- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.981
En iyisini yaparsin cnm bende direk park yatak almis tim donup degdikce uyanir oldu ztrn asiri sik uyanan bi cocuktu hala da oyledir en son 1 yas civariydi yer yatagi yaptim sereserpe en guzelll o seklde uyurduAyni sorunu yasiyoruz. 6 aya kadar buyuyen besik kullandik. Sigmadi. Dondukcr carptikca uyandi. Sonra 70 140 park besik aldik. Ona da yatmiyor. Uykuda turluyor yataginda deliriyorumO yuzden bizim yatakta yatiyor hanimefendi. 15 aylik ustelik. Napacagimizi bilmiyoruz artik. Yer yatagi yapmayi dusunduk. Donsun donsun dursun artik yerde
Sanki oydu yaa dur acip bakiyim konuyu bence oydu 10 cm demsti konu sahbi dmj
Aynen aynen o konuSanki oydu yaa dur acip bakiyim konuyu bence oydu 10 cm demsti konu sahbi dmj
oof off yarı çapını bilem hesaplamışş yaaKüçük. 🙈
10 cm küçük değil. Önemli olan boyu değil zaten mikropenis gibi bir durum olmadığı sürece. Önemli olan şey ten uyumunuz. Erken boşalma gibi sorunlarının olmaması vb Penis boyu açıkcası çok da mühim değil Benim birlikte olduğum kişi de çok takıyordu ama birlikte oldukça benim sorun...www.kadinlarkulubu.com
13. sayfadan sonrasını oku
Evet evet ilk yorumm bile bombaaa mehlikanin ilk yorumu 2.sayfada aynen baktmda smdiii... guldum gene yaaaAynen aynen o konu2. sayfadan itibaren baslıyor mehloşun çap meseleleri
Ayni sorunu yasiyoruz. 6 aya kadar buyuyen besik kullandik. Sigmadi. Dondukcr carptikca uyandi. Sonra 70 140 park besik aldik. Ona da yatmiyor. Uykuda turluyor yataginda deliriyorumO yuzden bizim yatakta yatiyor hanimefendi. 15 aylik ustelik. Napacagimizi bilmiyoruz artik. Yer yatagi yapmayi dusunduk. Donsun donsun dursun artik yerde
Çüşünüzzzz
Canım bu eski de kaldı yaaa, eskiden doğu da yaparlardı bunu kuma getirmek falan...
Öyle bir şey artık yok denecek kadar az, bunları söyleyende kesin doğuludur :)
Takılma sen bunlara, canını sıktığın şeye bak. Olacak iş mi hiç ???
yaa allah aşkına sinir geldi bana pamuğum ne bakıyosun koca karı laflarına sen bırak allah aşkınaa benim çevremdede var kadın 55 yaşında hiç çocuğu olmamış ama kocasınıda boşamamış kocasıda başkasını almamış kocası vefat edeli 7 sene oluyor kadın yanlız yaşıyor ama kimseye öyle saçma sapan vaaz vermiyor aay tepem attı millete ne kolay yaa kocanı evlendir demek töbe töbee.. kimseye kulak asma sıkma bile canınııı sen cavadım yaa.. Rabbim şu döktüğün gözyaşının hürmetine bebeğin en güzelini nasip etsin sana inşallahh
Tobee yarabbiiii.... yavrucum bunlara yazacak cevap bile yokkk neden bukadar etkilendin o safsatalara yaaa.. canini skmaya inan degecek bisey degil geri zihniyet sevmeden etmeden evlenmisler demekki soylenenler mantiga sigmaz vicdana hic sigmaz aska hele heleer yanindan gecmez .... hersey cocuk demekmiymis bu hayattta yaaa kii okadsr gencsinki cocuk sahibi de olacagna inaniyorum ben ... olmazsa gonlunuz ister evlat edinirsiniz oda sevapp bisey gonlnz istemez basbasa omur gecirirsiniz hayatta okdr keyif alinacak sey varki inan hersey cocuk degil... evlenesiye cocuk yapip omur boyu mutsuz evli insanlar da var hicbisey genellenemez bu konuda sen duygulanip bi laf etmiyosun diye ustune ustune gelmisler kuzummm uzulme nolursun yaa
Sahiden hala böyle bu kafada insanlar var mı güzelliğim. Ayy ben şok oldum ama çok samimi söyleyim hiiiç inandırıcı, olabilecek muhtemel şeyler olacak gelmedi.Bugün evde bunalmistim, bı komsumla bı yere gittim oturmaya gitmez olaydimçocuk mevzusu açıldı ortamda,orda ki iki tane kadının da olmamış çocukları hiç,yaşları birinin daha 39 birinin 52 ya,neymiş kocalarinin evlenmesi hakmiş erkek adam çocuk sahibi olmaliymis,üstüne evlendir kocanı teklif et sende diye baskı kurdular resmen
Her çift çocuk sahibi olmak zorunda mi ya?
Çocuğu olmayan kadını illa boşamalı yada üstüne evlendirmeli mi kocasınıçok ağrıma gitti midem bulandı resmen simdi gencsin ağır gelir ama yaş geçince öyle olmadığını anlarsın diyorlar,birinin eşi evlenmiş kumasıyla birlikte yaşıyormuş bu kadında,geçinip gidiyoruz diye anlatıyor öbürü kocasına çok söylemiş evlen çocuk yap kabulüm demiş ama kocası evlenmemiş falan anlatiyolar böyle ya dedim öyle bi hata yapar böyle bı teklifle karşıma gelirse benim kocam zaten benj hiç sevmemiş demektir o adamdan o saatten sonra zaten koca falan olmaz ben boşarım onu önce dedim,öyle bı durum da da boşanma diye bişey var,illa kabul mu edeyim yani dedim sesim titredi
ama kocan çok değil bı 10 sene sonra evlenicem der diyolar,kaynanan oğlunu evlendirmek ister diyolar o kadar kötü oldum ki,çıktım eve geldim bende o hışımlagelene kadar da ağlama krizi geçirdim malesef
Şuan sol tarafım uyuşuk resmen, başım gözüm,hatta dişlerim bile ağrıyor ya bacaklarım titriyor hattaçok etkilendim bilmiyorum...
ahahahshs koptum yeminle yaaDiktorya Secret
Çapı 20 değil 32 ediyor,
Yarı çapı bulmak için çevresini pi ye yani 3.14e biliyoruz
mehloşumun yazdığı.D
üzme benide pamuğum yaa inan değmiyor kafanı takmana bakma boş konuşanlara sen bazıların aklı eski kafalı öylede kalıyor bi gram ilerlemiyor onlar hiç kendini hırpalama yat dinlen uyu mevlam seninde doldurucak en yakın zamanda kucağını inşallahSağolun kızlar
Valla insan etkileniyor işte ,yaran nerdeyse canın orda derler bizim burda,evet nerden eksiksen ordan vurmayı çok seviyor bu milletönceden böyle değildim ama yılların dolumu sanırım en ufak bebekle alakalı bı ima dahi hissetmem agliyorum hemen,öyle dik duruyum güçlü oluyum bilmem ne yapıda biri de değilim, hemen kırılıyorum ağlıyorum falan off dolmusum ben sanırım zaten,bugün patladı işte ağlaya ağlaya boşalttım içimi,burda da yazdım döktüm derken rahatladım biraz saolun hepiniz❤ ağrı kesici alıp uzanirim, biraz daha iyi hissederim sanırım inşallah, öyle işte
Kendini toparla canim inan gercekleri yazdik teselli olsn diye degil iyi ol esine de hic bahsetme gerek yok... sacma sapan seyle rSağolun kızlar
Valla insan etkileniyor işte ,yaran nerdeyse canın orda derler bizim burda,evet nerden eksiksen ordan vurmayı çok seviyor bu milletönceden böyle değildim ama yılların dolumu sanırım en ufak bebekle alakalı bı ima dahi hissetmem agliyorum hemen,öyle dik duruyum güçlü oluyum bilmem ne yapıda biri de değilim, hemen kırılıyorum ağlıyorum falan off dolmusum ben sanırım zaten,bugün patladı işte ağlaya ağlaya boşalttım içimi,burda da yazdım döktüm derken rahatladım biraz saolun hepiniz❤ ağrı kesici alıp uzanirim, biraz daha iyi hissederim sanırım inşallah, öyle işte
Bide sey demis turkiye de ortalama 13.5Diktorya Secret
Çapı 20 değil 32 ediyor,
Yarı çapı bulmak için çevresini pi ye yani 3.14e biliyoruz
mehloşumun yazdığı.D
Türkiye ortalamasını bile bilecek kadar ne yaşadı merak içerisindeymBide sey demis turkiye de ortalama 13.5cok bilimsel konusuyo bu kadin bu konularda yaaaa
Aynn sürünce rahatlıyorum. Sagol canmaynen en doğrsunu yapıyosun karnın büyüdükçe hissizlik olur kaşıntı olur normal kuzum bebek yağı sür rahatlatır
türkiyenin ortalaması çapının yarı çapını falan herbişeyi biliyo bu kadınTürkiye ortalamasını bile bilecek kadar ne yaşadı merak içerisindeym
Evet canım eskilerde varmış böyle acılar ama günümüz de de var hala kimi duysam ozellikle son zmnlarda ya iki evli,ya resmi nikah yok birlikte yaşıyor iki kadın bir adamSahiden hala böyle bu kafada insanlar var mı güzelliğim. Ayy ben şok oldum ama çok samimi söyleyim hiiiç inandırıcı, olabilecek muhtemel şeyler olacak gelmedi.
Tamam eskiden olurmuş ama o zmn toplum çoğu şeye kapalıydı, olabilecek tek şey ikinci evlilik vs idi, her ne kadar doğru olmasa da. Ama şimdi olduğumuz dönem pek çok şeyin çözümünün olacağı dönem. O yüzden hiç böyle şeyler kafana takma. Eşin de zaten o kafada Bi insan değildir.
Amin canım Allah razı olsunüzme benide pamuğum yaa inan değmiyor kafanı takmana bakma boş konuşanlara sen bazıların aklı eski kafalı öylede kalıyor bi gram ilerlemiyor onlar hiç kendini hırpalama yat dinlen uyu mevlam seninde doldurucak en yakın zamanda kucağını inşallah
Saol çayım,aynen eşime hiç demem zaten bunları duysa oda çok kızar ama gerek yok dediğin gibi zaten saolKendini toparla canim inan gercekleri yazdik teselli olsn diye degil iyi ol esine de hic bahsetme gerek yok... sacma sapan seyle r
Kesinlikle bende böyle düşünüyorum patilim,Allah akıl fikir vermiş düşünün uygulayın diye diyorum,en olmadı orda annesiz babasız büyüyen yavruların anne babası olmayı düşünürüm tabi kiK Kendinisevenbirii ayrıca herkes cocuk sahibi olacak diye bir şey yok kuzum..
Herkes biyolojik anne olacak diye bir şey yok... Daha cok gençsin dur bakalımm gün doğmadan neler doğar..
En ktüsünü düşünelim hiç olmadı diyelim, evlat edinirsiniz belki :)
bir sürü anne baba bekleyen melekler var
anne olmak için doğurmak gerekmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?