Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende tam seni etiketliycektim kuzum nerelerdesin diye neyin var noldu Diktorya Secret
Ah busum ya trafik polisinin gazabına uğradım sabah sabah burda yediğimiz cezalara benzemiyor ciddi can sıkıcı oluyor bide ben çok takarım kafama başım ağrıyor kafama takmaktan

Valla sabah sabah polis durdurdu yedik cezayı Bu haftaya cidden pek iyi başlamadım gulnihalim tüm tadim tuzum gitti inanki
Geçmiş olsun canım canınız sağ olsun. İnşaallah yarın itibariyle güzel şeyler yaşarız hepimiz. Ednan Bey'in de dediği gibi aslında hepimizin bir tatile ihtiyacı var

Ah busum ya trafik polisinin gazabına uğradım sabah sabah burda yediğimiz cezalara benzemiyor ciddi can sıkıcı oluyor bide ben çok takarım kafama başım ağrıyor kafama takmaktan
Ay kuzum kıyamam ya, trafik polisleride bizim evin karşısına ayda 1 nöbet tutuyorlar bi kere biriyle sohbet ettik dedim ki ayda bi mutlaka burda oluyorsunuz oda dedi ki belli bi ceza limitini doldurmamız gerekiyor, yani ben o kadar sinirlenmiştim ki zamanında görevlerini düzgün yapsalar zaten bin tane ışıkta geçen kemer takmayan hız sınırını aşan oluyor ama sonra iğneyle bulup masuma da yazıyorlar.. ne diyim kuzum geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah

Bugün herkesin canı sıkkın demek
Jawlensky canını sıkma herşeyden önemlisi bebeklerin Boşver ne derlerse naparlarsa yapsınlar, annesin en güzelini sen bilirsin

ByNkoaLa o nasıl laf can sıkıntılarımızı paylaşmak içn gelmiyor muyuz buraya

Diktorya Secret imzoşum geçmiş olsun size de, canınız sağ olsun yinede.

Ahahaahh iş kötüye gidiyor dimi
Evet ya katil ay bi profilimde ki güzelliğe bakıyorum bı fimde ki şirrete bakıyorum sanki ikisi farklı yüz bı karakter nasıl da soğutuyor buzz gibi

Evet ya katil ay bi profilimde ki güzelliğe bakıyorum bı fimde ki şirrete bakıyorum sanki ikisi farklı yüz bı karakter nasıl da soğutuyor buzz gibi
Ama biz seniii tatlılığın, hoşsohbetin ve tabiki seksiliğin ile sevdik o sadece bi kurgu

Arap saçı canım benim durumlar sıkıntılı annem falan da bir yandan sıkıştırıyor. Ona da kıyamıyorum. Ama dediğin gibi tabiki bebeklerim önemli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…