- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.181
Kimi oldurdu yaaa cok merak ettm smdi bakAyy bu Şahika ne şirret,ne çirkef bı kadın yaşimdi de adamı öldürdü hem, hemde nikahına geçti,mal varlığına kondu iyi mi
Pp mi değişsem mi napsamresssmenn katill
Hmmm afiyet olsun çayımIyiyimm kuzum cay iciyoruzsen nasilsn Napiyosn keyfn yerndemi
Kayınvalide ona da gol attığı için aldığı yenilgiyi hazmedemedi beni sıkıştırıyor yüz vermemem içinAnnen niye kii yaa Gülnihalım
Senin profildeki Nesrin cevadzade mi? Hiç benzemiyorNesrin CevadZade nihalim
Birde yasak elma da Şahika oluyor kendisievlerden ırak cinsinden
Nadiri öldürdü ya vallaKimi oldurdu yaaa cok merak ettm smdi bak
Ahh işte hep bu kayınvalideler. Boşuna demiyorlar kaynar kazan diyeKayınvalide ona da gol attığı için aldığı yenilgiyi hazmedemedi beni sıkıştırıyor yüz vermem içinama eşimin annesi illaki iletişimin olacak diyorum tamam küs demiyorum yüz verme diyorum diyor iyi de normal davranıyorum işte ama o da anlamiyo. @Night Club in da dediği gibi beni bu eşim anladı o da yanlış anladı
Ay bugun bana da acayip uyku bastirdi 4 ten beri direniyorum uyumadim ki vakitte yoktu zaten is guc bisiyler yaptm ama oylr uyusuk uyusuk kalbm uyuyodu resmenHmmm afiyet olsun çayım
İyiyim ben dee uyku bastırıyor bi çay içsem mi diye düşünmekteyiiim
İnşaallah canımAhh işte hep bu kayınvalideler. Boşuna demiyorlar kaynar kazan diye
Üff gül gibi geçinip git işte, yok illaki olacak o huzursuzluk. Neyse ya Gülnihalım daha yeni oldu bişeyler sanırım, biraz üzerinden geçsin annen de anlar diye umuyorum
OhaaNadiri öldürdü ya valla
Neee profilim de ki hatun Cevadzadeye hiç benzemiyo muSenin profildeki Nesrin cevadzade mi? Hiç benzemiyoryasak elma komediye bağladı diye duymuştum. Demek entrika da varmış yilaaaaaan
Dur kız gogila bi yazayim. Bu resimden bir başka kişide daha görmüştüm kim la bu diyordum. kendinisevenbiri de bunu koymuştu diye sonra sormayı unuttum kısmet buguneymis ogrendimNeee profilim de ki hatun Cevadzadeye hiç benzemiyo mu
Evet bol entrikalı tabi saçma sapan komediye de bağladılar biraz aynenama güzel izletiyor kendini ya
Ahahah ya boşa dememişler ye tatlıyı doğur hakkıyı diye ajdhaknsSabah beri canım tatlı bir şeyler istiyorduuuu
Aklıma 1 paket ülker petibör ve nutella geldiiii
Sabah beri 1 petibör üzerine nutella sürüp diğer petibör ile üstünü kapatıp yiyorumm çift kat
Şuan bir baktım ki paketin yarısı bitmiş
Ya şok olduğun kadar var, katil resmenOhaaben sok ... smdi oturdum anca mutfagi toplayp cay demledim filan esimde survivor izliyor yatar yarim saate diye takiliyorm bende tv izledigi yok garibimin zten vakti yok . Tekrarni izliyorm genelde haftasonlari
Sor hemen kız nasıl bilmezsin gül yüzlü CevadzadeyiDur kız gogila bi yazayim. Bu resimden bir başka kişide daha görmüştüm kim la bu diyordum. kendinisevenbiri de bunu koymuştu diye sonra sormayı unuttum kısmet buguneymis ogrendim
Bende bugun trilice yaptimm bayadir istiyodu esim doya doya yedi afiyet bal olsn kocamaAhahah ya boşa dememişler ye tatlıyı doğur hakkıyı diye ajdhaknsbende dün şekerpare yaptım,hemde XL olanından eşim dibini gördü bile nerdeyse
Eki Görüntüle 2602981
Ya şok olduğun kadar var, katil resmen
Bende genelde zalim İstanbul izliyorum pazartesileri,buna da hafta sonları bakıyorum denk gelirsem de,ama şimdi daha heyecanlı bu dizi diye kanal d ye ugramadim bile hiç bugün
Sor hemen kız nasıl bilmezsin gül yüzlü Cevadzadeyiartık profilime baktıkça kendim zannediyorum bu kadını o kadar benimsedim ki aynaya hiç bakmasam hep profilde ki sanacam gerçek yüzümu
Burda hanim hanimcikkEki Görüntüle 2602984 benim gözümde canlanan bu haliydi. Bence pek benzemiyor
Ama senin resmi büyüttüm de az andırıyor ben sürekli görmüyorum ya ondan ellam
Ohhh ne sarar o zmn şimdiAy bugun bana da acayip uyku bastirdi 4 ten beri direniyorum uyumadim ki vakitte yoktu zaten is guc bisiyler yaptm ama oylr uyusuk uyusuk kalbm uyuyodu resmensonunda cayima kavustum gnduz demlemedm genelde kahve iciyorm gnduzleri de sende demle bi cay gelll sohbete
Afiye olsun canım eline sağlık senin deBende bugun trilice yaptimm bayadir istiyodu esim doya doya yedi afiyet bal olsn kocama
Ya nadirle nasil evlendi gecen hafta yildizle evlenmeye calisiyodu dha nadir
Yaaa ne güzel kadın ama dimiiEki Görüntüle 2602984 benim gözümde canlanan bu haliydi. Bence pek benzemiyor
Ama senin resmi büyüttüm de az andırıyor ben sürekli görmüyorum ya ondan ellam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?