Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demek polis eşi olacaksın... Allah sabır versin kardeşim şimdiden yaşanacak günler için metin ol
@samdan kertenkelem de benim gibi polis eşi. Bak sor kafanızda renkli saç kaldı mı diye. Onun da benim de 1 tel renkli bulamazsın. Full beyazladı bizim kafalar kederden.Khalessi nin saçları gibi geziyoruz ortalıkta.
Yaşlar genç ama sor bakalım ruh yaşınız kaç. Benim 83 onun 92..
Neyse kararlısın madem düğünden önce renk pigmentli saçlarınla iyi vakit geçir
Sınıf öğretmeniyim bende

Bana da erkek dedi ama kız çıktı
Ana
İkra gözümden düştü şuan hayal kırıklığına uğradım hazır değildim bunu duymaya
Bana kız gibi demişti kız çıktı. Bi o kız demişti zaten keseme bakan da tipime bakan da erkek diyordu hatta tipime bakmayan bile erkek diyordu biliyosun

Evet pamuğum o iki artının arası bebek.
1 buçuk milimetreydi yavrumun boyu o fotoda
6 haftalık gebeydim.
İlk gördüğünde sende böyle nokta gibi göreceksin
İnslalah inslalah bitNemmmmmm az kaldı bende geliyorumm arkanıza Haziran'da haber geliyor

Evet hep rüyamızda erkek gördük ondan sanirm
Bende erkek gbi ama emin olamadım dedi

D Dilos06 rüyamı hatırladım sen hamileydin
Hepimiz onu Kahve icerek kutluyorduk
Hadiiii beeeeee rüyaların da beni gören görene annemmmm....mmmmm vooooo
Yaaaa inslalah hayırlara çıkar gulommmmmm
Kahve içerek kutluodukkk lokum almismiydinn

valla allah korusun derdim assssllaaaa bir asker ya da polisle birlikte olamam. Çok mu büyük konuştum ne çatttttt etrafım polis/polis eşi doldu en bebişlerinden birine de aşık oldum evleniyorum. Uzun zamandır birlikteyiz o haliyle bile çok stresliydi. Şark bitti yurtdışı bitti derken artık yeter dedi adam. O da evlenemedikçe strese girio şu an işiyle ilgili beni en çok geren şeyler ara ara gittiği şehir dışı görevlerimiz, bir de mesai mefhumu olmayan bir sınıfta, ama olsun ben göze aldım razıyım. Onunla olmanın bedeliyse saçlarımı kazıtırım bile. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ayrıntılı ultrasonlum
Bu gece perhiz bitiyorrr
Bizim yasak kalktı ama hala tık yok pamuğum
Bana öpcük demek
D Dilos06 rüyamı hatırladım sen hamileydin
Hepimiz onu Kahve icerek kutluyorduk
Ohaaaa D Dilos06 bu kızın rüyaları çıkar haberin olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…