- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.861
açmazsaa bilkii kızz annesiihadi hayırlısı o zaman yarın gösterirse açarsa bacacıklarını annesinin gülü öğreneceğizzzzzz
ya Allah seni naapmasın ponciğim
onu saymıyoruz 2. yi sayıyoruz biz
Bazen diyorlar yaaahadi hayırlısı o zaman yarın gösterirse açarsa bacacıklarını annesinin gülü öğreneceğizzzzzz
ya Allah seni naapmasın ponciğim
onu saymıyoruz 2. yi sayıyoruz biz
edepli usturuplu kız bebesi derizaçmazsaa bilkii kızz annesii
HAahahahahahhaponcikvegece allah senii ama iyiki boşanmışsın da şimdiki eşini karşına çıkarmış anne olmayı nasip etmiş mevlamm boşver eskiyi evli sayılmıyon ozamanlar sen
yaa aşgim benim senin pozitifliğini yerimmmBazen diyorlar yaaaamannnnnn herşey olsun sanki kaç kere evlencemmm yaaa 30 kere evlenecek halim yok diye
Diyorum emin misinbak beni düşünnnn
Karşı tarafın moral 0
öyle tabiii herkese göstermiyor premses aferim derizedepli usturuplu kız bebesi deriz
Allahımmmm inşallah yarın öğrenirim ya meraktan orta yerimden çatlayacağımöyle tabiii herkese göstermiyor premses aferim deriz
İyim canım kahvaltı yaptım çay içiyorumÇok şükür sen tatlış :)
Çay içiyorumgünaydınnn kızlarrrr
nasılsınız napıyorsunuzz
valla bende çok merak ediyorum büşüm heycanla bekliyorumAllahımmmm inşallah yarın öğrenirim ya meraktan orta yerimden çatlayacağım
öyleymiş kuzum dün gittik bizde ne kolonya kalmış ne makarna ne bulgurİyim canım kahvaltı yaptım çay içiyorum
Çay içiyorummarketler yağmalanmış diyolla
Bende seni yerimmm minnoşş garıııyirinn seniinn gülüşünüüüü
Offf of. Hangi şehirdeydin balım. Bugün dışarı gidecektik yemeğe ama kararsız kaldımöyleymiş kuzum dün gittik bizde ne kolonya kalmış ne makarna ne bulgur
canım yoğun işler yine bu ara .günaydın ablaaaa nasılsınnn
patilim benimde bir sepet beşiğim olacak halam getirmişti şık güzel olanlardan oda senin dediğin gibi max 7-8 aya kadar bi yerlerden tutunup kalkmaya başladığı an artık onda yatıramam, bunlar cibinlikli falan çok minnoş oluyorlar asansörlü birde sonrasında karyola gibide oluyor almışken bundan alcam karşı komşum 2. çocuğum kullanıyor daha çok sağlam dedi gittim gördüm gerçekten çok güzel
işte bir tane daha kullanannnn yaşasınn bunu alacağıma eminim artıkk
iyiyim bende nolsunn nick değişikliği mi yoksa tanışmadık mı ki henüz
mersindeyiz kuzucum, dışardan yemeyin bence Allah korusun :/Offf of. Hangi şehirdeydin balım. Bugün dışarı gidecektik yemeğe ama kararsız kaldım
kolay gelsin ablacanım yoğun işler yine bu ara .
sen nasılsın . bulantı vs yok değil mi. iyisin artık .
bebek yatakları harika. güzel günlerde kullanın . halan getirmiş sana da . şimdi sende mi bu beşik .
sepet beşikte çok yatmaz bebiş .
çünkü çok kısa sürede kalkmaya başlar bebekler .
4-5 ay gibi sürede kalkar tutunur
sen takip edersin zaten .
benim kız 6 aylıkken park yatağın üst kademesinden yatağıma çıkıp en uca kadar emeklemişti . 5 aylık da olabilir . çok hızlı emekledi ama geç yürüdü. 13 aylık falan yürüdü.
mersindeyiz kuzucum, dışardan yemeyin bence Allah korusun :/
normal zamanda da çok dışardan yemek yemeyiz kuzum biz hele şimdi daha kötü ortalık
canımcım .mersindeyiz kuzucum, dışardan yemeyin bence Allah korusun :/
kolay gelsin abla
iyiyim abla çok şükür hepsi geçti gitti..
sepet beşiği halam getirdi işte ilk aylarda minnoş yatsın diye
diğer beşiği 3 kademeli olanı ben almayı düşünüyorum abla tecrübeli annelerden yorum istemiştim
evet o yüzden kademeli istiyorum tırmanıp çıkamasın bebiş emeklemeye başlayınca
yok dışarıda yenmeznormal zamanda da çok dışardan yemek yemeyiz kuzum biz hele şimdi daha kötü ortalık
birde mersinde birisi karantinaya alınmış dediler ben iyice tırstım
Biz ayda bir yeriz zaten canım sık olmaz. Ama arasa değişiklik iyi geliyordu. Bir sürü haber var bende İzmir de diye duydum.normal zamanda da çok dışardan yemek yemeyiz kuzum biz hele şimdi daha kötü ortalık
birde mersinde birisi karantinaya alınmış dediler ben iyice tırstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?