- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.041
Diloşum önemli olan sevdiklerini ozleyip onların hatrina tekrar donme isteğini hissedip gelmen...Geçenlerde ben de seninkine benzer bir şey yaptım kırıcı konuşmaları olan iki üye yüzünden ve onlarin bu yaptıklarına diğerlerinin sessiz kalmalarını sağlıklı dusunemedigimden üyeliğimi iptal ettirdim. Herkes beni banlandim zannetti ama ben kendi ipimi çekmiştim.İlk gün deliler gibi özledim arkadaşlarımı...o kızgınlıkla bir daha gelmem diyordum ama kuyruğumu kistirip tıpış tıpış geldim. Kazen'e mesaj yazdım bir utandım anlatamam....Uyeligimi aktif eder misiniz derken ...Seni çok iyi anlıyorum. İyi ki içindeki sesi dinleyip gelmişsin. Kolonya için teşekkürler.
Canım hoşgeldin gitme bidaha bir yere, hepimizin canı sıkılabilir ama üyeliği iptal ettirmeden haber verip git gideceksende ara da uğra filan,burda sevdiğimiz bir üyenin tamamen gittiğini bilmek çok koyuyor bizlere kırılıyoruz haliylesesss ses bir iki bir iki deneme sesss bir iki iki üç
Öncelikle korona orana burana korumm haaa diyerek konuya giriş yapıyorum
Ben geldim 4 günlüğüne kafa izninine ayrıldım
Neden?
Not-bana kırıldiniz mi kirilmadiniz mi bilmiyorum ama siz bana kirilmazsiniz kiiialt tarafı 4 güncükkk izinnn
Açıklama=Bazen sinirlerime hakim olamıyorum burda bir kaç üye beni deli ediyor agzilarina mala ile vurmamak için zor tuttum kendimi
Sıktılar aşırı derece de göz ardı ettiğim halde kulağıma yine bazgi uyuzluklari geldi neysee
Bir anda sinirlendim
Düşündüm dedim ki gidem ben burdan yoksa ağzıma geleni sayicam uğraş dur bu sefer tüp bebeğe de baslicam dedim uzak kalırsam iyi olur dedim gelirim tedavi bitince
Ani karar aldım açıklama yaptım kızlar sizlere bir anda ortadan kaybolmadim
Ben öyle açıklama yapmadan gitmem hepinize iyi dileklerimi kendi sayfamda da söyledim
Neyse eşim dikkat etmiş kk girmedigimi
-askim neden kk gitmiyorsun ne oldu?
-girmicem
-niye ama niye
-sanane dedim
-bananemiiiiöhhhh
Sinir ediyorlar beni dedim
Boşver gülüm dedi sen orda kafa dağıtıyordun gerek yok bunlara görmezden gel bak bana ben herşeyi görmezden geliyorumumrumda dahil değil beni bilen bilir kimseye de kendimi bildirmeme gerek yok dedi
Orda güzel arkadaşlarin var dedi
Evet var çok mutlu oluyorum orda dedim araya kaynaklar giriyor dedim
Bosver o kaynakları bir kere ayrildiysa kaynak yerinden daha dikiş tutmaz didiii
Öyle mi diosun
Evet
Yok gitmicem dedim
-avrat seni ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatiricam dedi
Beniiöhhhhhh sinörrrr hastahanesine miii yatiracağaoooonnnnn
Delimiyim lann ben dedim
Yok avratdedi delisin dolusun şaka yapıyorum dedi
Düşünmem lagzim deidm
Ulan hepinizi çok özledim sanki sokakta kalmış küçük yavru köpek gibi oldumyanlizdim eksiktim bir yanım tutmuyordu tutmayan yerlerimi yerde arıyordum monta ederim diye
Edemedimmmmm
Sonra düşündüm boşver Dilos dedim
Mutlumu olmak istiyorsun bakış açını değiştir dedim
En iyisi git sevdiklerinin yanına
Mutlu ol dedimmmm
İyi yaptım dimiiiiii
Hepinize benden limon kolonyası haydin icelimmmEki Görüntüle 2604253
Aşkım ben daha gitmem yavrum zabahaaa kadar burdayikkCanım hoşgeldin gitme bidaha bir yere, hepimizin canı sıkılabilir ama üyeliği iptal ettirmeden haber verip git gideceksende ara da uğra filan,burda sevdiğimiz bir üyenin tamamen gittiğini bilmek çok koyuyor bizlere kırılıyoruz haliylechocolate mi ne bı üye vardı hani çok seviyoduk bı anda gitti oda neyse ki geldin ❤
Bizim bildiğimiz çiko değil derkenAşkım ben daha gitmem yavrum zabahaaa kadar burdayikk
Ciko gayseriliii cikooo
Bizim bildiğimiz çiko değil oo onu sonra sana anlaticam aşkım şimdi hosgedinnm mesajlarına bakayım da
Ozledimmm lann siziii vooooo❤
Öyle değil bee erkek değil yaniBizim bildiğimiz çiko değil derken
Kim la oÖyle değil bee erkek değil yani
Kuuz bu kadın bildiğin yalancı düzen baz hatta firildik hatta insanların yuvasını yıkan bir kadınmış daha neler neler
Hoşbulduk gessssspırımmmmmmKim la oneyi kacirdim ben?
Hosgeldin dilosum. Zaten uzun sure ayri kalacagina inanmamistik
Herkesin bi sınırı var. Cicinin de tahammulu bu kadarmisHoşbulduk gessssspırımmmmmm
Bende inanmıyordum bak geldim en son dün akşam baktım ne kaynatıonuz diye cicinin geysaya tecavüz ettiğine tanıklık ettim
Hoşgeldin diloss.Hoşbulduk gessssspırımmmmmm
Bende inanmıyordum bak geldim en son dün akşam baktım ne kaynatıonuz diye cicinin geysaya tecavüz ettiğine tanıklık ettim
Vuuuuuuu vuuuuuummmmmHerkesin bi sınırı var. Cicinin de tahammulu bu kadarmis
Bu gece benim de hayın planlarim var bebe uyursa
Uyumüyüüür. Uyusa da beesigine yatirdim mi uyaniyor. Bizim ortamizda yatcak illa. Baci gardaş olduk adamla bir haftadirVuuuuuuu vuuuuuummmmm
Bebeee uyuu uyuu ananla babanın işi var bak
iyi ki geldim nihalimmmHoşgeldin diloss.Bir de benden oku. Uzun süre ayrı kalamayacağını biliyordum iyiki geldin
Uyumüyüüür. Uyusa da beesigine yatirdim mi uyaniyor. Bizim ortamizda yatcak illa. Baci gardaş olduk adamla bir haftadir
Benim de bazen atarlanip gidesim geliyor. Sonra diyorum topik var aman duriyi ki geldim nihalimmm
Çok ozleidm beeee ayazda kalmis minnak köpek gibiydim uzaktan okumak üzdü bejii
Çok şükür gelebildin yaaaasesss ses bir iki bir iki deneme sesss bir iki iki üç
Öncelikle korona orana burana korumm haaa diyerek konuya giriş yapıyorum
Ben geldim 4 günlüğüne kafa izninine ayrıldım
Neden?
Not-bana kırıldiniz mi kirilmadiniz mi bilmiyorum ama siz bana kirilmazsiniz kiiialt tarafı 4 güncükkk izinnn
Açıklama=Bazen sinirlerime hakim olamıyorum burda bir kaç üye beni deli ediyor agzilarina mala ile vurmamak için zor tuttum kendimi
Sıktılar aşırı derece de göz ardı ettiğim halde kulağıma yine bazgi uyuzluklari geldi neysee
Bir anda sinirlendim
Düşündüm dedim ki gidem ben burdan yoksa ağzıma geleni sayicam uğraş dur bu sefer tüp bebeğe de baslicam dedim uzak kalırsam iyi olur dedim gelirim tedavi bitince
Ani karar aldım açıklama yaptım kızlar sizlere bir anda ortadan kaybolmadim
Ben öyle açıklama yapmadan gitmem hepinize iyi dileklerimi kendi sayfamda da söyledim
Neyse eşim dikkat etmiş kk girmedigimi
-askim neden kk gitmiyorsun ne oldu?
-girmicem
-niye ama niye
-sanane dedim
-bananemiiiiöhhhh
Sinir ediyorlar beni dedim
Boşver gülüm dedi sen orda kafa dağıtıyordun gerek yok bunlara görmezden gel bak bana ben herşeyi görmezden geliyorumumrumda dahil değil beni bilen bilir kimseye de kendimi bildirmeme gerek yok dedi
Orda güzel arkadaşlarin var dedi
Evet var çok mutlu oluyorum orda dedim araya kaynaklar giriyor dedim
Bosver o kaynakları bir kere ayrildiysa kaynak yerinden daha dikiş tutmaz didiii
Öyle mi diosun
Evet
Yok gitmicem dedim
-avrat seni ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatiricam dedi
Beniiöhhhhhh sinörrrr hastahanesine miii yatiracağaoooonnnnn
Delimiyim lann ben dedim
Yok avratdedi delisin dolusun şaka yapıyorum dedi
Düşünmem lagzim deidm
Ulan hepinizi çok özledim sanki sokakta kalmış küçük yavru köpek gibi oldumyanlizdim eksiktim bir yanım tutmuyordu tutmayan yerlerimi yerde arıyordum monta ederim diye
Edemedimmmmm
Sonra düşündüm boşver Dilos dedim
Mutlumu olmak istiyorsun bakış açını değiştir dedim
En iyisi git sevdiklerinin yanına
Mutlu ol dedimmmm
İyi yaptım dimiiiiii
Hepinize benden limon kolonyası haydin icelimmmEki Görüntüle 2604253
Roooossss nabiyün balimÇok şükür gelebildin yaaaa
Esin çok güzel soypemis bence :)
Gitmen bile hataydi
Napim uyucam da uyumadan bı bakayım dedm cnmRoooossss nabiyün balim
geçmiş olsun RossÇok şükür gelebildin yaaaa
Esin çok güzel soypemis bence :)
Gitmen bile hataydi
Hastaneye gitmediler kuzum eşimin bı akrabası vefat edince o oraya gitti dönüşte sağlık ocağına goturduk oksuruuk çok arttı sadeceByNkoaLa rosum naptınız halloldu mu hastane işleriniz ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?