Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
abla benim ilk çalışmaya başladığımda kendime aldığım ve erkek kardeşimin artık şu yatağı götür evden oda bana kalsın ısrarları sonucu evime getirdiğim yatak ve bazam var sıfır ayarında
çocuğa dolap alacağım ona uygun başlıkta alacağım inşallah oda takımı gibi olacak zaten yatağa yatmaya başladığı zamanlarda, ama park yatağı ben kullanamam abla büyük ihtimalle, halam dediğin gibi park yatak almıştı bizim mersine tatile gelirken getirmişti çocuk onun içinde pişti pişti, ankaradalar normalde hiç öyle olmuyordu diyor bizim burda durduğun yerde terliyorsun onlar biraz naylonumsu buralarda kullanan hiç kimse yok öyle olunca herkes ahşap beşik bakıyor, bu baktığımında 3 kademesi var en son sedir gibi kullanılabiliyor çocuk odası büyük bizim hiç kaldırmam bile belki, 2. çocuk olursa da öbürü yatağa geçmiş olur o da beşikte yatar süreç böyle böyle gider diye planlıyorum
ben yemiyorum hiç abla iş yerime bile evden getiriyorum kendi yaptıklarımdan
Biz ayda bir yeriz zaten canım sık olmaz. Ama arasa değişiklik iyi geliyordu. Bir sürü haber var bende İzmir de diye duydum.
ara ara iyi oluyor kuzum dediğin gibi bizde seviyoruz ama şimdilerde çok tehlikeli ya Allah korusun

hoşgeldin canım
bende büşra 26 yaşıma yeni girdim
3 ayı geçti hamileyim bebiş bekliyoruz inşallah
1.5 senelik evliyiz
bende çok beğendim çok kullanışlı bir beşiğe benziyor
Masallah cnm memnun oldum. Saglıkla gelsin insallahh evet ayni fikirdeyizz:)) cinsiyet belli degil dimi daha

Ayy benim de yatasım geldiii çok güzel Kullanışlı görünüyor kuzucum, tecrübem yok ama fikrim varr

dünde ben soda almak için girdim markete reyonlar bomboş market arabaları hıncahınç dolu kasap reyonu bomboş allahtan soda bulabildim
abartılıyor diye düşünüyorum ama neyseeeee
15 temmuz darbe günü de su bulamamıştık marketlerde hatırlıyorum da

abartılıyor diye düşünüyorum ama neyseeeee
15 temmuz darbe günü de su bulamamıştık marketlerde hatırlıyorum da
kasadaki kadın elimde sadece sodayla beni görünce hele şükür normal müşterii yaa dedi dün bunalmış millet kafayı yemiş diyo bende abartıldığını düşünüyorum büşüm yaa

dünde ben soda almak için girdim markete reyonlar bomboş market arabaları hıncahınç dolu kasap reyonu bomboş allahtan soda bulabildim
Çok abartılmıyor mu ya imzoşum, Allahtan bir kişide vaka tespıt açıklaması geldi. Daha ileri Bi açıklama gelse ne olurdu diye merak içindeyim temizlik, dikkat etme, kolonya, dezenfekte filan okey ama yiyecek fiyatlarının artması, yağmalama filan ne bileyim...

kesinlikle abartıyorlar kuzumm yani abartmayı seven bi milletiz zaten.. hakikaten acaba çinde olsaydı bizim türkler napardı çok merak ediyorum

Kızlar sadece şu kadarını söyleyim kendi yorumlarımı katmadan (ban sebebi olabilir)
Dünya sağlık örgütü corona virüsüyle ilgili mağdur durumda olan ülkelere baya sağlam bir meblağ yardımda bulunacağını açıkladı ve 3 saat sonrasında bizim ülkemizde de 1 vaka olduğu açıklandı. Ondan öncesine kadar ne kadar pürü pak bir ülke olduğumuzu coronanın bize gelemeyeceğiyle ilgili övgülerle dolu açıklama yapılıyordu o yüzden ben pek sallamıyorum zaten kişisel hijyenimize dikkat ediyoruz, bu ölümlerde artar bu karantinalarda artar bence sizde korkmayın hepsi bir oyun.. (maalesef)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…