- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.041
Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendiKizz ciciii ben heyecanlandım burda yeminledoğum günü biter bitmez bize koş gel lütfen,zira catlayabiliriz meraktan eski sevgilinin karısı seni biliyo mu? Ve geyşa o eski sevgiliyi biliyor mu? ayy annen baban napicaklar onu da merak ettim simdi
bu arada olaylardan dolayı anca sira geldi amasenin gibi şahane kadının kadınlar günü kutlu olsun canım şahane bir eş,şahane bir evlat, şahane bir kardeş,şahane bir cicisin sen seni seviyorum canim
KizBa
Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi
Diloşumm kendini ayarlasanaa program yapıp buraya belli zamanlarda gir mesela komple gitmektenseKızlar ben bir süreliğine üyeliğimi iptal ettiriyorum haberiniz olsun
Neden diyeceksiniz vaktim çok gidiyor dakikka başı elimde telefon ozel mesajlardi bildirimlerdi hepsine yetisicem diye saat oluyor 1 islerim hep kalıyor
Kısa süreliğine giidyorum sonra gelirim
Herkeze benden selam sizi de seviyorum kendinize çok çok iyi bakın ballarrrrhaberinix olsun diye dedim
Kuzu bir o değil ki kafama takmak istemiyorum ama insanız sonuçta bagzi şeyleri takıyorum sende az çok tahmin ediyorsun biraz ben dinlenmek istiyorum kafamı toplamak istiyorum tüp bebeğe baslicam inşallah size güzel haberlerle gelirimDiloşumm kendini ayarlasanaa program yapıp buraya belli zamanlarda gir mesela komple gitmektense
O konuda haklısın kuzum ne diyebilirim ki biraz uzaklaşıp kafanı temizleyip güzel haberlerle gelirsin inşallah ama üyeliğini kapatmana gerek yok benceKuzu bir o değil ki kafama takmak istemiyorum ama insanız sonuçta bagzi şeyleri takıyorum sende az çok tahmin ediyorsun biraz ben dinlenmek istiyorum kafamı toplamak istiyorum tüp bebeğe baslicam inşallah size güzel haberlerle gelirimsizlerde kendinize sağlığıniza çok dikkat edin
Vuuuu kombo olacak bugünGünaydın canlarım ciğerlerim
Kadına şiddetin ve kadın erkek ayrımcılığının her türlüsünün bitmesini dileyerek hepimizin kadınlar gününü kutlarım
Hatta en çok sizlerin kadınlar gününün kutlanması lazım çünkü vahşi, yırtıcı, seksapelli kadın gibi kadınlarsınız mübarek
Kuzularım ben bugün Allahlık bir gündeyim. Yeğenimin doğum günüsü var ve bu nedenle;
Annem-babam ve babamın yeni karısı
Ben-geyşam- eski sevgilim ve eski sevgilimin karısı
Kombinleri bir araya geliyoruz
Eski sevgilim eniştemin yakın bir akrabası oluyor. Hatta geçenlerde ablama ısrarla beni sormuş cicide bebek yok mu hala demiş. Ablamda aaa var tabi sen bilmiyorsun hamile cici demiş. Kalmış öyle
Annem ve babam da çok uzun zaman sonra bir arada bulunacak. Ve babamın yeni karısıyla annem aynı ortamda of
Bizim bugün geçireceğimiz 3 saatten 3 sezon dizi çıkar
Dua edin de bugün doğurmayayım.
Öpüyorum hepinizi ımmah
Ulan zebra sahalara dönmüşsün, damdan dama atlarım çakallığını kutlarım
Eki Görüntüle 2601992
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Limonsuzzcay
@Elhan
malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@demirleke
@MigiMadid
@imzaben
@Night Club
Nego
Ayy nereyeKuzu bir o değil ki kafama takmak istemiyorum ama insanız sonuçta bagzi şeyleri takıyorum sende az çok tahmin ediyorsun biraz ben dinlenmek istiyorum kafamı toplamak istiyorum tüp bebeğe baslicam inşallah size güzel haberlerle gelirimsizlerde kendinize sağlığıniza çok dikkat edin
Kiz
Canın pasta istediyse yapar yediririz gı
İnşallah haberlerde görmeyiz siziGünaydın canlarım ciğerlerim
Kadına şiddetin ve kadın erkek ayrımcılığının her türlüsünün bitmesini dileyerek hepimizin kadınlar gününü kutlarım
Hatta en çok sizlerin kadınlar gününün kutlanması lazım çünkü vahşi, yırtıcı, seksapelli kadın gibi kadınlarsınız mübarek
Kuzularım ben bugün Allahlık bir gündeyim. Yeğenimin doğum günüsü var ve bu nedenle;
Eski sevgilim eniştemin yakın bir akrabası oluyor. Hatta geçenlerde ablama ısrarla beni sormuş cicide bebek yok mu hala demiş. Ablamda aaa var tabi sen bilmiyorsun hamile cici demiş. Kalmış öyle
Annem ve babam da çok uzun zaman sonra bir arada bulunacak. Ve babamın yeni karısıyla annem aynı ortamda of
Öpüyorum hepinizi ımmah
Eki Görüntüle 2601992
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Limonsuzzcay
@Elhan
malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@demirleke
@MigiMadid
@imzaben
@Night Club
Nego
Artık uslu duruciiim. Ama yaptığımdan pişman değilim
İyi demişsin ben akıl verene sevmem hiç kimseden akıl almayanSadece lohusalıkta değil ki migim şu an bile çok burnunu sokan var, valla lohusalığı düşünemiyorum, benimde tersim çok pistir inşallah çok üstme gelmezler çoğu kişiyle görüşmem büyük ihtimalle öyle olursa
Şimdi bile ben mobilya bakıyorum bir sürü laf söylüyor en yakınımdan teyzem, en son dayanamadım dün biraz sesimi yükselttim, teyze ben bunları 5 ay sonra alsam yazın fiyatı yükselse aradaki fiyat farkını sen mi vereceksinde karışıyorsun sanane ya dedim, hem para vermezler ama çok akıl verirler benim bütçem benim hesabım kime ne dimi ama yok her boka karışıyorlar
Kadınlar günü kutlu olsun biz kadınız ve güçlüyüzGünaydın canlarım ciğerlerim
Öpüyorum hepinizi ımmah
Eki Görüntüle 2601992
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Limonsuzzcay
@Elhan
malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@demirleke
@MigiMadid
@imzaben
@Night Club
Nego
Felaket bir toplasma olacak desene cicitomGünaydın canlarım ciğerlerim
Öpüyorum hepinizi ımmah
Eki Görüntüle 2601992
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Limonsuzzcay
@Elhan
malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@demirleke
@MigiMadid
@imzaben
@Night Club
Nego
Bir guzel uyuyakalmisim dun bebenin yanindaİyim canım. Tek gözüm kapalı okuyorum
Allah kolaylıklar versin canım iyi ol da☺
Aynen öyle valla bende hiç sevmem genelde verdiğim kararlarda mantık çerçevesindedir zaten bütçeme göre zevkime göre, biz düğünden 5 ay önce mobilya alıyoruz eşimle kredi çekmişiz kimsenin 1 tl katkısı yok daha erken hepsi ucuzlayacak diye burnunu sokuyorlar, yine dinlemedik kimseyi aldık her şeyimizi 1 ay sonra hepsi bir zamlandı migi sonra herkes iyi ki almışsınız dedi bazen başına buyruk olmak lazım gerçekten katkısı yoksa fikri de olmasın bi zahmet kimseninİyi demişsin ben akıl verene sevmem hiç kimseden akıl almayanponcikvegece ya uymak lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?