- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.581
Kuzum doktorun haberi olması lazım değil zatenYok canm ilk ölcumu ben erken yaptirdim doktorun haberi yoknormalde bu ilk test oluyo yarinki
Aynen kuzum sonra ben biraz baktım forumda cidden kız olanların tostopak bi kesesi oluyor benimki hep uzun ince gibiydiEveto zamanlar daha 5-6 haftalardaydın
Benim de kuru fasulye şeklinde büşomAynen kuzum sonra ben biraz baktım forumda cidden kız olanların tostopak bi kesesi oluyor benimki hep uzun ince gibiydi
Yavrm doktor 12. Gun kan verin dedi ben 7. Gun yaptim doktora soylesem kizarKuzum doktorun haberi olması lazım değil zaten38 çıktı dediğinden 2 gün sonra ölçtürdün mü kanı? 2 günde 2 kat artış lazım ya.
elini vicdanına koyduğuu yer oofff
Ahhahahahahaahah aklıma gelen
Yarıldımmm
AhahahshshshshshYarıldımmm
aha benim oğlumda böyle işte kayganasııııeli hep vicdanında
Hahahajajjajajhshsajjshsjselini vicdanına koyduğuu yer oofffahahahshas yarıldım
Aslında ilk kese şekli benimde kuru fasülyeydi ama embro oluştukça ince uzun bir hal aldı cicimBenim de kuru fasulye şeklinde büşom
Ben kizda israrliyimAslında ilk kese şekli benimde kuru fasülyeydi ama embro oluştukça ince uzun bir hal aldı cicim
Şöyle hesapla madem. 5 gün geçmiş olacak senin sonuçtan sonra. 4 kattan biraz fazla artış ara. En az 160 larda bir değer görmen lazım. Bu değerlere geldiyse maşallah sağlıklıdırYavrm doktor 12. Gun kan verin dedi ben 7. Gun yaptim doktora soylesem kizarnormalde pazartesi gunu 12. Gunum ama ben esimle gidebilmek icin yarin gidicem 2 gunu gecmis oluyor yine gorebilicem iki kat artmismi diye
Benimde ilki böyleydiAslında ilk kese şekli benimde kuru fasülyeydi ama embro oluştukça ince uzun bir hal aldı cicim
Bende ısrarlıydım ama ikra boşa konuşmaz erkek dediyse muhtemelen erkektirBen kizda israrliyim
Insallah gorurum canim ya insallahŞöyle hesapla madem. 5 gün geçmiş olacak senin sonuçtan sonra. 4 kattan biraz fazla artış ara. En az 160 larda bir değer görmen lazım. Bu değerlere geldiyse maşallah sağlıklıdır
Mujitom memnun oldum
Bu yaz kocaya varıyorsun demek, emin misin iyi düşündün mü son bir kez daha düşün istersen
Bende Cici işte bildiğin gibiyaş 26 ama 27 diyeyim artık. Doğum günüsüme kaldı 1 ay
Öğretmenim. Polis eşiyim. Kaynanamı sevmem. Bebem yolda.
Özelliklerim bunlar
Branşın ne?
Anaaaa bebek böyle miiiBenimde ilki böyleydi
Eki Görüntüle 2601269
Hiç de tam toparlak olmadı. Bu şekil devam etti.
Belli bir noktadan sonra kese şekli gözükmüyor zaten. Hatta bebeğin boyunu bile ölçemiyor artık doktor. Kıvrık yatmaya başladı da velet büyüdüğünden
Benim burdan çıkışta da hep aklım da olan şeyler bu cem abinin dediği yalan mı şimdi ajsbksbs
Bana da erkek dedi ama kız çıktıBende ısrarlıydım ama ikra boşa konuşmaz erkek dediyse muhtemelen erkektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?