Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hadi hayırlısı o zaman yarın gösterirse açarsa bacacıklarını annesinin gülü öğreneceğizzzzzz

ya Allah seni naapmasın ponciğim
onu saymıyoruz 2. yi sayıyoruz biz
Bazen diyorlar yaaa amannnnnn herşey olsun sanki kaç kere evlencemmm yaaa 30 kere evlenecek halim yok diye

Diyorum emin misin bak beni düşünnnn

Karşı tarafın moral 0

Bazen diyorlar yaaa amannnnnn herşey olsun sanki kaç kere evlencemmm yaaa 30 kere evlenecek halim yok diye

Diyorum emin misin bak beni düşünnnn

Karşı tarafın moral 0
yaa aşgim benim senin pozitifliğini yerimmm
insanlar cidden öyle düşünüyor her şeyin en iyisi olsun kaç kere düğünüm olacak diye
ama işte hayat bu belli olmuyor
sen şimdi mutlusun ya o yeter

canım yoğun işler yine bu ara .

sen nasılsın . bulantı vs yok değil mi. iyisin artık .
bebek yatakları harika. güzel günlerde kullanın . halan getirmiş sana da . şimdi sende mi bu beşik .
sepet beşikte çok yatmaz bebiş .
çünkü çok kısa sürede kalkmaya başlar bebekler .
4-5 ay gibi sürede kalkar tutunur

sen takip edersin zaten .
benim kız 6 aylıkken park yatağın üst kademesinden yatağıma çıkıp en uca kadar emeklemişti . 5 aylık da olabilir . çok hızlı emekledi ama geç yürüdü. 13 aylık falan yürüdü.

Offf of. Hangi şehirdeydin balım. Bugün dışarı gidecektik yemeğe ama kararsız kaldım
mersindeyiz kuzucum, dışardan yemeyin bence Allah korusun :/
kolay gelsin abla
iyiyim abla çok şükür hepsi geçti gitti..
sepet beşiği halam getirdi işte ilk aylarda minnoş yatsın diye
diğer beşiği 3 kademeli olanı ben almayı düşünüyorum abla tecrübeli annelerden yorum istemiştim
evet o yüzden kademeli istiyorum tırmanıp çıkamasın bebiş emeklemeye başlayınca

canımcım .
hayırlısı . sepet beşikleri çok seviyorum . ama kullanacak alanım yok . hiç olmadı benim de.

ilk bebeğe büyüyen karyola aldık . ahşap olanlardan .
kullanışlıydı. memnunduk .
ama büyük ve sonrasında kaldıracak yer sıkıntısı oldu. büyüyen beşik çekmeceli vs . oluyor ama çok kullanışlı değildi bence.

şöyle tavsiye ederim . ikinci ve üçüncü çocukta park yatak kullandım .
çook şiddetle tavsiye ederim .

çünkü çocuk rahat 2-3 yaşına kadar yatıyor .
kademeli .
ve bebek büyüyünce topla kaldır . kücük yer kaplıyor . her yere sığıyor .
sonra bebeğe harika güzel bi tek kişilik karyola al . koy istediğin gibi

ikinci cocuk olunca yine park yatağı çıkarırr kurarsın vs .
o nedenle kullanışlı. ben evde çok eşya sevmediğimden bu katlama kaldırma işi çok işime geldi

bir de annem uzakta. kv uzakta.
onlara gidince de park yatağı götürebildim . uzun kaldığım süre içinde çocuk da içinde yattı.
1 akşam otelde kaldık . oraya da götürdüm . kullandım . o açıdan bi araştır derim park yatakları da.

normal zamanda da çok dışardan yemek yemeyiz kuzum biz hele şimdi daha kötü ortalık
birde mersinde birisi karantinaya alınmış dediler ben iyice tırstım
yok dışarıda yenmez
mümkünse evde . taze sebze meyve çorba yoğurt süt yumurta
bebeği besleyen büyüten gıdalar bunlar
karbonhidrat ise bebeği değil anneyi büyütüyor beden olarak .
şeker vardı bende oradan da biliyorum . bebeklerim gayet iyi doğdu. ben ise 10 -12 kilo aldım maksimum.

normal zamanda da çok dışardan yemek yemeyiz kuzum biz hele şimdi daha kötü ortalık
birde mersinde birisi karantinaya alınmış dediler ben iyice tırstım
Biz ayda bir yeriz zaten canım sık olmaz. Ama arasa değişiklik iyi geliyordu. Bir sürü haber var bende İzmir de diye duydum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…