- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.561
cok sevindim patilimm :))Kızlar ben geldimmm
Şükürler olsun, bebeğim çok iyiMaşallahı var, göz kapakları iyice oluşmuş artıkk organlarında görünen ters bir durum yok, doktor amcamız çok sağlıklı bir çocuk maşallah dedi
Rabbim çok zorlu bir ikiz gebelik yaşattı bana sonunda çok üzüldüm, çok ağladım ama mükafatı paha biçilemez
Duruş şekline, plesantaya göbek kordonundaki damar sayısına, akciğer diyafram kalp hepsine bakıldı maşallahı var aslanımın
Boyumuz 28 cm kilomuz 410 gram bir büyük muz kadar olmuşuz :)
Bir de bu aralar bende kabızlık ve çok şiddetli baş ağrıları var, normal dedi. Bu haftalar da görülebilecek olan durumlar dedi.
Mehloşummm her şey yolunda çok şükür, kocamla düzeldik eve döndümSlm kızlar nasılsınız
B Brunello Cicinelli nasılsın,bebiş nasıl, geyşayla aranız düzeldi mi, en son depik attigini okumuştum
siftah ettiniz mi
poncikvegece nasılsın, ayrıntılıya giriyorsun sanırım, herşey yolunda ve normal çıkar inşaallah, kocişkonla aranız düzeldi mi,evine döndün mü
ooyy kocamann maşallahh pipiliyeeKızlar ben geldimmm
Şükürler olsun, bebeğim çok iyiMaşallahı var, göz kapakları iyice oluşmuş artıkk organlarında görünen ters bir durum yok, doktor amcamız çok sağlıklı bir çocuk maşallah dedi
Rabbim çok zorlu bir ikiz gebelik yaşattı bana sonunda çok üzüldüm, çok ağladım ama mükafatı paha biçilemez
Duruş şekline, plesantaya göbek kordonundaki damar sayısına, akciğer diyafram kalp hepsine bakıldı maşallahı var aslanımın
Bir de bu aralar bende kabızlık ve çok şiddetli baş ağrıları var, normal dedi. Bu haftalar da görülebilecek olan durumlar dedi.
oouuyy mercimek olmuşş bi avuç fındıkkCicim çok geçmiş olsun kuzum kıyamam sana
Bende şimdi doktordan çıktım çok şükür bir skıntı yok bin şükür ❤ Cinsiyetle ilgili bi tahmin yapmayın net değilse dedim 3 nisanda randevumuz net belli olur o zaman balon patlatmak için
Eki Görüntüle 2601034
ahahah
Vermez mi nurayım ağladım hüngür hüngür kaygım vardı biliyorsun, kıpır kıpır hiç durmadı kendini atıyor yukarı doğru devamlı, öyle hareketli görünce her yeri besbelli olmuş kafası elleri kolları bacakları ben ağladıkça doktor gülüyoroouuyy mercimek olmuşş bi avuç fındıkkkurban olsunlar verene şu ultrasın resmi bile insana ne mutluluk veriyo ya
cicimm valla sen muneccim oldun iyicehislerin çok kuvvetli
keşke bidahakine kimin hamile olabileceğini bilebilsek
Günaydın kuzummmmmmkomşun olaydım da sana kahvaltı hazırlasaydimm ballara kaymaklara bogsaydim seni sonra da sarıp sarmalasaydim hem iyilesirdin
Çok geçmiş olsun balım bol.bol meyve ye veee uzummmmm yere üzümmm kendine dikkat et balim
Evet yasoooo hamileeee ana oluyor topik doğuruyor acaba topigin ismini son Arizona kertenkeleleri doguruyordurr mu yapsak
Kuuzm Allah nasip. Ederse ben de size Nisan Haziran sonu gibi güzel haber vericem bir aksilik çıkmaz sa
Sen ermissin yavrumm sana inanmayan da ne biliyim
Topigi dogurtuyorsun bizden sonra gelecek nesil böyle olacakbur da ciciyi diye ermiş ana var elini ayağını öpeni dogurtuyor diyecek ne kafalar yaşamışlar laa bunlar diyecekler topigin adı Hindistana kadar gidecek orda ki şehler utanacak
Cezasını çeksin pislik inşallah canım
Ah cicim ağız dolusu amiinn diyim önce❤ inşallah darısı bizlere
Hoşgeldin tatlım çok geçmiş olsun benim de boğazlarda var iki üç gündür ama az çok geçti gibi benim şükür,sen bide hamilesin ya bünye daha zayıf oluyor sanırım gebelikteumarım antibiyotiğe gerek kalmadan toparlarsin canım, annen gelse kalsa da sana baksa bari geyşa yok madem,kahvaltı bile hazırlayacak mecalim yok diyosun
Geçmiş olsun cici annem.
Gebe listesi ve adaylarimizi Allah esirgesin. Huzur verici bir liste ellerine sağlık.
Yaa cicim cok tesekkur ederim cook❤ gercekten ugurlu geldi bana buralarinsallah bebisim benden gitmezde hamileligim devam eder bu arada sanada cok gecmis olsun canim dikkat et bebisinede kendinede
Gunaydin cici gecmis olsunn benmde bogazim agriyor hafiften insallah ilerlemez ... canim kandakj enfeksiyonu gun gun takipmi etsen acaba cici 2 3 gun ... antibuyotik kullanmayaym derken dha kotuye gitme Allah korusun gerci atesin yokms sukur de ...
Cicim çok geçmiş olsun kuzum kıyamam sana
Bende şimdi doktordan çıktım çok şükür bir skıntı yok bin şükür ❤ Cinsiyetle ilgili bi tahmin yapmayın net değilse dedim 3 nisanda randevumuz net belli olur o zaman balon patlatmak için
Eki Görüntüle 2601034
Oyyy kıyamam kuzum geçmiş olsun Allah sifa versininşAllah arkadaşlarımızın da Bebiş haberleriyle mutlu oluruz
Ben kahvaltı yapıyorum sonra kızı kreşe götürcem.
Geçmişler olsun balimm
Valla müneccim gibisin
Bir haber saldık hamileyiz diye pıtır pıtır hamile olan olana
Ayağımizi bereketimizle surmusuz
Kızlar ben geldimmm
Geçmiş olsun sırma saçlım, fıstıklı katmerimmm ..
Anneni mi çağırsan acabaaasana yardımcı olsa balımm ??
Bol bol dinlen, ihmal etme kendiniii
Geçmiş olsun cicii Aman gerek de kalmasın zati antibiyotiğe yanında yörende olsak el atar yardım ederdik bakardık sanavalla inşallah seneye bu zamanlar gebe tablosuna beni de eklersin hemen şimdi yapmamak için zor tutuyorum kendimi hele bi evleneyimmmm her şey çıcıığım için
canım benim çok geçmiş olsun. geçen ay aynı bende senin gibiydim valla 10 gün sürdü yat dinlen bol bol tuzlu suyu burnuna çek sirkeyle gargara falan yap yapabiliyosan
Geçmiş olsun cicimmm Kendine dikkat et çocuklardan geçmiş olabilir sana da pek yakınlaşma çocuklarla :/
Vay be beni Haziran sonuna hamile yaptın He hele dur o zamana tamamen zayıflarsam öyle kalayım insallah
geçmiş olsun cici yainşallah geçer ilaçsız
bu arada patiliyle aran çok yakındı. bu listeye göre arada mayisi beklemeden bi haber daha almamız lazım bence:) :)
geyşanın izninin yanmasına üzüldümbenimkide güya evde olcakti ama çalışıyo haftasonu yine yok.
Dilos kız sana yazacaktım tam rüyamda seniponcikvegece yi
Ve B Brunello Cicinelli yi gördüm bugün
Nananabsbsbs
Kuzucuklarım evde hasta ve tek olduğumu öğrenen bir arkadaşım sabah sabah kalkıp bana kahvaltı hazırlamaya gelmiş ya bir baktım kapıdaSlm kızlar nasılsınız
B Brunello Cicinelli nasılsın,bebiş nasıl, geyşayla aranız düzeldi mi, en son depik attigini okumuştum
siftah ettiniz mi
poncikvegece nasılsın, ayrıntılıya giriyorsun sanırım, herşey yolunda ve normal çıkar inşaallah, kocişkonla aranız düzeldi mi,evine döndün mü
Oy Allah razı olsun o arkadaşından cicimmKuzucuklarım evde hasta ve tek olduğumu öğrenen bir arkadaşım sabah sabah kalkıp bana kahvaltı hazırlamaya geldi ya bir baktım kapıda
Birlikte kahvaltı yaptık demin kalktı. Benim de içim açıldı iyi oldu
Ondan yazamadım kuzularım. Akşama da anam gelecek.
Esmer bombam çok sevindim yakuşuklunun sağlığının yerinde olmasınaMaşallah subhanallah teyzesinin kuzusuna
Benim ayrıntılı da 20 martta. Düğünümü bekler gibi bekliyorum daha 2 hafta var puff
B BUSR4 pıtırcığım bence senin bebe kız
Geyşayla da vallahi pek bir düzelttik sayılmaz adam eve gelmiyor ki barışalım
Ama tavırlı değiliz birbirimize. Yani bende anlamadım açıkçası aramız nasıl acaba, şimdi benimde aklıma takıldı inşallah iyidir aramız
@Yasnaz taze annem bebeğim gitmezse benden inşallah gibi cümleler kurma lütfengebelikte ağzımıza olumsuz olan hiçbirşeyi almıyoruz bebeğinizle ilgili. Ağzından çıkan herşey evrene msj olarak yayılıyor ve sana geri dönüyor bunu unutma. Bebe seninle ve öyle de kalacak
Gebelik topiklerinde takılıp olumsuz örnekleri de okuma sakın. Olumsuz örnek varsa kaç ordan kaç. Bebeğine ve kendine inan
Kar perisi zafer senin çok mutlu oldum içeri tıkılmış pislik
Mujitom memnun oldumotuza doğru yürüyorum ankarada öğretmenim bi de bu yaz evleniciğğğm cici
döküceğin tek gözyaşı sevinç gözyaşı olsun hayatın boyunca büşümVermez mi nurayım ağladım hüngür hüngür kaygım vardı biliyorsun, kıpır kıpır hiç durmadı kendini atıyor yukarı doğru devamlı, öyle hareketli görünce her yeri besbelli olmuş kafası elleri kolları bacakları ben ağladıkça doktor gülüyor
Tesekkur ederim canimKuzucuklarım evde hasta ve tek olduğumu öğrenen bir arkadaşım sabah sabah kalkıp bana kahvaltı hazırlamaya gelmiş ya bir baktım kapıda
Birlikte kahvaltı yaptık demin kalktı. Benim de içim açıldı iyi oldu
Ondan yazamadım kuzularım. Akşama da anam gelecek.
Esmer bombam çok sevindim yakuşuklunun sağlığının yerinde olmasınaMaşallah subhanallah teyzesinin kuzusuna
Benim ayrıntılı da 20 martta. Düğünümü bekler gibi bekliyorum daha 2 hafta var puff
B BUSR4 pıtırcığım bence senin bebe kız
Geyşayla da vallahi pek bir düzelttik sayılmaz adam eve gelmiyor ki barışalım
Ama tavırlı değiliz birbirimize. Yani bende anlamadım açıkçası aramız nasıl acaba, şimdi benimde aklıma takıldı inşallah iyidir aramız
@Yasnaz taze annem bebeğim gitmezse benden inşallah gibi cümleler kurma lütfengebelikte ağzımıza olumsuz olan hiçbirşeyi almıyoruz bebeğimizle ilgili. Ağzından çıkan herşey evrene msj olarak yayılıyor ve sana geri dönüyor bunu unutma. Bebe seninle ve öyle de kalacak
Gebelik topiklerinde takılıp olumsuz örnekleri de okuma sakın. Olumsuz örnek varsa kaç ordan kaç. Bebeğine ve kendine inan
Kar perisi zafer senin çok mutlu oldum içeri tıkılmış pislik
İkra erkek dediyse erkek olma ihtimali %95 büşomOy Allah razı olsun o arkadaşından cicimm ❤❤❤
cicim hep kız doğuyor içime ama ikra erkek dedi benide ikna ettiiiiçıkıntıyı işaretledi falan bakalım ne çıkacak bahtımıza
Yarın 2.gün mü oluyor yasnazım ilk ölçümden sonra?Tesekkur ederim canimyarin kan vericem bakalim hersey yolundami
Yok canm ilk ölcumu ben erken yaptirdim doktorun haberi yokYarın 2.gün mü oluyor yasnazım ilk ölçümden sonra?
Amin inşallah hepimizin kuzummdöküceğin tek gözyaşı sevinç gözyaşı olsun hayatın boyunca büşüm
Valla bende ikna oldum cicimİkra erkek dediyse erkek olma ihtimali %95 büşom
Ulan bizim tabloda erkekler çoğaldıkça çoğalıyor kız bebeler kaldı 2 tane. Sende erkekmiş dersen yuh dicem artık
Sen en başından kese şeklinden erkek demiştin zaten
EvetAmin inşallah hepimizin kuzumm ❤
Valla bende ikna oldum cicim
Sen en başından kese şeklinden erkek demiştin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?