Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cok özledim beee

Canım hoşgeldin gitme bidaha bir yere, hepimizin canı sıkılabilir ama üyeliği iptal ettirmeden haber verip git gideceksende ara da uğra filan,burda sevdiğimiz bir üyenin tamamen gittiğini bilmek çok koyuyor bizlere kırılıyoruz haliyle chocolate mi ne bı üye vardı hani çok seviyoduk bı anda gitti oda neyse ki geldin

Aşkım ben daha gitmem yavrum zabahaaa kadar burdayikk

Ciko gayseriliii cikooo
Bizim bildiğimiz çiko değil oo onu sonra sana anlaticam aşkım şimdi hosgedinnm mesajlarına bakayım da
Ozledimmm lann siziii vooooo

Aşkım ben daha gitmem yavrum zabahaaa kadar burdayikk

Ciko gayseriliii cikooo
Bizim bildiğimiz çiko değil oo onu sonra sana anlaticam aşkım şimdi hosgedinnm mesajlarına bakayım da
Ozledimmm lann siziii vooooo
Bizim bildiğimiz çiko değil derken

Bizim bildiğimiz çiko değil derken
Öyle değil bee erkek değil yani
Kuuz bu kadın bildiğin yalancı düzen baz hatta firildik hatta insanların yuvasını yıkan bir kadınmış daha neler neler

Öyle değil bee erkek değil yani
Kuuz bu kadın bildiğin yalancı düzen baz hatta firildik hatta insanların yuvasını yıkan bir kadınmış daha neler neler
Kim la o neyi kacirdim ben?
Hosgeldin dilosum. Zaten uzun sure ayri kalacagina inanmamistik

Kim la o neyi kacirdim ben?
Hosgeldin dilosum. Zaten uzun sure ayri kalacagina inanmamistik
Hoşbulduk gessssspırımmmmmm
Bende inanmıyordum bak geldim en son dün akşam baktım ne kaynatıonuz diye cicinin geysaya tecavüz ettiğine tanıklık ettim

Bende inanmıyordum bak geldim en son dün akşam baktım ne kaynatıonuz diye cicinin geysaya tecavüz ettiğine tanıklık ettim
Herkesin bi sınırı var. Cicinin de tahammulu bu kadarmis
Bu gece benim de hayın planlarim var bebe uyursa

Hoşgeldin diloss. Bir de benden oku. Uzun süre ayrı kalamayacağını biliyordumiyiki geldin

Çok şükür gelebildin yaaaa
Esin çok güzel soypemis bence :)
Gitmen bile hataydi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…