- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.121
Böyle zamanlarda genelde pek girmek istemiyirmSen böyle olunca hiç keyifli olmuyor
Hadi kv yi geçiyorm o 8 senedir yaralı parmağa bile isemediBazı durumlarımiz benziyor. Hatta çoğu. Seni öyle iyi anlıyorum ki
Haklısın canim. Zaten en yakınındaki daha çok üzer ama anne iste. Belki farkında değil hiç konuştun mu bu durumu? Yalnız hissetme lütfen bebeğin doğsun sağlıcakla, belki senden çok koşturur. Benim annemin kendine de pek Hayri olmadığından çok onemsemem ama isterdim tabi.Hadi kv yi geçiyorm o 8 senedir yaralı parmağa bile isemedi
Hiç bı işimi yaomadi yardımcı olmadı
Ama insn kendi annesinden olunca da iyice yapayalnız hissediyir
O nasıl söz rossummm. Bir daha okumayayim.Böyle zamanlarda genelde pek girmek istemiyirm
Sanki kendi negatifligimi herkese serpistiriyorim gbi oluyir
hepsi üst üste gelmiş kuzumİşte güya ben hem anneme hem kv ne yakin oturuyorm
Ama nedense her işimi de kendim yapiyirm
Erinmiyirm bu durumdan ama lafa geldi mi gelmiyorsun gitmiyorsun oluyor
Sen kaç kere ihtiyacın var mı diye geldin (kv)
Annem zate gezmesinden tozmasindan uğramaz ama misafiri gelck olsun hamile halimle misafirlerine çay ikramı yapmamdan haz alır
Akros evde daha evi pisletir
Çocuklar anne sinemaya gotur anne buraya gidelim
Anne karışım yapicaz virt zirt
İki ayağa kalkiyirm nefes nefeseyim
Herkes kendi derdinde
Karışıyorsa siz bana yardımcı mı oluyorsun akıl mı veriyorsun diye ters tepki versen yine insam gücenıyor ama sen daha çok güceniyorsun onlardan çok anlamaları lazımdı hamile halinle onların her işi yapıyorsunAnlamayan anlamıyor aynen
Ama çocuğu da onlar dogurmuyor herseysine karışacak kdr
Zaten kv kişisi gelip gitmiyor çocuk doğduktan sinra gelmeye kalksın diyecek lafım mi yok
Genç odası değil mi büşümm ?poncikvegece aşgim bak
Mavenna Genç Odası Takımı
s_58MVN8025OPNEŞıklığın en sade hali… Hem kız hem erkek çocuklarının hem de daha üst yaş gruplarının uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanabileceği Mavenna, opak beyaz, meşe rengi ve mavinin şık bir kombinasyonu ile sizlere sunuluyor. Takımın genelinde kullanılan, temizliği kolaylaştırıcı...www.bellona.com.tr
4 kapaklıyla 3 kapaklı arasında kararsızım
şifonyeri + dolabı birde 100'lük baza başlığını alcam evde baza yatak var
çileğe gittik dün eşimle hiç beğenmedim fotoğraftaki gibi değillerdi hayal kırıklığına uğradım
sonra dedik bellonaya gidelim ama hiç umudum kalmamıştı diğer modelleri bok gibi zaten bellonanın bunu bi gördüm aşık oldum çok şık çok güzel çok modern
genç odası olarak geçiyor kuzum ben dolabı şifonyerini alcam işte bebiş için ilerisi için değil şimdi kullanmak için işteGenç odası değil mi büşümm ?
İlerisi içinde tercih edeceksin sanırım.. Gayet kullanışlı ve güzel .
Ama ben olsam 3 kapılı tercih ederimm
Bende vivense den sadece gardrop(3 kapılı) ve şifonyer aldımmgenç odası olarak geçiyor kuzum ben dolabı şifonyerini alcam işte bebiş için ilerisi için değil şimdi kullanmak için işte
vivensedeki modellerde çok güzeldi hepsini inceledim kuzucummBende vivense den sadece gardrop(3 kapılı) ve şifonyer aldımm
Montessori yatağı falan başka yerden aldıkk
Güle güle kullansın kuzucukkk
yaaaaa afiyet olsun balımm kıyamam sanaSabah beri canım tatlı bir şeyler istiyorduuuu
Aklıma 1 paket ülker petibör ve nutella geldiiii
Sabah beri 1 petibör üzerine nutella sürüp diğer petibör ile üstünü kapatıp yiyorumm çift kat
Şuan bir baktım ki paketin yarısı bitmiş
Biraz fazla kaçtı galibaaassıııyaaaaa afiyet olsun balımm kıyamam sana
iyim canımm biraz keyifsizim haftaya pek iyi başlamadım sabah sabah canım bi sıkıldı şu saat oldu hala aynıyım kendime gelemedim
Hayırdır canım neyin var? Gerçekten haftaya birçoğumuz huzursuz başladık.iyim canımm biraz keyifsizim haftaya pek iyi başlamadım sabah sabah canım bi sıkıldı şu saat oldu hala aynıyım kendime gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?