Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En iyisini yaparsin cnm bende direk park yatak almis tim donup degdikce uyanir oldu ztrn asiri sik uyanan bi cocuktu hala da oyledir en son 1 yas civariydi yer yatagi yaptim sereserpe en guzelll o seklde uyurdu

oof off yarı çapını bilem hesaplamışş yaa

valla kuzum bizimki de 27 aylık hala aynı kresteki daracik yerde nasil uyuyo bilmiyorum

bizim 90×190 bazada yatiyodu. babasi bizim yatağa alıştırdı. ben de ayircam artık uyuyamıyoruz çünkü çocuk yüzünden

K Kendinisevenbirii hiiç üzülmee bilee eminim kocan duysa o bile sinirlenirr takmaya değmez pamuğum

Sağolun kızlar
Valla insan etkileniyor işte ,yaran nerdeyse canın orda derler bizim burda,evet nerden eksiksen ordan vurmayı çok seviyor bu millet önceden böyle değildim ama yılların dolumu sanırım en ufak bebekle alakalı bı ima dahi hissetmem agliyorum hemen,öyle dik duruyum güçlü oluyum bilmem ne yapıda biri de değilim, hemen kırılıyorum ağlıyorum falan off dolmusum ben sanırım zaten,bugün patladı işte ağlaya ağlaya boşalttım içimi,burda da yazdım döktüm derken rahatladım biraz saolun hepiniz ağrı kesici alıp uzanirim, biraz daha iyi hissederim sanırım inşallah, öyle işte

Sahiden hala böyle bu kafada insanlar var mı güzelliğim. Ayy ben şok oldum ama çok samimi söyleyim hiiiç inandırıcı, olabilecek muhtemel şeyler olacak gelmedi.
Tamam eskiden olurmuş ama o zmn toplum çoğu şeye kapalıydı, olabilecek tek şey ikinci evlilik vs idi, her ne kadar doğru olmasa da. Ama şimdi olduğumuz dönem pek çok şeyin çözümünün olacağı dönem. O yüzden hiç böyle şeyler kafana takma. Eşin de zaten o kafada Bi insan değildir.

üzme benide pamuğum yaa inan değmiyor kafanı takmana bakma boş konuşanlara sen bazıların aklı eski kafalı öylede kalıyor bi gram ilerlemiyor onlar hiç kendini hırpalama yat dinlen uyu mevlam seninde doldurucak en yakın zamanda kucağını inşallah

Kendini toparla canim inan gercekleri yazdik teselli olsn diye degil iyi ol esine de hic bahsetme gerek yok... sacma sapan seyle r

K Kendinisevenbirii ayrıca herkes cocuk sahibi olacak diye bir şey yok kuzum..
Herkes biyolojik anne olacak diye bir şey yok... Daha cok gençsin dur bakalımm gün doğmadan neler doğar..

En ktüsünü düşünelim hiç olmadı diyelim, evlat edinirsiniz belki :)
bir sürü anne baba bekleyen melekler var

anne olmak için doğurmak gerekmiyor

Evet canım eskilerde varmış böyle acılar ama günümüz de de var hala kimi duysam ozellikle son zmnlarda ya iki evli,ya resmi nikah yok birlikte yaşıyor iki kadın bir adam şükür eşim öyle kafada biri değil zaten dedign gibi,ama işte insan etkileniyor ya
Amin canım Allah razı olsun öyle tabi değecek insan değil bu kişiler, zaten tanımıyorum bile ama işte üzüldüm cok,şimdi daha iyiyim Allah razı olsun tekrardan imzosum
Kendini toparla canim inan gercekleri yazdik teselli olsn diye degil iyi ol esine de hic bahsetme gerek yok... sacma sapan seyle r
Saol çayım,aynen eşime hiç demem zaten bunları duysa oda çok kızar ama gerek yok dediğin gibi zaten saol

Kesinlikle bende böyle düşünüyorum patilim,Allah akıl fikir vermiş düşünün uygulayın diye diyorum,en olmadı orda annesiz babasız büyüyen yavruların anne babası olmayı düşünürüm tabi ki yeter ki Allah can sağlığı versin ama işte bı yandan etkilenmemek elde değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…