- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.141
o ayakkabıyı iade etmesen gerek kalmayacaktı işteeeeKızlarrrrrr Pazartesi günü eşimin doğum günüsüüüü
haydiiii fikirlere açığımmmm :) :)
bence mantıklı kuzumŞunu sipariş vereceğim, nargile manyağı birine ancak bu yakışır bence
Bu pastayı yaptıracağım ama başka bir şeyler daha yapmak istiyorum yani bir yerde kutlamak falan, ne bileyim baş başa mı olsa yoksa arkadaşlarla falan mı bilemiyorum..bence mantıklı kuzum
saatmiş gömlekmiş vırt zırt hediyeleri sevmiyorum
sevdiği bişeyler daha çok hoşuma gidiyor hediye konusunda
peki benim onu pasta değilde nargile sanmamBu pastayı yaptıracağım ama başka bir şeyler daha yapmak istiyorum yani bir yerde kutlamak falan, ne bileyim baş başa mı olsa yoksa arkadaşlarla falan mı bilemiyorum..
Yanına bir de hediye gerek tabi ki..
Bu arada ayakkabıyı kendi aldıo yüzden onu söyleme
Nargileli pastapeki benim onu pasta değilde nargile sanmam
baş başa yemek daha güzel kuzum ya
yanına hediye olarakk ihtiyacı olan bir şey ne var bi düşün
ben eşime montla ayakkabı aldım habire bakıyordu istiyordu baktığı modellerden sipariş verdim şok olmuştu iyi denk geldi her sene böyle olsa keşke
abovv ne 500 ü kız indirime girerse al gitsin seneye giyerNargileli pasta
Tam eşime görezabbaha kadar yesin dursun
Yaa aslında bir polar beğendi ama polar da 500 lira yaa Allah aşkına yaz geldi
Yok kuzum ya dün baktım hala 499 TLabovv ne 500 ü kız indirime girerse al gitsin seneye giyer
bahar geldi belki indirime girmiştir
aynen kız montu 400 e aldım ben polara o kadar vermemmmYok kuzum ya dün baktım hala 499 TL
Ya ayakkabı mont olsa okeypolar yaaa polar bildiğin giymelik
Lcw dan alsamaynen kız montu 400 e aldım ben polara o kadar vermemmm
git lcw dan al polar
kız bende bilerek dedim zaten bi kere daha demiştin, hani aranız limoniydi düzeldi ya ceza olsun diye git ordan alLcw dan alsamkafama atar hahahahahhahahahahaa
Bende yok ama eşimde marka takıntısı var .. Kayınvalidem de söyler cocukluğundan beri öyle hiç yok nedir bilmediği için der.. ben pazarda beğensem alır giyerim ama eşim aslaa giyinmezlcw defacto öldürsen giyinmez
Biri hediye alsın hıııı çok güzel tsk ler der1 hafta sonra kendine gelen o hediyeyi arkadaşına kuzenine falan verir ayıp ama aşkmm derim , hediyeyi hediye etmek sünnettir hayatım diyo
Bana da der hııııııı cok güzel hayatımkız bende bilerek dedim zaten bi kere daha demiştin, hani aranız limoniydi düzeldi ya ceza olsun diye git ordan aloda polar buda polar de
ahahahahahBana da der hııııııı cok güzel hayatımtişikkirlerrrrr
Mavi nin pantolonlarını giyiyorahahahahah
mavide falanda güzel polarlar oluyor aslında mavi giyer mi
Doğru diyosun kuzucum o zaman başka neye ihtiyacı var bi düşün eğer yoksa da bilmiyorum inan benim eşim o konuda çok kolay gs storedan herhangi bir şey alıp gidebilirsin yaniMavi nin pantolonlarını giyiyorpolarını giyer mi bilmiyorum ama bence giyer gibime geliyor
ama işte diğerini beğendi ya ondan polar diyorum, eğer onu almayacaksam bence polar'a gerek yok sanki büşümm en azından ben öyle düşünüyorum.. Bu durumda başka bir şey düşünebilirim..
Eğer yemeğe çıkarsak Pazartesi ilk yemeğimizi yediğimiz restaurant tan rezervasyon yaptıracağım, minik bir 1-2 kişilik pasta ile.. geceyi sonlandırırım. Bir de hediye gerek yanına..
Bende baş başa kutlayayım diyorum
Ne kaaa güzelDoğru diyosun kuzucum o zaman başka neye ihtiyacı var bi düşün eğer yoksa da bilmiyorum inan benim eşim o konuda çok kolay gs storedan herhangi bir şey alıp gidebilirsin yani
Eşin balık burcu mu ponçikçiğim,Kızlarrrrrr Pazartesi günü eşimin doğum günüsüüüü
haydiiii fikirlere açığımmmm :) :)
Valla sabah sabah polis durdurdu yedik cezayı Bu haftaya cidden pek iyi başlamadım gulnihalim tüm tadim tuzum gitti inankiHayırdır canım neyin var? Gerçekten haftaya birçoğumuz huzursuz başladık.
B Brunello Cicinelli ne yaptı bilmiyorum artık onunki tam atraksiyonlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?