Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ba
Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi

Kızlar ben bir süreliğine üyeliğimi iptal ettiriyorum haberiniz olsun
Neden diyeceksiniz vaktim çok gidiyor dakikka başı elimde telefon ozel mesajlardi bildirimlerdi hepsine yetisicem diye saat oluyor 1 islerim hep kalıyor
Kısa süreliğine giidyorum sonra gelirim
Herkeze benden selam sizi de seviyorum kendinize çok çok iyi bakın ballarrrrhaberinix olsun diye dedim

Diloşumm kendini ayarlasanaa program yapıp buraya belli zamanlarda gir mesela komple gitmektense

Diloşumm kendini ayarlasanaa program yapıp buraya belli zamanlarda gir mesela komple gitmektense
Kuzu bir o değil ki kafama takmak istemiyorum ama insanız sonuçta bagzi şeyleri takıyorum sende az çok tahmin ediyorsun biraz ben dinlenmek istiyorum kafamı toplamak istiyorum tüp bebeğe baslicam inşallah size güzel haberlerle gelirim sizlerde kendinize sağlığıniza çok dikkat edin

O konuda haklısın kuzum ne diyebilirim ki biraz uzaklaşıp kafanı temizleyip güzel haberlerle gelirsin inşallah ama üyeliğini kapatmana gerek yok bence

Vuuuu kombo olacak bugün
Güzel geçer umarım

Ayy nereye

İnşallah haberlerde görmeyiz sizi resmen savaş sebebi Allah kolaylık versin hasarsız ziyansız bi görüşme diliyorum sana

İyi demişsin ben akıl verene sevmem hiç kimseden akıl almayan poncikvegece ya uymak lazım :)

Kadınlar günü kutlu olsun biz kadınız ve güçlüyüz

Felaket bir toplasma olacak desene cicitom
Esin eski manitani biliyor mu bari

İyi demişsin ben akıl verene sevmem hiç kimseden akıl almayan poncikvegece ya uymak lazım :)
Aynen öyle valla bende hiç sevmem genelde verdiğim kararlarda mantık çerçevesindedir zaten bütçeme göre zevkime göre, biz düğünden 5 ay önce mobilya alıyoruz eşimle kredi çekmişiz kimsenin 1 tl katkısı yok daha erken hepsi ucuzlayacak diye burnunu sokuyorlar, yine dinlemedik kimseyi aldık her şeyimizi 1 ay sonra hepsi bir zamlandı migi sonra herkes iyi ki almışsınız dedi bazen başına buyruk olmak lazım gerçekten katkısı yoksa fikri de olmasın bi zahmet kimsenin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…