- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.161
Ah busum ya trafik polisinin gazabına uğradım sabah sabah
Ya poncigim hiç keyfim yok bugün
Geçmiş olsun canımValla sabah sabah polis durdurdu yedik cezayı Bu haftaya cidden pek iyi başlamadım gulnihalim tüm tadim tuzum gitti inanki
Ay kuzum kıyamam ya, trafik polisleride bizim evin karşısına ayda 1 nöbet tutuyorlar bi kere biriyle sohbet ettik dedim ki ayda bi mutlaka burda oluyorsunuz oda dedi ki belli bi ceza limitini doldurmamız gerekiyor, yani ben o kadar sinirlenmiştim ki zamanında görevlerini düzgün yapsalar zaten bin tane ışıkta geçen kemer takmayan hız sınırını aşan oluyor ama sonra iğneyle bulup masuma da yazıyorlar.. ne diyim kuzum geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallahAh busum ya trafik polisinin gazabına uğradım sabah sabahburda yediğimiz cezalara benzemiyor ciddi can sıkıcı oluyor bide ben çok takarım kafama başım ağrıyor kafama takmaktan
AhahaahhAyy bu Şahika ne şirret,ne çirkef bı kadın yaşimdi de adamı öldürdü hem, hemde nikahına geçti,mal varlığına kondu iyi mi
Pp mi değişsem mi napsam
Evet ya katil ayAhahaahhiş kötüye gidiyor dimi
Ama biz seniii tatlılığın, hoşsohbetin ve tabiki seksiliğin ile sevdikEvet ya katil aybi profilimde ki güzelliğe bakıyorum bı fimde ki şirrete bakıyorum sanki ikisi farklı yüz bı karakter nasıl da soğutuyor buzz gibi
YaaaaAma biz seniii tatlılığın, hoşsohbetin ve tabiki seksiliğin ile sevdiko sadece bi kurgu
Arap saçı canım benim durumlar sıkıntılı annem falan da bir yandan sıkıştırıyor. Ona da kıyamıyorum. Ama dediğin gibi tabiki bebeklerim önemliBugün herkesin canı sıkkın demek
Jawlensky canını sıkma herşeyden önemlisi bebeklerin Boşver ne derlerse naparlarsa yapsınlar, annesin en güzelini sen bilirsin ❤
ByNkoaLa o nasıl laf can sıkıntılarımızı paylaşmak içn gelmiyor muyuz buraya ❤
Diktorya Secret imzoşum geçmiş olsun size de, canınız sağ olsun yinede.
Annen niye kii yaa GülnihalımArap saçı canım benim durumlar sıkıntılı annem falan da bir yandan sıkıştırıyor. Ona da kıyamıyorum. Ama dediğin gibi tabiki bebeklerim önemli
Kim bu canım? Senin prifolindeki kişi kim merak ettimEvet ya katil aybi profilimde ki güzelliğe bakıyorum bı fimde ki şirrete bakıyorum sanki ikisi farklı yüz bı karakter nasıl da soğutuyor buzz gibi
Nesrin CevadZade nihalimKim bu canım? Senin prifolindeki kişi kim merak ettim
Iyiyimm kuzum cay iciyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?