Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence mantıklı kuzum
saatmiş gömlekmiş vırt zırt hediyeleri sevmiyorum
sevdiği bişeyler daha çok hoşuma gidiyor hediye konusunda
Bu pastayı yaptıracağım ama başka bir şeyler daha yapmak istiyorum yani bir yerde kutlamak falan, ne bileyim baş başa mı olsa yoksa arkadaşlarla falan mı bilemiyorum..
Yanına bir de hediye gerek tabi ki..

Bu arada ayakkabıyı kendi aldı o yüzden onu söyleme

peki benim onu pasta değilde nargile sanmam
baş başa yemek daha güzel kuzum ya
yanına hediye olarakk ihtiyacı olan bir şey ne var bi düşün
ben eşime montla ayakkabı aldım habire bakıyordu istiyordu baktığı modellerden sipariş verdim şok olmuştu iyi denk geldi her sene böyle olsa keşke

Nargileli pasta
Tam eşime göre zabbaha kadar yesin dursun

Yaa aslında bir polar beğendi ama polar da 500 lira yaa Allah aşkına yaz geldi

aynen kız montu 400 e aldım ben polara o kadar vermemmm
git lcw dan al polar
Lcw dan alsam kafama atar hahahahahhahahahahaa

Bende yok ama eşimde marka takıntısı var .. Kayınvalidem de söyler cocukluğundan beri öyle hiç yok nedir bilmediği için der.. ben pazarda beğensem alır giyerim ama eşim aslaa giyinmez lcw defacto öldürsen giyinmez
Biri hediye alsın hıııı çok güzel tsk ler der 1 hafta sonra kendine gelen o hediyeyi arkadaşına kuzenine falan verir ayıp ama aşkmm derim , hediyeyi hediye etmek sünnettir hayatım diyo

kız bende bilerek dedim zaten bi kere daha demiştin, hani aranız limoniydi düzeldi ya ceza olsun diye git ordan al oda polar buda polar de

ahahahahah
mavide falanda güzel polarlar oluyor aslında mavi giyer mi
Mavi nin pantolonlarını giyiyor polarını giyer mi bilmiyorum ama bence giyer gibime geliyor

ama işte diğerini beğendi ya ondan polar diyorum, eğer onu almayacaksam bence polar'a gerek yok sanki büşümm en azından ben öyle düşünüyorum.. Bu durumda başka bir şey düşünebilirim..

Eğer yemeğe çıkarsak Pazartesi ilk yemeğimizi yediğimiz restaurant tan rezervasyon yaptıracağım, minik bir 1-2 kişilik pasta ile.. geceyi sonlandırırım. Bir de hediye gerek yanına..

Bende baş başa kutlayayım diyorum

Doğru diyosun kuzucum o zaman başka neye ihtiyacı var bi düşün eğer yoksa da bilmiyorum inan benim eşim o konuda çok kolay gs storedan herhangi bir şey alıp gidebilirsin yani

Kızlarrrrrr Pazartesi günü eşimin doğum günüsüüüü
haydiiii fikirlere açığımmmm :) :)
Eşin balık burcu mu ponçikçiğim,
Bizim oğlan balık olmasın kova olacak dedim durdum , Şubat'ın 22 sinden sonra balığa geçiyor sanıyordum meğer 19 undan sonra balığa geçiyormuş,
Bizim oğlan balık oluverdi ya, ben şok, o kadar dedim 22 sinden önce olsun da balık olmasın diye,
Şimdi sen anlativer baken balıklar nasıl oluu
Sefirin kızını izleye izleye sivelerini kapiverdim gördün mü bak, dendeee

Hayırdır canım neyin var? Gerçekten haftaya birçoğumuz huzursuz başladık.

B Brunello Cicinelli ne yaptı bilmiyorum artık onunki tam atraksiyonlu
Valla sabah sabah polis durdurdu yedik cezayı Bu haftaya cidden pek iyi başlamadım gulnihalim tüm tadim tuzum gitti inanki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…