olsun sırma saçlım, fıstıklı katmerimmm ..

Anneni mi çağırsan acabaaa sana yardımcı olsa balımm ??

Bol bol dinlen, ihmal etme kendiniii
canım benim çok geçmiş olsun. geçen ay aynı bende senin gibiydim valla 10 gün sürdü yat dinlen bol bol tuzlu suyu burnuna çek sirkeyle gargara falan yap yapabiliyosan
Geçmiş olsun cicimmm Kendine dikkat et çocuklardan geçmiş olabilir sana da pek yakınlaşma çocuklarla :/
Vay be beni Haziran sonuna hamile yaptın He hele dur o zamana tamamen zayıflarsam öyle kalayım insallah
Dilos kız sana yazacaktım tam rüyamda seni poncikvegece yi
Ve B Brunello Cicinelli yi gördüm bugün
Nananabsbsbs
Kuzucuklarım evde hasta ve tek olduğumu öğrenen bir arkadaşım sabah sabah kalkıp bana kahvaltı hazırlamaya gelmiş ya bir baktım kapıda
Birlikte kahvaltı yaptık demin kalktı. Benim de içim açıldı iyi oldu
Ondan yazamadım kuzularım. Akşama da anam gelecek.
Esmer bombam çok sevindim yakuşuklunun sağlığının yerinde olmasına Maşallah subhanallah teyzesinin kuzusuna
Benim ayrıntılı da 20 martta. Düğünümü bekler gibi bekliyorum daha 2 hafta var puff
B BUSR4 pıtırcığım bence senin bebe kız
Geyşayla da vallahi pek bir düzelttik sayılmaz adam eve gelmiyor ki barışalım
Ama tavırlı değiliz birbirimize. Yani bende anlamadım açıkçası aramız nasıl acaba, şimdi benimde aklıma takıldı inşallah iyidir aramız
@Yasnaz taze annem bebeğim gitmezse benden inşallah gibi cümleler kurma lütfen gebelikte ağzımıza olumsuz olan hiçbirşeyi almıyoruz bebeğimizle ilgili. Ağzından çıkan herşey evrene msj olarak yayılıyor ve sana geri dönüyor bunu unutma. Bebe seninle ve öyle de kalacak
Gebelik topiklerinde takılıp olumsuz örnekleri de okuma sakın. Olumsuz örnek varsa kaç ordan kaç. Bebeğine ve kendine inan
Kar perisi zafer senin çok mutlu oldum içeri tıkılmış pislik

Oy Allah razı olsun o arkadaşından cicimm
cicim hep kız doğuyor içime ama ikra erkek dedi benide ikna ettiiii çıkıntıyı işaretledi falan bakalım ne çıkacak bahtımıza

otuza doğru yürüyorum ankarada öğretmenim bi de bu yaz evleniciğğğm cici
Mujitom memnun oldum
Bu yaz kocaya varıyorsun demek, emin misin iyi düşündün mü son bir kez daha düşün istersen
Bende Cici işte bildiğin gibi yaş 26 ama 27 diyeyim artık. Doğum günüsüme kaldı 1 ay
Öğretmenim. Polis eşiyim. Kaynanamı sevmem. Bebem yolda.
Özelliklerim bunlar
Branşın ne?

döküceğin tek gözyaşı sevinç gözyaşı olsun hayatın boyunca büşüm

Tesekkur ederim canim yarin kan vericem bakalim hersey yolundami

Oy Allah razı olsun o arkadaşından cicimm ❤❤❤
cicim hep kız doğuyor içime ama ikra erkek dedi benide ikna ettiiii çıkıntıyı işaretledi falan bakalım ne çıkacak bahtımıza
İkra erkek dediyse erkek olma ihtimali %95 büşom
Ulan bizim tabloda erkekler çoğaldıkça çoğalıyor kız bebeler kaldı 2 tane. Sende erkekmiş dersen yuh dicem artık

döküceğin tek gözyaşı sevinç gözyaşı olsun hayatın boyunca büşüm
Amin inşallah hepimizin kuzumm
İkra erkek dediyse erkek olma ihtimali %95 büşom
Ulan bizim tabloda erkekler çoğaldıkça çoğalıyor kız bebeler kaldı 2 tane. Sende erkekmiş dersen yuh dicem artık
Valla bende ikna oldum cicim
B BUSR4 nedense bende erkek hssedıorm
Sen en başından kese şeklinden erkek demiştin zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…