Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzucuuum iyiyim, havalar bu ara çok güzel kuşlar çiçekler böcekler insanın keyfi yerine geliyor sen nasılsın bakalım ❤
havalar miss misssssss çok güzel gerçektenn
bende iyiyim kuzum çok şükürr hafta yoğun başladı resmi yazılarla boğuşuyorum bi yandan da buraya bakıyorum kaçırmamak için

Kızzz takmasanaaa bah ben hiç takıyom mu
aşgim valla teyzeme patladım o gün
bana hem naptınız diye soruyor hem anlatıyorum bir sürü laf ediyor
ya laf edeceksen niye soruyosun valla sinir oluyorum birde cahiller birazcık
benim düğün zamanımda da kimse 1 tl katkıda bulunmadı annem babam eşimin ailesi dahil buna
biz eşimle kredi çekip her şeyimizi aldık
onda bile ota boka karıştılar niye şimdi alıyorsunuz (düğüne 4 ay var)
daha ucuzlar mobilyalar (pahalılaştı)
gibi gibi...
cuma günüde kontrole zaten tedirgin gitmişim
çok şükür hareketli minnoşumu gördüm çok mutluyum gayet eşimle de bir kaç mobilya mağazası gezdik unisex birkaç model beğendik onları anlatıyorum anneme annem dinliyor güzelce teyzem ordan ne gereği var saçmalıyorsun küçücük çocuğa dolap mı alınır gibi gereksiz uyarılarda bulundu bende tersledim mobilyalar git gide zamlanıyor benim alacağım zamanki fiyat artışını sen mi vereceksinde karışıyorsun diye sesimi yükselttim çünkü artık yeter patilim anlıyor musunnn benim bütçem benim kararım kime ne ya, ben çok sessiz yapıdayım saygımı bozmayım dedikçe millet laf etmeye yer arıyor bunu gördüm ve artık susmuyorum yani

Sana geçen gün de söyledim büşüm, insanlar konuşurrr.. sürekli konuşur..

Bilse de konuşur, bilmese de konuşur. Herkesin her şey hakkında bir yorumu var, ama kimsenin bir şey bildiği yok.
Bana da söylendi, tıkadım kulağımı bildiğimi okuyorum.. yok daha erken yok nereye koyacaksın, yok ne gerek var, yok daha dur doğmamış bebeğe don biçme yok işte Allah korusun bir şey olsa üzülürsün. Yahuuu sa na ne ?
Bak ne kadar basit sanane ?

Tıkayacaksın kulağını cevap dahi vermeyeceksin. Şuan durumun var mı? yapabiliyor musun ? Yap.
Ha şimdi ha 3 ay sonra.. fark etmiyor

Günayss bebitolar
Günaydınnn
günaydın kuzum
ay sorma kuzum aynen öyle yapıyorlar
bende artık tersliyorum sanane diyorum
birde kanıma dokunuyor kimse bir gram yardımcı olmayıp sadece yorum yapınca tersliyorum artık
bak sana şimdi beğendiğimiz modeli atcam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…