- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.961
pamuğumm cavadımm nolduuçok kötüyüm benn
Hosbuldum cnm sende hamişsin masallah cogu kişi hamiş burda
Banada aynı sekilde dedi kızım olduAa bizde de oyle oldu 16 da erkege benziyor ama haftaya tekrar bakalim dedi doktor 17.haftada yuzde 90 kiz demisti . Kizim oldu
Merhaba hosgeldn aramiza bu arada
dur bi bakayım ya bulmaya calıscam ben sana onuYanlız hala merak ediyorum mehlosun çap hesapladığı konuyu
Torun vericen sen kayganaya hem de en pipilisinden kovarmı hiç2 gündür kayganamda yiyoruz yemeğiii bugünde gidicez 3 gün olacakkarı kovacak en sonunda bizii
Pipili anasıyım beeennnnTorun vericen sen kayganaya hem de en pipilisinden kovarmı hiç
yaa valla ponçiğimm merakla bekliyorumdur bi bakayım ya bulmaya calıscam ben sana onu
sen anasısın tabii ponçiğimm kaygananın yerini tutarmı hiçPipili anasıyım beeennnn
ÇüşünüzzzzBugün evde bunalmistim, bı komsumla bı yere gittim oturmaya gitmez olaydimçocuk mevzusu açıldı ortamda,orda ki iki tane kadının da olmamış çocukları hiç,yaşları birinin daha 39 birinin 52 ya,neymiş kocalarinin evlenmesi hakmiş erkek adam çocuk sahibi olmaliymis,üstüne evlendir kocanı teklif et sende diye baskı kurdular resmen
Her çift çocuk sahibi olmak zorunda mi ya?
Çocuğu olmayan kadını illa boşamalı yada üstüne evlendirmeli mi kocasınıçok ağrıma gitti midem bulandı resmen simdi gencsin ağır gelir ama yaş geçince öyle olmadığını anlarsın diyorlar,birinin eşi evlenmiş kumasıyla birlikte yaşıyormuş bu kadında,geçinip gidiyoruz diye anlatıyor öbürü kocasına çok söylemiş evlen çocuk yap kabulüm demiş ama kocası evlenmemiş falan anlatiyolar böyle ya dedim öyle bi hata yapar böyle bı teklifle karşıma gelirse benim kocam zaten benj hiç sevmemiş demektir o adamdan o saatten sonra zaten koca falan olmaz ben boşarım onu önce dedim,öyle bı durum da da boşanma diye bişey var,illa kabul mu edeyim yani dedim sesim titredi
ama kocan çok değil bı 10 sene sonra evlenicem der diyolar,kaynanan oğlunu evlendirmek ister diyolar o kadar kötü oldum ki,çıktım eve geldim bende o hışımlagelene kadar da ağlama krizi geçirdim malesef
Şuan sol tarafım uyuşuk resmen, başım gözüm,hatta dişlerim bile ağrıyor ya bacaklarım titriyor hattaçok etkilendim bilmiyorum...
Ne guzel calisan insana en buyuk iyilikkk ...2 gündür kayganamda yiyoruz yemeğiii bugünde gidicez 3 gün olacakkarı kovacak en sonunda bizii
Vallaha öyle yaaa, gidiyorum masa hazır yiyorum içiyorum kayganam topluyor hiç elletmiyorNe guzel calisan insana en buyuk iyilikkk ...
yaa allah aşkına sinir geldi bana pamuğum ne bakıyosun koca karı laflarına sen bırak allah aşkınaa benim çevremdede var kadın 55 yaşında hiç çocuğu olmamış ama kocasınıda boşamamış kocasıda başkasını almamış kocası vefat edeli 7 sene oluyor kadın yanlız yaşıyor ama kimseye öyle saçma sapan vaaz vermiyor aay tepem attı millete ne kolay yaa kocanı evlendir demek töbe töbee.. kimseye kulak asma sıkma bile canınııı sen cavadım yaa.. Rabbim şu döktüğün gözyaşının hürmetine bebeğin en güzelini nasip etsin sana inşallahhBugün evde bunalmistim, bı komsumla bı yere gittim oturmaya gitmez olaydimçocuk mevzusu açıldı ortamda,orda ki iki tane kadının da olmamış çocukları hiç,yaşları birinin daha 39 birinin 52 ya,neymiş kocalarinin evlenmesi hakmiş erkek adam çocuk sahibi olmaliymis,üstüne evlendir kocanı teklif et sende diye baskı kurdular resmen
Çocuğu olmayan kadını illa boşamalı yada üstüne evlendirmeli mi kocasınıçok ağrıma gitti midem bulandı resmen simdi gencsin ağır gelir ama yaş geçince öyle olmadığını anlarsın diyorlar,birinin eşi evlenmiş kumasıyla birlikte yaşıyormuş bu kadında,geçinip gidiyoruz diye anlatıyor öbürü kocasına çok söylemiş evlen çocuk yap kabulüm demiş ama kocası evlenmemiş falan anlatiyolar böyle ya dedim öyle bi hata yapar böyle bı teklifle karşıma gelirse benim kocam zaten benj hiç sevmemiş demektir o adamdan o saatten sonra zaten koca falan olmaz ben boşarım onu önce dedim,öyle bı durum da da boşanma diye bişey var,illa kabul mu edeyim yani dedim sesim titredi
ama kocan çok değil bı 10 sene sonra evlenicem der diyolar,kaynanan oğlunu evlendirmek ister diyolar o kadar kötü oldum ki,çıktım eve geldim bende o hışımlagelene kadar da ağlama krizi geçirdim malesef
Şuan sol tarafım uyuşuk resmen, başım gözüm,hatta dişlerim bile ağrıyor ya bacaklarım titriyor hattaçok etkilendim bilmiyorum...
yaa valla ponçiğimm merakla bekliyorum
sen anasısın tabii ponçiğimm kaygananın yerini tutarmı hiç
Tobee yarabbiiii.... yavrucum bunlara yazacak cevap bile yokkk neden bukadar etkilendin o safsatalara yaaa.. canini skmaya inan degecek bisey degil geri zihniyet sevmeden etmeden evlenmisler demekki soylenenler mantiga sigmaz vicdana hic sigmaz aska hele heleer yanindan gecmez .... hersey cocuk demekmiymis bu hayattta yaaa kii okadsr gencsinki cocuk sahibi de olacagna inaniyorum ben ... olmazsa gonlunuz ister evlat edinirsiniz oda sevapp bisey gonlnz istemez basbasa omur gecirirsiniz hayatta okdr keyif alinacak sey varki inan hersey cocuk degil... evlenesiye cocuk yapip omur boyu mutsuz evli insanlar da var hicbisey genellenemez bu konuda sen duygulanip bi laf etmiyosun diye ustune ustune gelmisler kuzummm uzulme nolursun yaaBugün evde bunalmistim, bı komsumla bı yere gittim oturmaya gitmez olaydimçocuk mevzusu açıldı ortamda,orda ki iki tane kadının da olmamış çocukları hiç,yaşları birinin daha 39 birinin 52 ya,neymiş kocalarinin evlenmesi hakmiş erkek adam çocuk sahibi olmaliymis,üstüne evlendir kocanı teklif et sende diye baskı kurdular resmen
Ayni sorunu yasiyoruz. 6 aya kadar buyuyen besik kullandik. Sigmadi. Dondukcr carptikca uyandi. Sonra 70 140 park besik aldik. Ona da yatmiyor. Uykuda turluyor yataginda deliriyorumkuzum benim oğlan uyurken eli kolu biyere degse uyanır aglardi. dönmeye başlayınca uyuyamadi besikte. besik 70×140 di benim
normal bi çocuk olsa 3 4 yaşına kadar yatardi o besikte
ben baktim da nete bulamadim yasen avmlere de bakabilirsin :)
ikeadakiler de öyle sanırım. ama benim beşik baya sağlam çok rahat üç çocuk büyütür:)
Usenmedin buldun dimi ben okumustum ozamanlar cok gulmustum bilimsel konusmalarina mehlosunKüçük. 🙈
10 cm küçük değil. Önemli olan boyu değil zaten mikropenis gibi bir durum olmadığı sürece. Önemli olan şey ten uyumunuz. Erken boşalma gibi sorunlarının olmaması vb Penis boyu açıkcası çok da mühim değil Benim birlikte olduğum kişi de çok takıyordu ama birlikte oldukça benim sorun...www.kadinlarkulubu.com
13. sayfadan sonrasını oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?