Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadiiii beeeeee rüyaların da beni gören görene annemmmm....mmmmm vooooo
Yaaaa inslalah hayırlara çıkar gulommmmmm
Kahve içerek kutluodukkk lokum almismiydinn
Beni alıp getirmiş daha ne istiyorsun be diloşum, lokum gibi karıyım bilirsin

Ah be yavrum.. Hangileri mesai mefhumu olan sınıfta ki
Bak benim adam son 1 haftadır gece 1 de 2 de geliyor sabah 7 de 8 de yine gidiyor. Tüm izinleri yandı.. Önümüzdeki izni pazar görünüyor ama biliyorum onda da yanacak..
Tek başıma gebelik geçiriyorum. Hastayım bu sabah arkadaşım gelmiş bana kahvaltı hazırlamaya daha nerden kalkıp..
Görcem ben senin saçlarını kazıtmanı ah anam ah.. Cahildik, bir üniformalının cazibesine yandık
İsyeeeeannnnnnn ben gidiyorum intihar etmeye

İs yapmaktann yoruldummmmmmm
Bir diloş kendi kendinin de ayarını gerekirse verir bir diloş kendi kendine de trip atabilir ve bir diloş gerekirse kendi kendinin de kulağını çeker. Diloşlar böyledirler, çalgısız yaşayamaz ölürler

Ben de yükü onun omuzlarından alayım diye neredeyse bütün hazırlıkları tek başıma yapıyorum. Çabalıyor o da yetişmek için ama boş zamanının üçte birini uyuyarak geçirse kalan üçte ikinin birinde yine işe gidiyor. İki sene önce bayram tatiliyle yıllık iznini bağladı tatile gittik haftası dolmadan geri hooop döndük. Bayram tatillerimiz zaten nasıl bayram belli değil. Bi geçen sene adam akıllı beş gün yıllık izin kullanabildi. Kamuflajlıyız biz ama pişman olmam herhal, çok seviyom cici çokkkkk

Özledimmm seni ne zamandır kavuşamıyokkk
ben banlıydım malummm
Patilim ben senin banını fark etmedim bile çünkü o süreçte bende giremedim
Türkiyede ortalık karışınca az daha Geyşamı sınıra yolluyorlardı.
Allahtan ona denk gelmedi ama şubeden 22 polis sınıra gitti 20 gün kalacak..
Ben tabi ayılıp bayıldım tansiyonlar bir 8 e 4 oldu bir 14 e 9. Şekerim de fırladı. Bak o gün bugündür şekerim yüksek çıkıyor biliyor musun
Oku bunları Mujito
1 haftadır da izinsiz çalışıyor işte..
Üstüne bir de hastalandım enfeksiyon falan derken. Mune ye gerek kalmadan hayattan banlandım
Siz kocanla düzelttiniz mi?

Cici yaaa artik vuslata erin
Çayım adam yok ortada nasıl olacak bu iş
Gece yarısı geliyor sabah gidiyor.
Dün gelmeden uyumuşum hele hiç yüzünü bile görmedim. Yüzünü görmeyince görülmeye değer yerleri de göremiyorsun bilün mü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…