- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.061
Saol kuzummm :)geçmiş olsun Ross ❤
Geldimmmmmm gülommmmÇok şükür gelebildin yaaaa
Esin çok güzel soypemis bence :)
Gitmen bile hataydi
Ayy başınız sağolsun rosum.Hastaneye gitmediler kuzum eşimin bı akrabası vefat edince o oraya gitti dönüşte sağlık ocağına goturduk oksuruuk çok arttı sadece
İlaç verdi sağlık ocağındaki doktor baya kötü öksürüyorAyy başınız sağolsun rosum.
Nasıl istememiştin zaten. Pekmez filan yedir zorla da olsa. İnşallah ilerlemeden geçsin ❤
İyimm bidenemmmm çok şükürÇok.sukir
Hoşgeldin bitanemm
Nasilsin
Aşkım kim hastaaa yaaaİlaç verdi sağlık ocağındaki doktor baya kötü öksürüyor
Ah yaa.keske yiyebilse
Saol cnmm
Eğer geçmezse çocuk doktoruna da goturun. Sen zaten bilirsin canım da ben nezaman kızımı sağlık ocağına giturduysem ilerledi antibiyotik vermediği icinİlaç verdi sağlık ocağındaki doktor baya kötü öksürüyor
Ah yaa.keske yiyebilse
Saol cnmm
Çok geçmiş olsun cancağızım bitanem benim Allah'a şifa versinHastaneye gitmediler kuzum eşimin bı akrabası vefat edince o oraya gitti dönüşte sağlık ocağına goturduk oksuruuk çok arttı sadece
Yerisemedim sanirim sanaNapim uyucam da uyumadan bı bakayım dedm cnm
Sen nabiyorsun
Adamlar sarilmayin opusmeyin diyip duruyor sen saldiriyorsun oldu mu simdiYerisemedim sanirim sanakizi uyutunca kocama saldiri duzenledim anca gelebildim hahah
Temiziz biz yavAdamlar sarilmayin opusmeyin diyip duruyor sen saldiriyorsun oldu mu simdineyse yak bi keyif sigarası
Ooh afiyet olsun canım. Benim yerime de çek bi fırtTemiziz biz yavne yani bitsin mi aşkımız meşkimizz
Su an tam da kahve sigara modundayim
Sende miii keşsin ?Ooh afiyet olsun canım. Benim yerime de çek bi fırt
Yok canım degilim sigara kullanmıyorum ama yine de çek istedim işte. Univdeyken biraz icmisligim varSende miii keşsin ?
Corona da risk grubu oldugumu ogrendigimden beri icim gide gide iciyorum
Oyle dedi bugun eczaci velimiz. Hos karsilikli sigara iciyorduk o siraYok canım degilim sigara kullanmıyorum ama yine de çek istedim işte. Univdeyken biraz icmisligim varsigara içenler risk grubu muymus?
Masallah cnm saglikla gelsin insallahevet canım gebeyim :) 2. olacak inşallah bir kızım var 4 yaşına girecek 2. de erkek 34 yaşındayım bursadan katılıyorum özel bir firmadan muhasebe elemanıyım :)
Yazdim ama kaldırılmış canim mesajim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?