- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.881
abla benim ilk çalışmaya başladığımda kendime aldığım ve erkek kardeşimin artık şu yatağı götür evden oda bana kalsın ısrarları sonucu evime getirdiğim yatak ve bazam var sıfır ayarındacanımcım .
hayırlısı . sepet beşikleri çok seviyorum . ama kullanacak alanım yok . hiç olmadı benim de.
ilk bebeğe büyüyen karyola aldık . ahşap olanlardan .
kullanışlıydı. memnunduk .
ama büyük ve sonrasında kaldıracak yer sıkıntısı oldu. büyüyen beşik çekmeceli vs . oluyor ama çok kullanışlı değildi bence.
şöyle tavsiye ederim . ikinci ve üçüncü çocukta park yatak kullandım .
çook şiddetle tavsiye ederim .
çünkü çocuk rahat 2-3 yaşına kadar yatıyor .
kademeli .
ve bebek büyüyünce topla kaldır . kücük yer kaplıyor . her yere sığıyor .
sonra bebeğe harika güzel bi tek kişilik karyola al . koy istediğin gibi
ikinci cocuk olunca yine park yatağı çıkarırr kurarsın vs .
o nedenle kullanışlı. ben evde çok eşya sevmediğimden bu katlama kaldırma işi çok işime geldi
bir de annem uzakta. kv uzakta.
onlara gidince de park yatağı götürebildim . uzun kaldığım süre içinde çocuk da içinde yattı.
1 akşam otelde kaldık . oraya da götürdüm . kullandım . o açıdan bi araştır derim park yatakları da.
ben yemiyorum hiç abla iş yerime bile evden getiriyorum kendi yaptıklarımdanyok dışarıda yenmez
mümkünse evde . taze sebze meyve çorba yoğurt süt yumurta
bebeği besleyen büyüten gıdalar bunlar
karbonhidrat ise bebeği değil anneyi büyütüyor beden olarak .
şeker vardı bende oradan da biliyorum . bebeklerim gayet iyi doğdu. ben ise 10 -12 kilo aldım maksimum.
ara ara iyi oluyor kuzum dediğin gibi bizde seviyoruz ama şimdilerde çok tehlikeli ya Allah korusunBiz ayda bir yeriz zaten canım sık olmaz. Ama arasa değişiklik iyi geliyordu. Bir sürü haber var bende İzmir de diye duydum.
Masallah cnm memnun oldum. Saglıkla gelsin insallahh evet ayni fikirdeyizz:)) cinsiyet belli degil dimi dahahoşgeldin canım
bende büşra 26 yaşıma yeni girdim
3 ayı geçti hamileyim bebiş bekliyoruz inşallah
1.5 senelik evliyiz
bende çok beğendim çok kullanışlı bir beşiğe benziyor
İyilik limonsuzum sen nasılsınGünaydın canlarım nasılsınız ☺
Ara verip tekrar geldim gibi bisey cnm bilgim var yani pek yeni sayilmam
yok daha değil canım yarın kontrol var bakalım gösterecek miMasallah cnm memnun oldum. Saglıkla gelsin insallahh evet ayni fikirdeyizz:)) cinsiyet belli degil dimi daha
aa öyle mi acaba tanışmış mıydıkAra verip tekrar geldim gibi bisey cnm bilgim var yani pek yeni sayilmam
14.hafta yaziyor biraz zor ama bakalim:)) bizimki 16da yuzde 90 erkek 17. Hafyada 100de 100 kizyok daha değil canım yarın kontrol var bakalım gösterecek mi
amanın ya demee..14.hafta yaziyor biraz zor ama bakalim:)) bizimki 16da yuzde 90 erkek 17. Hafyada 100de 100 kiz
Yok tanişmamisdik cnm kullanmiyordum pek simdi aktifim amaaa öyle mi acaba tanışmış mıydık
eski kullanıcı adın neydiii
Ayy benim de yatasım geldiiiyok daha almadım balımmm bakıyorum şamdan ve imzoş tecrübeli topik analarına sordum nasıl kullanışlı mı diye şamdan da bundan kullanmış çok sevindim karşı komşumda da vardı çok güzel bir çok kullanım şekli var 3 kademeli
Eki Görüntüle 2604000
dimi amaaaaAyy benim de yatasım geldiiiçok güzel Kullanışlı görünüyor kuzucum, tecrübem yok ama fikrim varr
dünde ben soda almak için girdim markete reyonlar bomboş market arabaları hıncahınç dolu kasap reyonu bomboş allahtan soda bulabildimöyleymiş kuzum dün gittik bizde ne kolonya kalmış ne makarna ne bulgur
abartılıyor diye düşünüyorum ama neyseeeeedünde ben soda almak için girdim markete reyonlar bomboş market arabaları hıncahınç dolu kasap reyonu bomboş allahtan soda bulabildim
kasadaki kadın elimde sadece sodayla beni görünce hele şükür normal müşterii yaa dedi dünabartılıyor diye düşünüyorum ama neyseeeee
15 temmuz darbe günü de su bulamamıştık marketlerde hatırlıyorum da
Çok abartılmıyor mu ya imzoşum, Allahtan bir kişide vaka tespıt açıklaması geldi. Daha ileri Bi açıklama gelse ne olurdu diye merak içindeyimdünde ben soda almak için girdim markete reyonlar bomboş market arabaları hıncahınç dolu kasap reyonu bomboş allahtan soda bulabildim
kesinlikle abartıyorlar kuzumm yani abartmayı seven bi milletiz zaten.. hakikaten acaba çinde olsaydı bizim türkler napardı çok merak ediyorumÇok abartılmıyor mu ya imzoşum, Allahtan bir kişide vaka tespıt açıklaması geldi. Daha ileri Bi açıklama gelse ne olurdu diye merak içindeyimtemizlik, dikkat etme, kolonya, dezenfekte filan okey ama yiyecek fiyatlarının artması, yağmalama filan ne bileyim...
İyim kuzum seni sormalıİyilik limonsuzum sen nasılsın
E hoşgeldin aramıza o zamanAra verip tekrar geldim gibi bisey cnm bilgim var yani pek yeni sayilmam
Hsjdxjx sahiden yaakesinlikle abartıyorlar kuzumm yani abartmayı seven bi milletiz zaten.. hakikaten acaba çinde olsaydı bizim türkler napardı çok merak ediyorum
yok yok biz normaliz bence fıstığımmHsjdxjx sahiden yaagördükçe bende mi anormallik var acaba diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?