Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy bu Şahika ne şirret,ne çirkef bı kadın ya şimdi de adamı öldürdü hem, hemde nikahına geçti,mal varlığına kondu iyi mi
Pp mi değişsem mi napsam resssmenn katill
Kimi oldurdu yaaa cok merak ettm smdi bak

Annen niye kii yaa Gülnihalım
Kayınvalide ona da gol attığı için aldığı yenilgiyi hazmedemedi beni sıkıştırıyor yüz vermemem için ama eşimin annesi illaki iletişimin olacak diyorum tamam küs demiyorum yüz verme diyorum diyor iyi de normal davranıyorum işte ama o da anlamiyo. @Night Club in da dediği gibi beni bi eşim anladı o da yanlış anladı

Nesrin CevadZade nihalim
Birde yasak elma da Şahika oluyor kendisi evlerden ırak cinsinden
Senin profildeki Nesrin cevadzade mi? Hiç benzemiyor yasak elma komediye bağladı diye duymuştum. Demek entrika da varmış yilaaaaaan

Ahh işte hep bu kayınvalideler. Boşuna demiyorlar kaynar kazan diye

Üff gül gibi geçinip git işte, yok illaki olacak o huzursuzluk. Neyse ya Gülnihalım daha yeni oldu bişeyler sanırım, biraz üzerinden geçsin annen de anlar diye umuyorum

Hmmm afiyet olsun çayım
İyiyim ben dee uyku bastırıyor bi çay içsem mi diye düşünmekteyiiim
Ay bugun bana da acayip uyku bastirdi 4 ten beri direniyorum uyumadim ki vakitte yoktu zaten is guc bisiyler yaptm ama oylr uyusuk uyusuk kalbm uyuyodu resmen sonunda cayima kavustum gnduz demlemedm genelde kahve iciyorm gnduzleri de sende demle bi cay gelll sohbete

İnşaallah canım

Nadiri öldürdü ya valla
Ohaa ben sok ... smdi oturdum anca mutfagi toplayp cay demledim filan esimde survivor izliyor yatar yarim saate diye takiliyorm bende tv izledigi yok garibimin zten vakti yok . Tekrarni izliyorm genelde haftasonlari

Senin profildeki Nesrin cevadzade mi? Hiç benzemiyor yasak elma komediye bağladı diye duymuştum. Demek entrika da varmış yilaaaaaan
Neee profilim de ki hatun Cevadzadeye hiç benzemiyo mu
Evet bol entrikalı tabi saçma sapan komediye de bağladılar biraz aynen ama güzel izletiyor kendini ya

Neee profilim de ki hatun Cevadzadeye hiç benzemiyo mu
Evet bol entrikalı tabi saçma sapan komediye de bağladılar biraz aynen ama güzel izletiyor kendini ya
Dur kız gogila bi yazayim. Bu resimden bir başka kişide daha görmüştüm kim la bu diyordum. kendinisevenbiri de bunu koymuştu diye sonra sormayı unuttum kısmet buguneymis ogrendim

Ahahah ya boşa dememişler ye tatlıyı doğur hakkıyı diye ajdhakns bende dün şekerpare yaptım,hemde XL olanından eşim dibini gördü bile nerdeyse

Ohaa ben sok ... smdi oturdum anca mutfagi toplayp cay demledim filan esimde survivor izliyor yatar yarim saate diye takiliyorm bende tv izledigi yok garibimin zten vakti yok . Tekrarni izliyorm genelde haftasonlari
Ya şok olduğun kadar var, katil resmen
Bende genelde zalim İstanbul izliyorum pazartesileri,buna da hafta sonları bakıyorum denk gelirsem de,ama şimdi daha heyecanlı bu dizi diye kanal d ye ugramadim bile hiç bugün

Dur kız gogila bi yazayim. Bu resimden bir başka kişide daha görmüştüm kim la bu diyordum. kendinisevenbiri de bunu koymuştu diye sonra sormayı unuttum kısmet buguneymis ogrendim
Sor hemen kız nasıl bilmezsin gül yüzlü Cevadzadeyi artık profilime baktıkça kendim zannediyorum bu kadını o kadar benimsedim ki aynaya hiç bakmasam hep profilde ki sanacam gerçek yüzümu

Bende bugun trilice yaptimm bayadir istiyodu esim doya doya yedi afiyet bal olsn kocama

Ya nadirle nasil evlendi gecen hafta yildizle evlenmeye calisiyodu dha nadir

Sor hemen kız nasıl bilmezsin gül yüzlü Cevadzadeyi artık profilime baktıkça kendim zannediyorum bu kadını o kadar benimsedim ki aynaya hiç bakmasam hep profilde ki sanacam gerçek yüzümu
benim gözümde canlanan bu haliydi. Bence pek benzemiyor
Ama senin resmi büyüttüm de az andırıyor ben sürekli görmüyorum ya ondan ellam

Ohhh ne sarar o zmn şimdi

Aldım geliiyoruuuummm

Bende bugun trilice yaptimm bayadir istiyodu esim doya doya yedi afiyet bal olsn kocama

Ya nadirle nasil evlendi gecen hafta yildizle evlenmeye calisiyodu dha nadir
Afiye olsun canım eline sağlık senin de

Valla bı katakulli yaptı Şahika adam ölmeden evrak fln hazırlattı ama,nikah işi nasil oldu kimse anlamadı açıklığa kavuşur elbet
Eki Görüntüle 2602984 benim gözümde canlanan bu haliydi. Bence pek benzemiyor
Ama senin resmi büyüttüm de az andırıyor ben sürekli görmüyorum ya ondan ellam
Yaaa ne güzel kadın ama dimii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…