Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok canm ilk ölcumu ben erken yaptirdim doktorun haberi yok normalde bu ilk test oluyo yarinki
Kuzum doktorun haberi olması lazım değil zaten 38 çıktı dediğinden 2 gün sonra ölçtürdün mü kanı? 2 günde 2 kat artış lazım ya.

Kuzum doktorun haberi olması lazım değil zaten 38 çıktı dediğinden 2 gün sonra ölçtürdün mü kanı? 2 günde 2 kat artış lazım ya.
Yavrm doktor 12. Gun kan verin dedi ben 7. Gun yaptim doktora soylesem kizar normalde pazartesi gunu 12. Gunum ama ben esimle gidebilmek icin yarin gidicem 2 gunu gecmis oluyor yine gorebilicem iki kat artmismi diye

Eklentiler

• F2792C8C-224E-43FA-9AA5-6F7D4BFD2574.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 22
Yavrm doktor 12. Gun kan verin dedi ben 7. Gun yaptim doktora soylesem kizar normalde pazartesi gunu 12. Gunum ama ben esimle gidebilmek icin yarin gidicem 2 gunu gecmis oluyor yine gorebilicem iki kat artmismi diye
Şöyle hesapla madem. 5 gün geçmiş olacak senin sonuçtan sonra. 4 kattan biraz fazla artış ara. En az 160 larda bir değer görmen lazım. Bu değerlere geldiyse maşallah sağlıklıdır

Aslında ilk kese şekli benimde kuru fasülyeydi ama embro oluştukça ince uzun bir hal aldı cicim
Benimde ilki böyleydi

Hiç de tam toparlak olmadı. Bu şekil devam etti.
Belli bir noktadan sonra kese şekli gözükmüyor zaten. Hatta bebeğin boyunu bile ölçemiyor artık doktor. Kıvrık yatmaya başladı da velet büyüdüğünden

eneeeem sen aynı ben valla bayaa düşündüm varım ben bu işe elveneceeeğm evleneceğm ben de ingilizce öğretmeniyim veeee polis nişanlısıyım kaynanama ben de pek bayılmıyorum, değişik birisi ama kendi çapında iyidir yani elleşmemek lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…