- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.088
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.061
Nasıl kaptım ama çok fenayım cooookkk cicikoooGünaydın canlarım ciğerlerim
Kadına şiddetin ve kadın erkek ayrımcılığının her türlüsünün bitmesini dileyerek hepimizin kadınlar gününü kutlarım
Hatta en çok sizlerin kadınlar gününün kutlanması lazım çünkü vahşi, yırtıcı, seksapelli kadın gibi kadınlarsınız mübarek
Kuzularım ben bugün Allahlık bir gündeyim. Yeğenimin doğum günüsü var ve bu nedenle;
Annem-babam ve babamın yeni karısı
Ben-geyşam- eski sevgilim ve eski sevgilimin karısı
Kombinleri bir araya geliyoruz
Eski sevgilim eniştemin yakın bir akrabası oluyor. Hatta geçenlerde ablama ısrarla beni sormuş cicide bebek yok mu hala demiş. Ablamda aaa var tabi sen bilmiyorsun hamile cici demiş. Kalmış öyle
Annem ve babam da çok uzun zaman sonra bir arada bulunacak. Ve babamın yeni karısıyla annem aynı ortamda of
Bizim bugün geçireceğimiz 3 saatten 3 sezon dizi çıkar
Dua edin de bugün doğurmayayım.
Öpüyorum hepinizi ımmah
Ulan zebra sahalara dönmüşsün, damdan dama atlarım çakallığını kutlarım
Eki Görüntüle 2601992
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
Youlost16
Limonsuzzcay
@Elhan
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@demirleke
@MigiMadid
@imzaben
@Night Club
@Negoo
Ama ben birinin çağrışımıyla geldimBiz mi istedik du bakimmm yoo ben istemedimm siirleri kapasinnn
Sormaya da korkuyorum aslında ama, nasıl geçti doğum günüGünaydın canlarım ciğerlerim
Kadına şiddetin ve kadın erkek ayrımcılığının her türlüsünün bitmesini dileyerek hepimizin kadınlar gününü kutlarım
Hatta en çok sizlerin kadınlar gününün kutlanması lazım çünkü vahşi, yırtıcı, seksapelli kadın gibi kadınlarsınız mübarek
Kuzularım ben bugün Allahlık bir gündeyim. Yeğenimin doğum günüsü var ve bu nedenle;
Annem-babam ve babamın yeni karısı
Ben-geyşam- eski sevgilim ve eski sevgilimin karısı
Kombinleri bir araya geliyoruz
Eski sevgilim eniştemin yakın bir akrabası oluyor. Hatta geçenlerde ablama ısrarla beni sormuş cicide bebek yok mu hala demiş. Ablamda aaa var tabi sen bilmiyorsun hamile cici demiş. Kalmış öyle
Annem ve babam da çok uzun zaman sonra bir arada bulunacak. Ve babamın yeni karısıyla annem aynı ortamda of
Bizim bugün geçireceğimiz 3 saatten 3 sezon dizi çıkar
Dua edin de bugün doğurmayayım.
Öpüyorum hepinizi ımmah
Ulan zebra sahalara dönmüşsün, damdan dama atlarım çakallığını kutlarım
Eki Görüntüle 2601992
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
Youlost16
Limonsuzzcay
@Elhan
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@demirleke
@MigiMadid
@imzaben
@Night Club
@Negoo
aşgimmm günaydınnnnnnn
Canm gunaydin bilmiyorum hesabini gecici bi sure kapattırdı yarım saatin içinde karar verdi kapattırdı çok vakit ayırıyormus telefon Elinden düşmüyormuş sitedeki bazılarına katlanamıyormuş Meydan onlara kalsın gidiyim de falan dedi gitti@Yasnaz canımm diloş gene nere gitti
günaydın balımm nasılsınnGünaydııınn
Birileri bir şeylerine karışmış herhaldeaşgimmm günaydınnnnnnn
neye sinirlenmişim kızz hatırlamıyorum
Ben şokkkkCanm gunaydin bilmiyorum hesabini gecici bi sure kapattırdı yarım saatin içinde karar verdi kapattırdı çok vakit ayırıyormus telefon Elinden düşmüyormuş sitedeki bazılarına katlanamıyormuş Meydan onlara kalsın gidiyim de falan dedi gitti
ay olmadı ama böyle yaaaaa vedalaşsaydık bariiiiikendi isteğiyle gitti bu sefer
buraya çok fazla zaman harcadığı için kendine ve eve pek vakit ayıramıyormuş sanırım birde tüp bebek için buradan uzaklaşmak aklında onu barındırmak istememişgitti bildiğin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?