Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin canım Allah razı olsun❤ öyle tabi değecek insan değil bu kişiler, zaten tanımıyorum bile ama işte üzüldüm cok,şimdi daha iyiyim Allah razı olsun tekrardan imzosum
sinekte küçüktür hani miğde bulandırır misali canını sıkmışlar koca karı boş laflar hepsi üzme o tatlı canınıı pamuğum benim yerim ben senii bu sene senin yılın olucak bak alıcaz güzel haberlerini

Yok canım o daha kapalı olan yerlerdedir.hiç öyle kalbini karartma ve daha çok gençsin. Zaman kime ne güzellikler getirecek hangimiz biliyoruz kii inşallah sana da hayırlı evlat versin
O konuşanlarda biraz önce patavatsız sanki. Hiç durma üzerinde

yaa ne mükemmel olurr biliyomusun hani ben olsam inan ben bile evlad edinirdim yuvasız birine aile olmak öyle sevapkii

Amin kizlar inşallah inşallah canlarım

Mesela bu net bir şey değil ama :)
Ben 2. çocuk istemiyorum aslında.. yani 1 tane olsun kafasındayım. ama eşim geçen gün bana bir fikir ile geldi ..

2. çocuk düşünmüyorsun smdilik istemiyorsun okey ama Mete doğup büyüdükten bir kaç sene sonra 1 kız kardeş ya da 1 erkek kardeşi olsa mı dedi. Hayır şimdilik unut istemiyorum dedm.
Doğur demiyorum ama dedi.. ee yani dedim :)
evlat edinebiliriz belki.. ya da koruyucu aile oluruz belki dedi :)

Çok hoşuma gitti, çok etkilendim :)
Bilmem.. neden olmasn ki :)

yaa ne mükemmel olurr biliyomusun hani ben olsam inan ben bile evlad edinirdim yuvasız birine aile olmak öyle sevapkii
Öyle canım binamizda da var öyle bı abla daha 1 yaşına yeni girdi bebeği öyle güzel ki anne babası ölmüş,çocuk kalmış ortada bunların da çocuğu olmamış yıllarca onu evlat edindiler daha yazın

aayhh yaa nasıl duygulanıyorum böyle konularda anlatamam Allah sonsuzkere razı olsun onlardan inşallah

ben yanlız büyümemesi taraftarıyım evlat edinmek mükemmel bi karar

Tabi patilim neden olmasın, çok güzel bişey eşini de tebrik etmek lazım güzel düşünmüş
Ah canım ne güzel sözmüş cidden

Tabi patilim neden olmasın, çok güzel bişey eşini de tebrik etmek lazım güzel düşünmüş

Ah canım ne güzel sözmüş cidden
o yüzden üzülüpte karalar bağlamak yok hiçbirimiz bizi neyin beklediğini bilemeyiz sen Rabbimden iste her dua yı kabul eder elbet duanın gerçekleşeceği bir zaman vardır onu bekle sadece

ben yanlız büyümemesi taraftarıyım evlat edinmek mükemmel bi karar
Evlat edinmek ve koruyucu aile olmak farklı şeylermiş imzoşum ben net bilmiyordum eşim söyledikten sonra bir kaç gündür netten hep bunlara bakıyorum aslında :)
ikisinde de çcocuk seninle yaşıyor.. ama biri soyadını alıyor diğer türlüsü olursa almıyor.. sadece seninle yaşıyor falan.. Bilmiyorum aslında çok güzel bir şey gerçekten. Yani birine aile olmak sıcak bir yuva da büyümesini sağlamak eğitimini tamamlamak kaliteli bir insan yaratmak faydalı bir birey olmasını sağlamak falan..

Ama işte aile içerisinde ya da akraba içerisinde nasıl karşılanır ya da biz birini birinden ayırır mıyız soruları illaki olacak..
Tabi suan bunu düşünmek için çok erken.. Üstelik İstanbul da bu durum biraz zor yani senelerce 1-2-3 sene bekleyenler var.. Ama K Kendinisevenbirii kayseri de yaşıyor belki bu durum onlar için daha kolay olur sıra meselesi falan tabi :)

Ama şuna eminim poğaça yanaktan gerçekten mükemmel bir anne olur ve bunun için doğurmasına gerek yok :)

o yüzden üzülüpte karalar bağlamak yok hiçbirimiz bizi neyin beklediğini bilemeyiz sen Rabbimden iste her dua yı kabul eder elbet duanın gerçekleşeceği bir zaman vardır onu bekle sadece
Ya ben zaten herşeyin bir vakti saati olduuna hep inandım hala da inanıyorum kızlar,Allah aratmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim tabi,ama dediğim gibi evlat edinmekte muhteşem bişey bence rabbim hayırlısı neyse onu versin bana da

bende katılıyorum ponçiğimm K Kendinisevenbirii harika bi anne olur
evet evlat edinmek ve koruyucu aile olmak farklı 18 yaşına gelene kadar tüm masraflarını ihtiyaçlarını karşılıyorsun hafta sonları sizinle kalabiliyor kütüğünüze almamış oluyorsunuz.. evlat edinmekse sizin öz çocuğunuz gibi kütüğünüze geçiyor herşeyiyle size ait oluyor 18 yaşından büyük birine zaten koruyucu aile olunmuyor diyebiliyorum.. yetimhanede kalanlar için koruyucu aile olmak mantıklı yurtta hafta içi kalıp hafta sonu sizinle kalıyor tabi sen istersen haftaiçide seninle kalabiliyor anlaşmalı oluyor.. yinede onun için iyi olabiliyor ihtiyaçlarının karşılanması iyi bi eğitim alabilmesi.. 18 yaşından sonra ise isteğe bağlı yardıma yine devam edilebiliyor koruyucu aile olarak :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…