- 12 Mart 2019
- 16.608
- 35.983
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.081
Valla soyledik canm bianda parladi bizede niye yanlis anliyosunuz herseyi filan dedi beni tanimiyomusunuz dedi bunaldm gercekten dedi.Ben şokkkk
Diloş olmadı ama böyleeee
işime karışan bağğğzı akrabalara patlamış bulundum Migiyle konuşurkenBirileri bir şeylerine karışmış herhalde
Kuzucuuum iyiyim, havalar bu ara çok güzel kuşlar çiçekler böceklergünaydın balımm nasılsınn
havalar miss misssssss çok güzel gerçektennKuzucuuum iyiyim, havalar bu ara çok güzel kuşlar çiçekler böceklerinsanın keyfi yerine geliyor sen nasılsın bakalım ❤
Kızzz takmasanaaaişime karışan bağğğzı akrabalara patlamış bulundum Migiyle konuşurken
Hmmm mükemmel pazartesi dimiihavalar miss misssssss çok güzel gerçektenn
bende iyiyim kuzum çok şükürr hafta yoğun başladı resmi yazılarla boğuşuyorum bi yandan da buraya bakıyorum kaçırmamak için
aşgim valla teyzeme patladım o günKızzz takmasanaaabah ben hiç takıyom mu
mükemmel valla sorma kuzumHmmm mükemmel pazartesi dimii
Kolay gelsin kuzucuumm ❤
Sana geçen gün de söyledim büşüm, insanlar konuşurrr.. sürekli konuşur..aşgim valla teyzeme patladım o gün
bana hem naptınız diye soruyor hem anlatıyorum bir sürü laf ediyor
ya laf edeceksen niye soruyosun valla sinir oluyorum birde cahiller birazcık
benim düğün zamanımda da kimse 1 tl katkıda bulunmadı annem babam eşimin ailesi dahil buna
biz eşimle kredi çekip her şeyimizi aldık
onda bile ota boka karıştılar niye şimdi alıyorsunuz (düğüne 4 ay var)
daha ucuzlar mobilyalar (pahalılaştı)
gibi gibi...
cuma günüde kontrole zaten tedirgin gitmişim
çok şükür hareketli minnoşumu gördüm çok mutluyum gayet eşimle de bir kaç mobilya mağazası gezdik unisex birkaç model beğendik onları anlatıyorum anneme annem dinliyor güzelce teyzem ordan ne gereği var saçmalıyorsun küçücük çocuğa dolap mı alınır gibi gereksiz uyarılarda bulundu bende tersledim mobilyalar git gide zamlanıyor benim alacağım zamanki fiyat artışını sen mi vereceksinde karışıyorsun diye sesimi yükselttim çünkü artık yeter patilim anlıyor musunnn benim bütçem benim kararım kime ne ya, ben çok sessiz yapıdayım saygımı bozmayım dedikçe millet laf etmeye yer arıyor bunu gördüm ve artık susmuyorum yani
Bana ayan şeyler kararıyor habire :)
GünaydınnnGünayss bebitolar
günaydın kuzumGunaydin
ay sorma kuzum aynen öyle yapıyorlarSana geçen gün de söyledim büşüm, insanlar konuşurrr.. sürekli konuşur..
Bilse de konuşur, bilmese de konuşur. Herkesin her şey hakkında bir yorumu var, ama kimsenin bir şey bildiği yok.
Bana da söylendi, tıkadım kulağımı bildiğimi okuyorum.. yok daha erken yok nereye koyacaksın, yok ne gerek var, yok daha dur doğmamış bebeğe don biçme yok işte Allah korusun bir şey olsa üzülürsün. Yahuuu sa na ne ?
Bak ne kadar basitsanane ?
Tıkayacaksın kulağını cevap dahi vermeyeceksin. Şuan durumun var mı? yapabiliyor musun ? Yap.
Ha şimdi ha 3 ay sonra.. fark etmiyor
Noldu RossumBana ayan şeyler kararıyor habire :)
Bana geliyor böyle arada busummm geçici bişey yani :)Noldu Rossum
Ne oldu damla çikolatalı kurabiyemBana ayan şeyler kararıyor habire :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?