- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.941
bana bile neler dedirtiyorlar çayım yaaSende mi burutusss uslu ve tatlis kiz
Yaniiiibana bile neler dedirtiyorlar çayım yaa
ultrasondan bebenin bacak arasını göremiyor benim doktorum bunlar pipi ölçmeye kadar nasıl yapıyorlar hayretYaniiiiuyma sen onlaraaaa minnosummm
OOOooOoOoOoOoOooOoOoOkız Allammm babası nasılsa oda öyle olur
Hissizlik cok normal edelim kaşıntı oluyormu pekiBenim bi sorum olcak bilgisi yada yasayan varsa cvp verirse sevinirim
Malumunuz üzere hamileyim şimdi bi kac gündür karnımda göbeğimin etrafinda böyle uyuşma hissi var gibi dokununca hissetmiyom fazla nolablirki. Kimi arkadas diyo karnın büyüdü ondan olabilir ama yasayan da yok.
Arada bi oluyo bebek yağı sürüyorum hemenHissizlik cok normal edelim kaşıntı oluyormu peki
Bana bile derkennnnnnnnbana bile neler dedirtiyorlar çayım yaa
kız çocuk yapmak ihtiyaçBana bile derkennnnnnnn
Çocuk yaparken öyle demiyordunnnnnn
aynen en doğrsunu yapıyosun karnın büyüdükçe hissizlik olur kaşıntı olur normal kuzum bebek yağı sür rahatlatırArada bi oluyo bebek yağı sürüyorum hemen
Pipi olcusunu evlenecegi kiz dusunsun yaa siz niyee hesapliyonilzultrasondan bebenin bacak arasını göremiyor benim doktorum bunlar pipi ölçmeye kadar nasıl yapıyorlar hayret
hahahshda dimi amaPipi olcusunu evlenecegi kiz dusunsun yaa siz niyee hesapliyonilz
anaları olarak en doğal hakları bence çayımPipi olcusunu evlenecegi kiz dusunsun yaa siz niyee hesapliyonilz
Nolduuu gripmi sardi iyiceçok kötüyüm benn
Nedenkiiçok kötüyüm benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?