- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.841
günaydın ablaaaa nasılsınnnkızlar yoğunum biraz . sizler yazmışsınız ne güzel . pissürü.
Valla benim bilgim yok kuzumm iyi görünüyor ama onlar daha iyi bilir
Benim aldığım 6-7 ay'a kadar kullanım için
Yani bebeğin büyüme hızına da bağlı tabi
Ablam da da benimkinin bir değişiği vardı, 11 aya kadar kullandı ..
Aldığımda mağazadakiler rahat 9 ay kullanırsınız dedi bakacağızzzz
Bunlar guzel ve kullanişli benimkinin demiri cikmiyor en fazla 2 bcuk yasina kdar kullanabilirim bunu baya kullnabilirsiniz
işte bir tane daha kullanannnn yaşasınn bunu alacağıma eminim artıkkIydir sizleri sormalii:))
Yeni üye hemde progünaydın ablaaaa nasılsınnn
patilim benimde bir sepet beşiğim olacak halam getirmişti şık güzel olanlardan oda senin dediğin gibi max 7-8 aya kadar bi yerlerden tutunup kalkmaya başladığı an artık onda yatıramam, bunlar cibinlikli falan çok minnoş oluyorlar asansörlü birde sonrasında karyola gibide oluyor almışken bundan alcam karşı komşum 2. çocuğum kullanıyor daha çok sağlam dedi gittim gördüm gerçekten çok güzel
işte bir tane daha kullanannnn yaşasınn bunu alacağıma eminim artıkk
iyiyim bende nolsunn nick değişikliği mi yoksa tanışmadık mı ki henüz
Evett 25 yasindayim istanbulda oturyorum 21 aylik kızim var bu sekilde@Reynaa tanışmadık galiba
üyelik tarihine bakmamışımmYeni üye hemde pro
Erken evlilik :) genç anne :)Evett 25 yasindayim istanbulda oturyorum 21 aylik kızim var bu sekilde
Tanişmadıkgünaydın ablaaaa nasılsınnn
patilim benimde bir sepet beşiğim olacak halam getirmişti şık güzel olanlardan oda senin dediğin gibi max 7-8 aya kadar bi yerlerden tutunup kalkmaya başladığı an artık onda yatıramam, bunlar cibinlikli falan çok minnoş oluyorlar asansörlü birde sonrasında karyola gibide oluyor almışken bundan alcam karşı komşum 2. çocuğum kullanıyor daha çok sağlam dedi gittim gördüm gerçekten çok güzel
işte bir tane daha kullanannnn yaşasınn bunu alacağıma eminim artıkk
iyiyim bende nolsunn nick değişikliği mi yoksa tanışmadık mı ki henüz
Masallah cnm saglıkla gelsin insallahErken evlilik :) genç anne :)
Güzelmiş.. Bende İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum; 30 yaşındayım, çalışıyorum.
1 tane 4 ayaklı oğlum var ( köpek ) 1 tanesi de yolda inşallah o da erkek :)
hoşgeldin canımTanişmadıkbi adam bu guzel hatta bi video izlemisdim bu besigi cocugu buyudugu icin koselerine yastık yapıp koltuga cevirmisti cocugu icin. Cok tatli olmuşdu
sallanmalı olsun büşüm çok işe yarıyor sallanmalıikeadakiler çok güzel ama sallanmıyor şamdanım o yüzden sallanan bişey istiyorum olurda çocuk sallanmadan uyumayan bi tip olursa, sallamamayı düşünüyorum ama biliyorsun yapmam denen her şeyi yaptırıyor bebeler
bencedeeeeesallanmalı olsun büşüm çok işe yarıyor sallanmalı
büşüm biliyomusun ben de tam senin yaşında anne oldum 24 yaşımda evlendim 26 yaşmda anne oldum kızım oldu bak seni gençliğime benzetiyorum aynı benim gibi seninde kızın olucakhoşgeldin canım
bende büşra 26 yaşıma yeni girdim
3 ayı geçti hamileyim bebiş bekliyoruz inşallah
1.5 senelik evliyiz
bende çok beğendim çok kullanışlı bir beşiğe benziyor
yaaaaa bizde 24 yaşımızda evlendikbüşüm biliyomusun ben de tam senin yaşında anne oldum 24 yaşımda evlendim 26 yaşmda anne oldum kızım oldu bak seni gençliğime benzetiyorum aynı benim gibi seninde kızın olucak
evet evett baak valla benzeşiyoruzz aynıyız yanii o yüzden kız diyorumyaaaaa bizde 24 yaşımızda evlendik
25 te hamile kaldım 26 da doğurcam inşallah
cidden benzeşiyoruzzzz
KIZZ diyosun
hadi hayırlısı o zaman yarın gösterirse açarsa bacacıklarını annesinin gülü öğreneceğizzzzzzevet evett baak valla benzeşiyoruzz aynıyız yanii o yüzden kız diyorum
Bende 24 te evlendim 25 olmadan boşandım hahahahahaha
ya Allah seni naapmasın ponciğimBana benzemeyinponçik gibi olmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?