- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.621
Antep fıstıklı hemdeHadiiii beeeeeerüyaların da beni gören görene annemmmm....mmmmm vooooo
Yaaaa inslalah hayırlara çıkar gulommmmmm
Kahve içerek kutluodukkk lokum almismiydinn
Beni alıp getirmiş daha ne istiyorsun be diloşum, lokum gibi karıyım bilirsinHadiiii beeeeeerüyaların da beni gören görene annemmmm....mmmmm vooooo
Yaaaa inslalah hayırlara çıkar gulommmmmm
Kahve içerek kutluodukkk lokum almismiydinn
Ben annemdeyimİs yapmaktann yoruldummmmmmm
Kendine neden trip atıoyosun
Hemi deeeee Antep fıstıklıBeni alıp getirmiş daha ne istiyorsun be diloşum, lokum gibi karıyım bilirsin
Ah be yavrum.. Hangileri mesai mefhumu olan sınıfta kivalla allah korusun derdim assssllaaaa bir asker ya da polisle birlikte olamam. Çok mu büyük konuştum ne çatttttt etrafım polis/polis eşi doldu en bebişlerinden birine de aşık oldum evleniyorum. Uzun zamandır birlikteyiz o haliyle bile çok stresliydi. Şark bitti yurtdışı bitti derken artık yeter dedi adam. O da evlenemedikçe strese girioşu an işiyle ilgili beni en çok geren şeyler ara ara gittiği şehir dışı görevlerimiz, bir de mesai mefhumu olmayan bir sınıfta, ama olsun ben göze aldım razıyım. Onunla olmanın bedeliyse saçlarımı kazıtırım bile. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Niye kızzzKoy sen koy bugun cuma
Bir diloş kendi kendinin de ayarını gerekirse verirİs yapmaktann yoruldummmmmmm
Gerçekten şahit oldumKendisi bir çok kez şahit olmuştur buna dimi ciicm
Ahhahahahahhaha
Ben de yükü onun omuzlarından alayım diye neredeyse bütün hazırlıkları tek başıma yapıyorum. Çabalıyor o da yetişmek için ama boş zamanının üçte birini uyuyarak geçirse kalan üçte ikinin birinde yine işe gidiyor. İki sene önce bayram tatiliyle yıllık iznini bağladı tatile gittik haftası dolmadan geri hooop döndük. Bayram tatillerimiz zaten nasıl bayram belli değil. Bi geçen sene adam akıllı beş gün yıllık izin kullanabildi. Kamuflajlıyız bizAh be yavrum.. Hangileri mesai mefhumu olan sınıfta ki
Bak benim adam son 1 haftadır gece 1 de 2 de geliyor sabah 7 de 8 de yine gidiyor. Tüm izinleri yandı.. Önümüzdeki izni pazar görünüyor ama biliyorum onda da yanacak..
Tek başıma gebelik geçiriyorum. Hastayım bu sabah arkadaşım gelmiş bana kahvaltı hazırlamaya daha nerden kalkıp..
Görcem ben senin saçlarını kazıtmanı ah anam ah..Cahildik, bir üniformalının cazibesine yandık
İsyeeeeannnnnnn ben gidiyorum intihar etmeye
Geyşa alsın gelsin er er as er er er as er :Aşersem mi acaba şuan sultanım
Benm rüyalar çok enteresan yaaaaGerçekten şahit oldum
Bana haberler yukarıdan trans şeklinde geliyor. Sana haberler rüya kanalıyla geliyor
Patilim ben senin banını fark etmedim bile çünkü o süreçte bende giremedimÖzledimmm seni ne zamandır kavuşamıyokkk
ben banlıydım malummm
Çayım adam yok ortada nasıl olacak bu işCici yaaa artik vuslata erin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?