Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın canlarım ciğerlerim
Kadına şiddetin ve kadın erkek ayrımcılığının her türlüsünün bitmesini dileyerek hepimizin kadınlar gününü kutlarım
Hatta en çok sizlerin kadınlar gününün kutlanması lazım çünkü vahşi, yırtıcı, seksapelli kadın gibi kadınlarsınız mübarek
Kuzularım ben bugün Allahlık bir gündeyim. Yeğenimin doğum günüsü var ve bu nedenle;
Annem-babam ve babamın yeni karısı
Ben-geyşam- eski sevgilim ve eski sevgilimin karısı

Kombinleri bir araya geliyoruz
Eski sevgilim eniştemin yakın bir akrabası oluyor. Hatta geçenlerde ablama ısrarla beni sormuş cicide bebek yok mu hala demiş. Ablamda aaa var tabi sen bilmiyorsun hamile cici demiş. Kalmış öyle
Annem ve babam da çok uzun zaman sonra bir arada bulunacak. Ve babamın yeni karısıyla annem aynı ortamda of
Bizim bugün geçireceğimiz 3 saatten 3 sezon dizi çıkar
Dua edin de bugün doğurmayayım.
Öpüyorum hepinizi ımmah
Ulan zebra sahalara dönmüşsün, damdan dama atlarım çakallığını kutlarım

ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Limonsuzzcay
Elhan
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
Kar perisi
@demirleke
@MigiMadid
@imzaben
@Night Club
@Negoo

Şeytan üçlemesi mi beşlemesi mi herşey var orda ciciim
Bugün hepinize bol sabır diliyorum
Kadınlar günün kutlu olsuuunn cici bebenin annesiiii

8 Mart Dünya kadinlar günümüz kutlu olsun canım benim ❤
Allah'a sabır versin balım ortam zor bir ortam ortam da guruplar var aman diyim doğurma
Bu nedir yaa babanin yeni karısı senin eski sevgilin ve geyşaaaaâbirbirine sahip çıkın guzzzummmmmsakin sakin uslu uslu otturupp gelinn canım

Kız anam ne atraksiyonlu bı gün olacak belli kendine cici bebeye mukayet ol aman kazasız belasız atlatırsınz insAllah seninde mükemmel kadınlar günün kutlu olsun canım

Gunaydin canim hepimizin kadinlar gunu kutlu olsun sana bol sabırlı günler diliyorum
Bizde uyandik esimle beraber kahvalti hazirladik malum durumumdan dolayi hem cok ayakta duramiyorm belim agriyor hemde biyere uzanmayayim diye beraber biseyler yaptik yedik cok sukur

Günaydın cicim. Kadınlar günümüz kutlu olsun
Gerçekten zorlu bir gün olacakmış. İnşaallah güzel bir gün geçirirsiniz

inşallah geyşanın aklı başına gelir eski sevgilini görünce amin kıskançlık bazen deva olabiliyor. ama diğer türlü kaç kombinasyon çıkıyo ya inşallah uslu dururlar bütün büyükler

kadınlar günümüz kutlu olsun :)

Abovv aşkı memnu gibi cicim
allah yardımcın olsun bugünü sağ salim atlat inşallah

Kizz ciciii ben heyecanlandım burda yeminle doğum günü biter bitmez bize koş gel lütfen,zira catlayabiliriz meraktan eski sevgilinin karısı seni biliyo mu? Ve geyşa o eski sevgiliyi biliyor mu? ayy annen baban napicaklar onu da merak ettim simdi

bu arada olaylardan dolayı anca sira geldi amasenin gibi şahane kadının kadınlar günü kutlu olsun canım şahane bir eş,şahane bir evlat, şahane bir kardeş,şahane bir cicisin sen seni seviyorum canim

Cümleten tüm topigimizde ki şahane kadınlarımızın, yani sizlerin canlarım kadinlar günümüz kutlu olsun daha nice nice 8 mart dünya kadınlar günü görelim topikce birlikte,hiç dağılmayalım inşallah hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum,iyi ki varsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…