- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.001
sinekte küçüktür hani miğde bulandırır misali canını sıkmışlar koca karı boş laflar hepsi üzme o tatlı canınıı pamuğum benim yerim ben senii bu sene senin yılın olucak bak alıcaz güzel haberleriniAmin canım Allah razı olsun❤ öyle tabi değecek insan değil bu kişiler, zaten tanımıyorum bile ama işte üzüldüm cok,şimdi daha iyiyim Allah razı olsun tekrardan imzosum
Yok canım o daha kapalı olan yerlerdedir.hiç öyle kalbini karartma ve daha çok gençsin. Zaman kime ne güzellikler getirecek hangimiz biliyoruz kiiEvet canım eskilerde varmış böyle acılar ama günümüz de de var hala kimi duysam ozellikle son zmnlarda ya iki evli,ya resmi nikah yok birlikte yaşıyor iki kadın bir adamşükür eşim öyle kafada biri değil zaten dedign gibi,ama işte insan etkileniyor ya
Amin canım Allah razı olsun❤ öyle tabi değecek insan değil bu kişiler, zaten tanımıyorum bile ama işte üzüldüm cok,şimdi daha iyiyim Allah razı olsun tekrardan imzosum
Saol çayım,aynen eşime hiç demem zaten bunları duysa oda çok kızar ama gerek yok dediğin gibi zaten saol❤
yaa ne mükemmel olurr biliyomusun hani ben olsam inan ben bile evlad edinirdim yuvasız birine aile olmak öyle sevapkiiKesinlikle bende böyle düşünüyorum patilim,Allah akıl fikir vermiş düşünün uygulayın diye diyorum,en olmadı orda annesiz babasız büyüyen yavruların anne babası olmayı düşünürüm tabi kiyeter ki Allah can sağlığı versin ama işte bı yandan etkilenmemek elde değil
Amin kizlar inşallah inşallah canlarımYok canım o daha kapalı olan yerlerdedir.hiç öyle kalbini karartma ve daha çok gençsin. Zaman kime ne güzellikler getirecek hangimiz biliyoruz kii ❤ inşallah sana da hayırlı evlat versin
O konuşanlarda biraz önce patavatsız sanki. Hiç durma üzerinde ❤
Mesela bu net bir şey değil ama :)Kesinlikle bende böyle düşünüyorum patilim,Allah akıl fikir vermiş düşünün uygulayın diye diyorum,en olmadı orda annesiz babasız büyüyen yavruların anne babası olmayı düşünürüm tabi kiyeter ki Allah can sağlığı versin ama işte bı yandan etkilenmemek elde değil
Öyle canım binamizda da var öyle bı abla daha 1 yaşına yeni girdi bebeği öyle güzel ki anne babası ölmüş,çocuk kalmış ortada bunların da çocuğu olmamış yıllarca onu evlat edindiler daha yazınyaa ne mükemmel olurr biliyomusun hani ben olsam inan ben bile evlad edinirdim yuvasız birine aile olmak öyle sevapkii
TobestagfurullaahhTürkiye ortalamasını bile bilecek kadar ne yaşadı merak içerisindeym
Hattaa hepimizeeeK Kendinisevenbirii bak sana günün anlam ve ehemmiyetine özel bi söz yazıcam sana gelsin
"Tırtılın yolun sonu dediğine, Rabbim Kelebek demiş.. Hiç birimiz bizleri ne gibi güzelliklerin beklediğini bilemeyiz.."
aayhh yaa nasıl duygulanıyorum böyle konularda anlatamam Allah sonsuzkere razı olsun onlardan inşallahÖyle canım binamizda da var öyle bı abla daha 1 yaşına yeni girdi bebeği öyle güzel ki anne babası ölmüş,çocuk kalmış ortada bunların da çocuğu olmamış yıllarca onu evlat edindiler daha yazın
evet tabisi fındığımm hepiniz için bu sözümmHattaa hepimizeee❤ çok güzel
ben yanlız büyümemesi taraftarıyım evlat edinmek mükemmel bi kararMesela bu net bir şey değil ama :)
Ben 2. çocuk istemiyorum aslında.. yani 1 tane olsun kafasındayım. ama eşim geçen gün bana bir fikir ile geldi ..
2. çocuk düşünmüyorsun smdilik istemiyorsun okey ama Mete doğup büyüdükten bir kaç sene sonra 1 kız kardeş ya da 1 erkek kardeşi olsa mı dedi. Hayır şimdilik unut istemiyorum dedm.
Doğur demiyorum ama dedi.. ee yani dedim :)
evlat edinebiliriz belki.. ya da koruyucu aile oluruz belki dedi :)
Çok hoşuma gitti, çok etkilendim :)
Bilmem.. neden olmasn ki :)
Tabi patilim neden olmasın, çok güzel bişeyMesela bu net bir şey değil ama :)
Ben 2. çocuk istemiyorum aslında.. yani 1 tane olsun kafasındayım. ama eşim geçen gün bana bir fikir ile geldi ..
2. çocuk düşünmüyorsun smdilik istemiyorsun okey ama Mete doğup büyüdükten bir kaç sene sonra 1 kız kardeş ya da 1 erkek kardeşi olsa mı dedi. Hayır şimdilik unut istemiyorum dedm.
Doğur demiyorum ama dedi.. ee yani dedim :)
evlat edinebiliriz belki.. ya da koruyucu aile oluruz belki dedi :)
Çok hoşuma gitti, çok etkilendim :)
Bilmem.. neden olmasn ki :)
Ah canım ne güzel sözmüş ciddenK Kendinisevenbirii bak sana günün anlam ve ehemmiyetine özel bi söz yazıcam sana gelsin
"Tırtılın yolun sonu dediğine, Rabbim Kelebek demiş.. Hiç birimiz bizleri ne gibi güzelliklerin beklediğini bilemeyiz.."
Aminn inşallahaayhh yaa nasıl duygulanıyorum böyle konularda anlatamam Allah sonsuzkere razı olsun onlardan inşallah
o yüzden üzülüpte karalar bağlamak yok hiçbirimiz bizi neyin beklediğini bilemeyiz sen Rabbimden iste her dua yı kabul eder elbet duanın gerçekleşeceği bir zaman vardır onu bekle sadeceTabi patilim neden olmasın, çok güzel bişeyeşini de tebrik etmek lazım güzel düşünmüş
Ah canım ne güzel sözmüş cidden
Evlat edinmek ve koruyucu aile olmak farklı şeylermiş imzoşum ben net bilmiyordum eşim söyledikten sonra bir kaç gündür netten hep bunlara bakıyorum aslında :)ben yanlız büyümemesi taraftarıyım evlat edinmek mükemmel bi karar
o yüzden üzülüpte karalar bağlamak yok hiçbirimiz bizi neyin beklediğini bilemeyiz sen Rabbimden iste her dua yı kabul eder elbet duanın gerçekleşeceği bir zaman vardır onu bekle sadece
Ya ben zaten herşeyin bir vakti saati olduuna hep inandım hala da inanıyorum kızlar,Allah aratmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim tabi,ama dediğim gibi evlat edinmekte muhteşem bişey benceEvlat edinmek ve koruyucu aile olmak farklı şeylermiş imzoşum ben net bilmiyordum eşim söyledikten sonra bir kaç gündür netten hep bunlara bakıyorum aslında :)
ikisinde de çcocuk seninle yaşıyor.. ama biri soyadını alıyor diğer türlüsü olursa almıyor.. sadece seninle yaşıyor falan.. Bilmiyorum aslında çok güzel bir şey gerçekten. Yani birine aile olmak sıcak bir yuva da büyümesini sağlamak eğitimini tamamlamak kaliteli bir insan yaratmak faydalı bir birey olmasını sağlamak falan..
Ama işte aile içerisinde ya da akraba içerisinde nasıl karşılanır ya da biz birini birinden ayırır mıyız soruları illaki olacak..
Tabi suan bunu düşünmek için çok erken.. Üstelik İstanbul da bu durum biraz zor yani senelerce 1-2-3 sene bekleyenler var.. Ama K Kendinisevenbirii kayseri de yaşıyor belki bu durum onlar için daha kolay olur sıra meselesi falan tabi :)
Ama şuna eminim poğaça yanaktan gerçekten mükemmel bir anne olur ve bunun için doğurmasına gerek yok :)
bende katılıyorum ponçiğimm K Kendinisevenbirii harika bi anne olurEvlat edinmek ve koruyucu aile olmak farklı şeylermiş imzoşum ben net bilmiyordum eşim söyledikten sonra bir kaç gündür netten hep bunlara bakıyorum aslında :)
ikisinde de çcocuk seninle yaşıyor.. ama biri soyadını alıyor diğer türlüsü olursa almıyor.. sadece seninle yaşıyor falan.. Bilmiyorum aslında çok güzel bir şey gerçekten. Yani birine aile olmak sıcak bir yuva da büyümesini sağlamak eğitimini tamamlamak kaliteli bir insan yaratmak faydalı bir birey olmasını sağlamak falan..
Ama işte aile içerisinde ya da akraba içerisinde nasıl karşılanır ya da biz birini birinden ayırır mıyız soruları illaki olacak..
Tabi suan bunu düşünmek için çok erken.. Üstelik İstanbul da bu durum biraz zor yani senelerce 1-2-3 sene bekleyenler var.. Ama K Kendinisevenbirii kayseri de yaşıyor belki bu durum onlar için daha kolay olur sıra meselesi falan tabi :)
Ama şuna eminim poğaça yanaktan gerçekten mükemmel bir anne olur ve bunun için doğurmasına gerek yok :)
İyiyim kuzum yoğun sadece gelen giden çok var ondan giremiyorum pekkaç gündür seni az görüyorum özledim
nasılsın kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?