- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.901
İşte iç güveysden hallice limonsuzumİyim kuzum seni sormalı
E hoşgeldin aramıza o zaman ☺
ahh biz ne masum kalıyoruz yaa şu dolapların içindeKızlar sadece şu kadarını söyleyim kendi yorumlarımı katmadan (ban sebebi olabilir)
Dünya sağlık örgütü corona virüsüyle ilgili mağdur durumda olan ülkelere baya sağlam bir meblağ yardımda bulunacağını açıkladı ve 3 saat sonrasında bizim ülkemizde de 1 vaka olduğu açıklandı. Ondan öncesine kadar ne kadar pürü pak bir ülke olduğumuzu coronanın bize gelemeyeceğiyle ilgili övgülerle dolu açıklama yapılıyorduo yüzden ben pek sallamıyorum zaten kişisel hijyenimize dikkat ediyoruz, bu ölümlerde artar bu karantinalarda artar bence sizde korkmayın hepsi bir oyun.. (maalesef)
dimi kuzum zamanında kuş gribi domuz gribi bir sürü hastalık geldi geçti bir sürü kişi ondan öldüğünü söylediler yada başka bişeyden öldüler ama ölüm raporlarına öyle yazıldı bilemiyoruz gerçekten çok yazık paniği olan insanlarımız ne hale geldi..ahh biz ne masum kalıyoruz yaa şu dolapların içinde
kesinliklee büşümm yani tüm dünyaya yayılcak türkiyeye gelmicek bende yedimKızlar sadece şu kadarını söyleyim kendi yorumlarımı katmadan (ban sebebi olabilir)
Dünya sağlık örgütü corona virüsüyle ilgili mağdur durumda olan ülkelere baya sağlam bir meblağ yardımda bulunacağını açıkladı ve 3 saat sonrasında bizim ülkemizde de 1 vaka olduğu açıklandı. Ondan öncesine kadar ne kadar pürü pak bir ülke olduğumuzu coronanın bize gelemeyeceğiyle ilgili övgülerle dolu açıklama yapılıyorduo yüzden ben pek sallamıyorum zaten kişisel hijyenimize dikkat ediyoruz, bu ölümlerde artar bu karantinalarda artar bence sizde korkmayın hepsi bir oyun.. (maalesef)
inşallah balımmkesinliklee büşümm yani tüm dünyya yayılcak türkiyeye gelmicek bende yedim
halbuki çoktan geldide biz bence bunu normal grip olarak geçirdik çünkü çokça doktorlar açıklama yapıyor bu konuda ellerinizi bol bol temizleyin hijyenik olun daha az zararla atlatıcaz diyorlar banada çok mantıklı geliyor hem havalarda ısınıyor buda bizim şansımıza hafif atlatıp kurtulucaz diyorum ben
Doğru vallahi kuzucum..dimi kuzum zamanında kuş gribi domuz gribi bir sürü hastalık geldi geçti bir sürü kişi ondan öldüğünü söylediler yada başka bişeyden öldüler ama ölüm raporlarına öyle yazıldı bilemiyoruz gerçekten çok yazık paniği olan insanlarımız ne hale geldi..
Hadiyaa okdar erken demekk doktora sordugumda 16dan once gozukmez diyodu. Demeki farkli olabilyoamanın ya demee..
burda 11-12 de net öğrenenler oldu benimki lütfen o kadar gecikmesin
Hosbuldum cay sever arkadasİyim kuzum seni sormalı
E hoşgeldin aramıza o zaman ☺
Öyledir çok seversin sen de burayıHosbuldum arkadasım neguzel karsilama boyle hepiniz ayri ayrı
Aramizda bekarlarda varmıs neguzelÖyledir çok seversin sen de burayı
Tanıtayım kendimi hemennben Nur, 24 yaşındayım, bekarıım Bu sene sınava hazırlanıyorum, bu kadaaarr
Hosbuldum cnm sagol@Reynaa hoşgeldin aramıza canım
Varr kız var azınlık olarakAramizda bekarlarda varmıs neguzelne sinavi peki
Neguzel cnm hayırlisı olsun umarım olurVarr kız var azınlık olarak
KPSS ye hazırlanıyorum, eskilerin deyimiyle öğretmen çıkacam eğer olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?