Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kertenkelelerim
Benim adam geldi sabah 8'de nöbetten. O uyurken uyanıp size kaçtım
Gerçekten dün gece tatlı uykularımıza dalarken başımıza bunların geleceğini tahmin etmemiştim. Yine savunmasız halimizden yararlanıp Youlost16 tarafından kirletilmişiz, acımız büyük Ben bir ara kutsişten 200 beğeni gelince gaza gelip sana herşey serbest demiştim ondan mı oldu acaba
Adın bundan sonra Kutsal Zebra değil Kutsal Çakal. Kulağına ezanla fısıldıyorum. Kutsal çakal, Kutsal çakal, Kutsal çakal.
İki tebriği aynı anda yapayım.
Topiğin 7000.mesajını atan Nego mu

Ve topiğin korku-gerilim unsuru Kutsal çakalımı

Kutlarımmmmmmmmm
Kajs diye diye ödül aldı ya kadın, bari 8000.mesaja gzel birşey yazsaydın
İki ödülün arasının bu kadar kısa olacağını tahmin etmemiştim ya gidip şiirlerimi yazayım her an 9000 olabilir çünkü
@gokyuzu_ hoşgeldin topiğe kuzum ♥
Kertenkelelerim nasılsınız bakalım, kirletilmiş hissediyor musunuz
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
Chocolita
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
@Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
G gokyuzu_
@D e f n e
Amecey

Son düzenleme:
Etiketlere yarıldım

Etiketlere yarıldım
Bu kadar düzeldi, bazen böyle lanet çöküyor etiketlere bende anlamıyorum bazen de inci gibi oluyor bir kurşun döktürmek lazım kaç kere düzenledim anca bu kadar düzeldi

Bu kadar düzeldi, bazen böyle lanet çöküyor etiketlere bende anlamıyorum bazen de inci gibi oluyor bir kurşun döktürmek lazım kaç kere düzenledim anca bu kadar düzeldi
Olsun cicimm en azından iki tane de olsa çıkmış etiket o piyango da gökyüzü ve almecey'e vurmuş,şanslı hatunlar

Hoşbuldumm fazlasıyla kirlenmiş ve kullanılmış hissediyorum

Hoşbuldumm fazlasıyla kirlenmiş ve kullanılmış hissediyorum
Gel sarılalım hepsi geçicek
Kuzum sen doktor adayıymışsın Allah sabır versin
Bu arada benim eski öküz sevgilim de doktordu bana neler etti neler, hep boynuzladı beni böyle cılk boynuz oldum ondan kafamdaki temiz, naif, insancıl doktor imajı çok zedeli bilmiyorum şuan sana bile kalbim kırık, belki de senlen küserim

Evet bi de telefondan değil pc sen gelsem daha güzel oluyor
Ama boyle geç kaliorm bi haberm herşeyden

Bağa anlat sonra
Allah işinizi gücünüzü rast getirsin canim,ev taşımak çok zor, bende 9 ay önce taşındım, ilkti ve bitmistim resmen kolay gelsin inşallah,bekliyoz seni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…